To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KonradMK - Pon 12 Paź, 2009

hehe nieśmiertelny pittowy moonwalk
bizon - Wto 13 Paź, 2009

moze ktos nie zna tej wyszukiwarki, ja nie znalem. milej zabawy.

http://www.wolframalpha.c...81%C3%B3d%C5%BA

M - Wto 13 Paź, 2009

świetne naprawde świetnie sie to ogląda.
Piekny przyklad prania mózgu przez korporacje, oraz jak wlasnie ludzie mają miekkie psychiki i jak banalnie sie ich robi w trąbę.

Michał - Wto 13 Paź, 2009

Cytat:

hmm, wiziałem ciekawsze filmy.

M - Wto 13 Paź, 2009

Michał napisał/a:
Cytat:

hmm, wiziałem ciekawsze filmy.

nigdy bym nie pomyslal ze to bylo najciekawsze co obejrzales kiedykolwiek :rotfl:

Michał - Wto 13 Paź, 2009

nie rozumiem ale też sie pośmieje
:lol2:

KonradMK - Pią 16 Paź, 2009

Nie kumam jednej rzeczy. Często na chodnikach siedzą ludzie w kucki. Czasem czekając na autobus, czasem paląc faja pod klepem (tzw ekspedientki na przerwie), czasem chuy wie czemu. Wygląda to tak:

Strasznie mnie to jakoś drażni, widząc to mam wrażenie że ci ludzie wychowali się na drzewach i tylko niefortunne warunki atmosferyczne spowodowały, że wylądowali na ziemi. Do tego najczęściej robią to laski w typie blachary ubrane na stadionie. Wygląda taka jak by srała. WTF? To jakaś wygodna pozycja?

M - Pią 16 Paź, 2009

azjaci są tak skonstruowani ze mogą tak siedzieć godzinami. Tzn ptak ich nie przeważa do przodu
ps - Pią 16 Paź, 2009

hehehheheh, to brzmi jak wyznania obcego, ktory wyladowal na Ziemi i dziwi sie zwyczajom tubylcow :D

eM napisał/a:
azjaci są tak skonstruowani ze mogą tak siedzieć godzinami. Tzn ptak ich nie przeważa do przodu

ale ja nie mówię o azjatach tylko o naszych krajanach

ps napisał/a:
hehehheheh, to brzmi jak wyznania obcego, ktory wyladowal na Ziemi i dziwi sie zwyczajom tubylcow :D

fakt, ale jakoś nie mogę tego zrozumieć

Janusz - Pią 16 Paź, 2009

KonradMK napisał/a:
To jakaś wygodna pozycja?

jak czekasz np na autobus/tramwaj godzinę w słońcu.... i nie ma gdzie usiąść, a nie chcesz sobie wszystkiego ufajdac ani siedzieć jak menel na chodniku opierając się o coś.... to jest to baaardzo wygodna pozycja :)

tak i zamiast jak menel wyglądasz jak srający kot albo kura w kurniku.
M - Pią 16 Paź, 2009

przyczajony tygrys, srający smok
Janusz - Sob 17 Paź, 2009

Cytat:
tak i zamiast jak menel wyglądasz jak srający kot albo kura w kurniku.

ale potem nie jesteś upierdolony tym czym inni sraja ;p ja tak zawsze kucam czekając na swoje clijo na przystanku :rotfl: :rotfl: :rotfl:

KonradMK - Sob 17 Paź, 2009

:lol2: :lol2: :lol2: