Ja tam jestem tolerancyjny KarQ - Śro 29 Lip, 2009 Dzień dobry Anonymous - Śro 29 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
Ja tam jestem tolerancyjny
ja też, ale pomylić się można, no...bizon - Śro 29 Lip, 2009 ma czy nie ma, wazne, zeby sie pochylal(a) PGmaster - Czw 30 Lip, 2009 CzeGaydek - Czw 30 Lip, 2009 Cze. Mocne wejście, nie ma co. Napisz coś więcej, np. to, dlaczego nie masz hothacza .PGmaster - Czw 30 Lip, 2009 No jak nie mam... A laguna
Jak na razie rozgladam sie i moze za jakis czas bede sie mogl pochwalic jakims czyms TOXIC - Czw 30 Lip, 2009
PGmaster napisał/a:
No jak nie mam... A laguna
Jak na razie rozgladam sie i moze za jakis czas bede sie mogl pochwalic jakims czyms
A masz siostre ? Anonymous - Czw 30 Lip, 2009
PGmaster napisał/a:
Jak na razie rozgladam sie i moze za jakis czas bede sie mogl pochwalic jakims czyms
witam kolegę z innego forum Cartoon - Czw 30 Lip, 2009 Widzę, że na forum pojawia się mocna ekipa z Płocka Anonymous - Czw 30 Lip, 2009 Płońsk też po drodze KarQ - Czw 30 Lip, 2009
Cartoon napisał/a:
Płocka
A od kiedy on z Płocka? k-mart - Czw 30 Lip, 2009
PGmaster napisał/a:
witam, bardzo dobrze ze do nas dolaczyles!
Dajesz fotki laguny!Bart - Czw 30 Lip, 2009 uuu, taka laguna jak nic ze 400 niutów będzie miała