Cześć .Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 W sumie to potrzebuje :
silnika, tylnych amorów , belki... to z tych główniejszych a no i dolotu .k-mart - Czw 13 Sie, 2009 witam
szkoda ze nie masz laguny Barejka - Czw 13 Sie, 2009 joystick, a propo dolotu to ja raczej moge popchnac kawalek racelanda zakupiony od marcela, jezdzil w aucie tydzien za glosno mi buczalo wiec odsprzedam itr 911 - Czw 13 Sie, 2009 Powitać
Rozpoczynam przygodę z francuską motoryzacja i chyba czas zakupić jakieś tablety na uspokojenie (od tygodnia mam parcha i już pierwsza awaria)
Toczydło to saxofon vts 1.6, 8v, ale juz dość mocno podłubały więc jakoś daje rade...
Liczę na pomoc "WAS" bardziej doświadczonych bo ja to w temacie "francuzów" raczej laik jestem
Pozdrsaxorulez - Czw 13 Sie, 2009
itr 911 napisał/a:
ale juz dość mocno podłubały więc jakoś daje rade..
co tam nadłubane jest w aucie??
witamyk-mart - Czw 13 Sie, 2009 witam,
jesli dlubany to z daleka stwierdzam ze wzorowales sie na Oskarze, ktoremu z 1l udalo sie wygrzebac 102KM bez krecenia walkiem.
pozdrawiamKonradMK - Czw 13 Sie, 2009 bez kręcenia wałkiem to możliwe ale bez kręcenia śmigłem niewiele zdziałasz. witam.Stacho - Pią 14 Sie, 2009 cześć itr 911 - Pią 14 Sie, 2009 co tam nadłubane jest w aucie??
Zaznaczam, że to świeży nabytek i ja tych modów nie robiłem!
Z relacji poprzedniego właściciela to mechanicznie:
-wałek pucharowy (ogólnie pakiet peugeot sport siedzi)
-elektronika Magneti Marelli (wystojony na Pb 98)
-sprzęgło od Xsary VTS, wydech z 16v
krótka skrzynia 13x59
Niby koników 120 ale ja tego nie hamowałem jeszcze i pewnie nie będę...
Autko ma służyć do "chłosty w błocie" i wkładania co lepszym cwaniakom w calibrach na stołecznych ulicach TomsoN - Pią 14 Sie, 2009 dobrze gada! dać mu wódki!Stacho - Pią 14 Sie, 2009 Calibra to nie przeciwnik BMW przeciwnik Michał - Pią 14 Sie, 2009
Cytat:
vAutko ma służyć do "chłosty w błocie" i wkładania co lepszym cwaniakom w calibrach na stołecznych ulicach
podoba mi sie
witajAnonymous - Pią 14 Sie, 2009 Witam,witam,wodki to dla nas,siostre masz??itr 911 - Pią 14 Sie, 2009
rabarbar napisał/a:
Witam,witam,wodki to dla nas,siostre masz??
Mam, ale jakaś takaś nie wyględna
Autko z krótką skrzynią naprawdę ładnie się z miejsca zbiera no i chodzi "prawie jak"rozdłubane evo
Zresztą mam Integre Type r i w tunelu na Wisłostradzie Saxo miażdży ją doznaniami akustycznymi