To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

martin.h - Śro 21 Paź, 2009

eM napisał/a:
Orwell sie kłania
popierd.oliło ich do reszty, skonczy sie tak ze ludzie upier.dolą im łby któregoś dnia, a policja bedzie sie przyglądać.
Podatek od tego, podatek od srego od tamtego, od puszczenia bąka.

Maciek, ja od jakiegoś czasu nie biorę tych wypowiedzi na poważnie. Politykom zajmuje się banda p.i.e.r.d.o.l.o.n.y.c.h ciuli, która zamiast zająć się tym co ważne (budowa dróg) wymyślają niestworzone rzeczy. Większość z nich powinna pisać scenariusze do filmów SF. Leję na cały sejm, a gdybym miał kasę to wynająłbym Afgańczyka z samolotem i podał mu współrzędne geograficzne sejmu :D

Barejka - Śro 21 Paź, 2009

ja mam sadzawke na podworku, ale podatku nie place :]
Anonymous - Śro 21 Paź, 2009

eM napisał/a:
Orwell sie kłania
popierd.oliło ich do reszty, skonczy sie tak ze ludzie upier.dolą im łby któregoś dnia, a policja bedzie sie przyglądać.

Już w tej Chwili jestem ZA!

Bart - Śro 21 Paź, 2009

:wall:
KonradMK - Śro 21 Paź, 2009

martin.h napisał/a:
eM napisał/a:
Orwell sie kłania

Maciek, ja od jakiegoś czasu nie biorę tych wypowiedzi na poważnie. Politykom zajmuje się banda p.i.e.r.d.o.l.o.n.y.c.h ciuli

Kononowicz się kłania :D

Anonymous - Śro 21 Paź, 2009

bart napisał/a:
:wall:

bart Coś ci sie nie podoba w mojej wypowiedzi , masz jakiś problem albo coś ?

Bart - Śro 21 Paź, 2009

zamiast komentarza...

PiTT - Śro 21 Paź, 2009

ja już dawno mówiłem o ew. opłatach za jazdę, ale tylko i wyłącznie w mieście
jestem przeciwny wprowadzaniu opłat za samą jazdę, ja się pytam za co kuwa mamy płacić?!
za polepione drogi, za remonty które stoją w miejscu?! do chooja z tym!
nie zmieniam za to zdania jeśli chodzi o wjazd autem do samego centrum, powinny być opłaty żeby ograniczyć ilość aut poruszających się po samym centrum
zresztą o czym my mówimy jak Warszawa nie ma obwodnicy i cały ruch kierowany jest przez miasto :wall:
mega szacun, na serio, europejska stolica bez obwodnicy
no chyba że znowu ekolodzy będą protestować...

KonradMK - Śro 21 Paź, 2009

ok ale podatek drogowy mamy już wliczony w cenę paliwa, to rozumiem, że nowa ustawa obniża cenę paliwa i wprowadza spersonalizowaną opłatę roczną za użytkowanie infrastruktury drogowej w Polsce? tak? hahaha, jasne
M - Śro 21 Paź, 2009

Teraz prezydent podpisał traktat i juz nie ma odwrotu - poważnie.
Przyjdzie dyrektywa i trzeba bedzie wykonać. Jak za bieruta.
Zresztą co ja mowie. W wiekszosci przypadkow juz nie mozna puscic bąka bez zgody europederastół

Misiek_lbn - Śro 21 Paź, 2009

dziś miałem okazję pierwszy raz zobaczyć z bliska jak pracuje telewizja :)
program był kręcony do tvn turbo, może wyjść bardzo fajny materiał z tego, ale co i jak to zobaczycie pod koniec listopada bodajże :)
śmieszne jest to, że program jest kręcony w sumie bez wcześniejszego przygotowania, większość rzeczy jest wymyślana w czasie jak reszta przygotowywała samochody :)
w sumie nie mam TVNT i nigdy nie widziałem jak Tery prowadzi program, ale na żywo wygladało to ok ;)

a przy okazji napatrzyłem się na dzieło naszego forumowego kolegi, the mc ;)
musze przyznać ze bardzo fachowo obkjelone oba auta, zarówno projekt nissana jak i toyoty są naprawdę super :)
pytałem Piotrka Jankowskiego czy zadowolony z usług firmy Sticar, mówił że jak najbardziej :)
oczywiście 1,3 mpx :P
jak dla mnie ta tojka miażdży system...
900-950kg wagi i 350KM, 480Nm...ależ to sie odpycha o_O wyrywa z butów niemalże...

Misiek_lbn, fiat coupe bedzie w TV? o_O ;D

hahahaha, nie sądzę :lol2:

tede opisze go na koniec programu :rotfl:
powiedz bratu zeby zdjal ten stragan z auta o_O

zdejmuje, tył jest już seria, przód czeka na założenia, ile można powtarzać o_O
z clio też każdy w kółko jedno gadał, spróbujcie sami przejść przez to a później gadajcie :roll: