To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Greg - Pią 31 Lip, 2009

FreeMan napisał/a:
Twoje aygo bezsprzecznie jest HooooooooooooooooooooooooooooT !

Aygo jest chyba warmhatch'em, ale Jaca jest very fuckin' hoooooooooooooot drajwin' man! ;D

Taki męski dupsztal. :devil:

Jacek - Pią 31 Lip, 2009

Greg napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Twoje aygo bezsprzecznie jest HooooooooooooooooooooooooooooT !

Aygo jest chyba warmhatch'em, ale Jaca jest very kurcze' hoooooooooooooot drajwin' man! ;D

Taki męski dupsztal. :devil:

dam polizać :ass: jak masz ochotę ;D

Greg - Pią 31 Lip, 2009

jacek czajka napisał/a:
dam polizać :ass: jak masz ochotę ;D

Następnym razem potrzymam Ci gałkę. ;D

Anonymous - Pią 31 Lip, 2009

Bonczek napisał/a:
Cześć jestem Samanta :jupi:

:ble:

k-mart - Sob 01 Sie, 2009

od dawna nie zarejstrowalo sie u nas zadne "HOT"-auto, a Wy wyyebaliscie pg-mastera.
Jego laguna jest pod kazdym wzgledem lepsza niz 95% naszych aut, to 5% stanowi laguna Freemana.
Wiem o tym ja, wiecie o tym Wy.
Prosze o odrobine rozsadku!

KarQ - Sob 01 Sie, 2009

Cytat:
a Wy wyyebaliscie pg-mastera.

Nikt chyba tego nie uczynił.

Laguna jest spoko, szkoda tylko, że tak często stoi :lol2:

k-mart - Sob 01 Sie, 2009

Oby bylo jak prawisz. Inaczej to blad zyciowy adminow.

Moj stary tez mial/ma lage, 3.0, niestety zyebala sie chyba ta wyscigowa sekwencja i nie chce sie naprawiac :D

Wiec jeszcze raz witam pgmastera i prosze o zalozenie tematu o niej, ale tylko w kulturce albo w motorsporcie

PGmaster - Sob 01 Sie, 2009

Moze wieczorem cos naskrobie :)
Jakarti - Pon 03 Sie, 2009

kej mr wkręt napisał/a:
Wiec jeszcze raz witam pgmastera i prosze o zalozenie tematu o niej, ale tylko w kulturce albo w motorsporcie

to byl zart ;)

KonradMK - Pon 03 Sie, 2009

twoja stara to żart :lol2:
jozekrj - Pon 03 Sie, 2009

Cześć

Jestem Radek moje zauroczenie małymi zapierdala-czami zaczęło się kilka lat temu , gdy kolega zmienił auto z kredens a 2.0DOHC na uno TURBO I.E.. formula a następnie na delte HF Turbo wtedy zaczęły podobać mi sie hothatch-e, a jak do tego grona doszła astra GSI przygotowana jako samochód treningowy porostu się zakochałem .

Niestety życie różowe nie jest i skazo na coś za przysłowiowa złotówkę czyli włoski wynalazek 126p ktory bardzo szybko przestał być seryjnym ka-szlakiem :D potem przyszedł czas na smiecwagena golfa mk3 miało być GTI skończyło się na GT , ponieważ golf był całkiem fajny ale nie za szybki i nie dawał tego czegoś odstawiłem go na boczny tor jako dupo-wóz , a do zabawy powstał 126p 899SPI który dawał dużo radości.
Po dobrych i złych chwilach z golfem i dziewięceta przyszedł czas na francuskiego hothatch-a a mianowicie 206 s16. Na razie jestem z niego zadowolony i traktuje bardziej jako dupo-wóz wiec nie ma żadnych zmian oprócz nowych kół które na razie czekają w garażu

M - Pon 03 Sie, 2009

WItamy!
Cartoon - Pon 03 Sie, 2009

Witoj Witoj :D
k-mart - Pon 03 Sie, 2009

Witam i zapraszam do udzielania sie!

206s16 kazdy tu akurat zna, dlatego prosze i proponuje zalozyc temat o Jumperze.
Jaki przelocik aktualnie?

Jacek - Pon 03 Sie, 2009

jozekrj, dobry wieczór
piszesz że za złotówkę i że nie ma kasy....
ale wszystko dłubiesz a to też kosztuje, może warto poczekać, nazbierać, i dzidaaaaaa:D