świetne naprawde świetnie sie to ogląda.
Piekny przyklad prania mózgu przez korporacje, oraz jak wlasnie ludzie mają miekkie psychiki i jak banalnie sie ich robi w trąbę.Michał - Wto 13 Paź, 2009
nigdy bym nie pomyslal ze to bylo najciekawsze co obejrzales kiedykolwiek Michał - Wto 13 Paź, 2009 nie rozumiem ale też sie pośmieje
KonradMK - Pią 16 Paź, 2009 Nie kumam jednej rzeczy. Często na chodnikach siedzą ludzie w kucki. Czasem czekając na autobus, czasem paląc faja pod klepem (tzw ekspedientki na przerwie), czasem chuy wie czemu. Wygląda to tak:
Strasznie mnie to jakoś drażni, widząc to mam wrażenie że ci ludzie wychowali się na drzewach i tylko niefortunne warunki atmosferyczne spowodowały, że wylądowali na ziemi. Do tego najczęściej robią to laski w typie blachary ubrane na stadionie. Wygląda taka jak by srała. WTF? To jakaś wygodna pozycja?M - Pią 16 Paź, 2009 azjaci są tak skonstruowani ze mogą tak siedzieć godzinami. Tzn ptak ich nie przeważa do przodups - Pią 16 Paź, 2009 hehehheheh, to brzmi jak wyznania obcego, ktory wyladowal na Ziemi i dziwi sie zwyczajom tubylcow KonradMK - Pią 16 Paź, 2009
eM napisał/a:
azjaci są tak skonstruowani ze mogą tak siedzieć godzinami. Tzn ptak ich nie przeważa do przodu
ale ja nie mówię o azjatach tylko o naszych krajanach
ps napisał/a:
hehehheheh, to brzmi jak wyznania obcego, ktory wyladowal na Ziemi i dziwi sie zwyczajom tubylcow
fakt, ale jakoś nie mogę tego zrozumiećJanusz - Pią 16 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
To jakaś wygodna pozycja?
jak czekasz np na autobus/tramwaj godzinę w słońcu.... i nie ma gdzie usiąść, a nie chcesz sobie wszystkiego ufajdac ani siedzieć jak menel na chodniku opierając się o coś.... to jest to baaardzo wygodna pozycja KonradMK - Pią 16 Paź, 2009 tak i zamiast jak menel wyglądasz jak srający kot albo kura w kurniku.M - Pią 16 Paź, 2009 przyczajony tygrys, srający smokJanusz - Sob 17 Paź, 2009
Cytat:
tak i zamiast jak menel wyglądasz jak srający kot albo kura w kurniku.
ale potem nie jesteś upierdolony tym czym inni sraja ja tak zawsze kucam czekając na swoje clijo na przystanku KonradMK - Sob 17 Paź, 2009