To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Barejka - Śro 21 Paź, 2009

ja tylko pisze, a nie gadam :P
Michał - Czw 22 Paź, 2009

z forum subaru
Cytat:
forum hothatch.org jest specyficzne i to chyba bardziej od tego naszego... Lubiłem je sobie poczytać, ale teraz chyba zeszli do undergroundu i dostęp tylko dla userów... a szkoda, bo momentami ubaw po pachy miałem

Franek - Czw 22 Paź, 2009

:lol2: :rotfl: :rotfl:
cytat napisał/a:
jest specyficzne

Dobre, naprawde dobre.

M - Czw 22 Paź, 2009

hehehe tez to juz czytalem
k-mart - Czw 22 Paź, 2009

"zeszli do undergroundu"

wow, elitarny zaszczyt :D

KonradMK - Czw 22 Paź, 2009

chłopaki, jest lans!

Wchodzę do klubu, muzyka cichnie i słychać szepty "To ten koleś z hothecza, czaisz go? Podobno Wojewódzki go zapraszał na urodziny ale odmówił. Taaa?!".

nox - Czw 22 Paź, 2009

Tak się pochwale zakupiłem do śmigania takie japońskie wozidło :) coprawda w dzień zakupu mnie zawiodło :) ale mam nadzieje że po takim grubym serwisie w 08pss będzie śmigać niezawodnie:)

Misiek_lbn - Czw 22 Paź, 2009

super wygląda na tych wiatrakach z VTI :)
załóż pimpa albo wklej tutaj więcej zdjęć z tej samej "sesji" co jest ta fotka :)

M - Czw 22 Paź, 2009

Gratulki NOX, wyglada pieknie ten hondzik! Rozumiem ze juz po wypucowaniu przez ptakta DODO? :D
nox - Czw 22 Paź, 2009

Narazie tylko testy były na masce szewc w dziurawych butach chodzi :D hehe no dobra poszedł jakiś tam wosk ale tak na szybko żeby juz coś było ale to bez korekty itp :D

Pimpa mogę ?? to wsomie taki średni hot hatch nawet na warm hatcha się nie łapie ?

a foty będą w weekend bo ta to tak na szybko była robiona

nox - Czw 22 Paź, 2009

No to "wyskoczyłem" i strzeliłem jeszcze dwie foty :)

Marek23 - Czw 22 Paź, 2009

Spoko nox,na następnym Wyrazowie chetnie przetestuję.
nox - Czw 22 Paź, 2009

Marek23 napisał/a:
Spoko nox,na następnym Wyrazowie chętnie przetestuję.

Ale to honda i nie skręca ;)

Ale spoko choć kiedyś ci obiecałem rudne fiestą :D i wiesz jak tylko zacznie jeździć to masz 3 kółka o życie :D

Misiek_lbn - Czw 22 Paź, 2009

nox, taniej było robić to co popsuł "szczelający" rozrząd czy może dołożyć niewiele więcej i włożyć jakieś mocniejsze d16, bo b16 to już jednak chyba sporo więcej :)

a ja dochodzę do wniosku że każdy samochód z lat 90, w pięknym stanie takim jak np to concerto, z ładną felgą może wyglądać super :)
nie trzeba żadnych spojlerów, mocnych silników...wystarczy że ma to coś :)

nox - Czw 22 Paź, 2009

To miał być z założenia dupowóz wiec żadne tuningi na mocniejsze silniki mnie nie interesowały . myślałem i innym np d16a6 tym dohc ale tutaj juz wiązka jest inna itp zostało tak jak jest na trasie przy prędkościach 120-140 spalił 7,3 litra co jest wynikiem przyzwoitym i tyle . pozatym wole dołożyć i zrobić tylne nadkola bo trochę są pordzewiałe + jakieś zabezpieczenie tego . i powinno być dobrze oby się nie psuł :)