To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

k-mart - Sob 17 Paź, 2009

menele skrecaja!
k-mart - Nie 18 Paź, 2009

Anonymous - Nie 18 Paź, 2009

http://moto.onet.pl/15788...kul.html?node=2
anjas - Nie 18 Paź, 2009

Obiecane kilka zdjęć z ośrodka "morsko" dla chłopaków, którzy tam będą nocowali:

wstęp:
pojechaliśmy na majówkę do jury krakowsko-częstochowskiej. Żona w zaawansowanej ciąży, ja po ciężkim roku pracy, chciałem się trochę oderwać, odstresować, wypocząć w fajnej okolicy i rozsądnych warunkach. Zdjęcia na stronie "morska" nas przekonały - wszystko fajnie, cacy etc. Mieli wtedy (maj 2008) 2 rodzaje pokojów do wyboru, zwykłe i lux. Wzięliśmy lux, była spora dopłata, ale skoro lux to qarwa lux, trochę się kaszle :) . Potwierzając rezerwację dopytywałem jeszcze o standard pokoi. Generalnie zapewniano mnie, że wszystko tip-top, że czyściutko, rewelka i zdjęcia na stronie nie kłamią.
A to zastaliśmy (w pokoju LUX :D ):

kabina prysznicowa, oczywiście rozjebana. Pod prysznicem raczej syf. Kabina się nie domykała:

Czystość ścian sporo pozostawiała do życzenia (może ąz tak tu tego nie widać, ale ściany było po prostu zajebiście brudne, jakieś robale porozpieprzana na ścianach etc.):

Pościel LUX, specjalnie dla pokojów LUX

Jedyna szafa w apartamencie ;) , niestety nie czynna. Po stanie karti informacyjnej można wnosić, że nie czyna już była ze dwa lata

A tak wyglądał pokój LUX w pełnej okazałości:

Aha, jeszcze smaczek ze ściany... gniazdka również LUX:

Zamki w drzwiach były elektroniczne, na kartę... XXI wiek. Niestety były rozjebane - co 3-5 minut wydawały z siebie takie odgłosy jak by ktoś je otwierał od zewnątrz. Spać raczej się nie dało.

Kiedy złożyłem reklamację w ramach rekompensaty mądra recepcjonistka zaproponowała nam skorzyatanie z sauny :D ... Zajebista sprawa, szczególnie dla żony, która niedługo miała rodzić ;)

KonradMK - Nie 18 Paź, 2009

niezły syf, pod kasztanami w LBL było 100x lepiej
Anonymous - Nie 18 Paź, 2009

Byłem w Morsku na imprezie ''integracyjnej" i nie pamiętam żeby tam był syf,chociaż w sumie to mało pamiętam ;D
Bad-i - Nie 18 Paź, 2009

nie no na rajd tragedii nie ma ;) - chyba ze cos chlopaki innego poleca (oczywiscie blisko i w rozsadnych pieniadzach)
anjas - Pon 19 Paź, 2009

Widzę, że teraz pokój 2-osobowy LUX kosztuje 190zł, ja mam wrażenie, że płaciłem więcej. Ale i tak jeśli na standardzie aż tak wam nie zależy to taniej będzie znaleźć jakieś prywatne kwatery.

Ale jeśli będziecie w morsku to macie tajną misję do wykonania. Bad-i zna szczegóły ;) :D .

michool_vt - Pon 19 Paź, 2009

anjas, ja pier.dole nie wierze xD wybił bym zęba szefowi..
Koto - Wto 20 Paź, 2009

Jeśli to jest LUX to jak wyglądają zwykłe pokoje xD
Jakarti - Wto 20 Paź, 2009

nieczynna szafa zmiazdzyla system :D
co to k... jest? :D

KonradMK - Wto 20 Paź, 2009

nieczynna szafa to jak remanent w lodówce, WTF?
KarQ - Wto 20 Paź, 2009

Wypas - http://www.k20a.org/forum/showthread.php?t=46574
Cartoon - Wto 20 Paź, 2009

a już miałem to wrzucać :D
Anonymous - Wto 20 Paź, 2009

KarQ napisał/a:
Wypas - http://www.k20a.org/forum/showthread.php?t=46574

Przecież to Honda :/