Barejka - Śro 21 Paź, 2009 ja tylko pisze, a nie gadam Michał - Czw 22 Paź, 2009 z forum subaru
Cytat:
forum hothatch.org jest specyficzne i to chyba bardziej od tego naszego... Lubiłem je sobie poczytać, ale teraz chyba zeszli do undergroundu i dostęp tylko dla userów... a szkoda, bo momentami ubaw po pachy miałem
Franek - Czw 22 Paź, 2009
cytat napisał/a:
jest specyficzne
Dobre, naprawde dobre.M - Czw 22 Paź, 2009 hehehe tez to juz czytalemk-mart - Czw 22 Paź, 2009 "zeszli do undergroundu"
Wchodzę do klubu, muzyka cichnie i słychać szepty "To ten koleś z hothecza, czaisz go? Podobno Wojewódzki go zapraszał na urodziny ale odmówił. Taaa?!".nox - Czw 22 Paź, 2009 Tak się pochwale zakupiłem do śmigania takie japońskie wozidło coprawda w dzień zakupu mnie zawiodło ale mam nadzieje że po takim grubym serwisie w 08pss będzie śmigać niezawodnie:)
Misiek_lbn - Czw 22 Paź, 2009 super wygląda na tych wiatrakach z VTI
załóż pimpa albo wklej tutaj więcej zdjęć z tej samej "sesji" co jest ta fotka M - Czw 22 Paź, 2009 Gratulki NOX, wyglada pieknie ten hondzik! Rozumiem ze juz po wypucowaniu przez ptakta DODO? nox - Czw 22 Paź, 2009 Narazie tylko testy były na masce szewc w dziurawych butach chodzi hehe no dobra poszedł jakiś tam wosk ale tak na szybko żeby juz coś było ale to bez korekty itp
Pimpa mogę ?? to wsomie taki średni hot hatch nawet na warm hatcha się nie łapie ?
a foty będą w weekend bo ta to tak na szybko była robionanox - Czw 22 Paź, 2009 No to "wyskoczyłem" i strzeliłem jeszcze dwie foty
Spoko nox,na następnym Wyrazowie chętnie przetestuję.
Ale to honda i nie skręca
Ale spoko choć kiedyś ci obiecałem rudne fiestą i wiesz jak tylko zacznie jeździć to masz 3 kółka o życie Misiek_lbn - Czw 22 Paź, 2009 nox, taniej było robić to co popsuł "szczelający" rozrząd czy może dołożyć niewiele więcej i włożyć jakieś mocniejsze d16, bo b16 to już jednak chyba sporo więcej
a ja dochodzę do wniosku że każdy samochód z lat 90, w pięknym stanie takim jak np to concerto, z ładną felgą może wyglądać super
nie trzeba żadnych spojlerów, mocnych silników...wystarczy że ma to coś nox - Czw 22 Paź, 2009 To miał być z założenia dupowóz wiec żadne tuningi na mocniejsze silniki mnie nie interesowały . myślałem i innym np d16a6 tym dohc ale tutaj juz wiązka jest inna itp zostało tak jak jest na trasie przy prędkościach 120-140 spalił 7,3 litra co jest wynikiem przyzwoitym i tyle . pozatym wole dołożyć i zrobić tylne nadkola bo trochę są pordzewiałe + jakieś zabezpieczenie tego . i powinno być dobrze oby się nie psuł