wizualnie nie robi zadnej, oprocz tego ze 1.8 ma przednie kola wezszy rozstaw z przodu.
co jazdy nie wiem, moj ostatni williams nie jechal, klepaly go 1.8, mimo przebiegu 80tys km
Wizualnie - można wrzućić dystanse na próżd jak matti na pewno laik nie odróżni...
Co do różnic:
-przednie zawieszenie (na krc chodziły kiedyś plotki że dłuższe wachacze jak w r19 ale nikt tego nie potwierdził
-niebieski dywan, niebieskie pasy, niebieskie zegary
-inne oznaczenie budy
-silnik
Co do tych silników nawet u angoli mało który willi ma orginalny silnik - większość to hybrydy - blok megi f7r i copka willi lub 1.8 16v bo się bloku williego nie opłaca naprawiać...
Podsumowując:
I tak większość ludzi mówi mi że mam williamsa Misiek_lbn - Śro 10 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
jakis bej z lbn
nie przesadzaj, nie naklepałem Cię, szły równo Anonymous - Śro 10 Lut, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
k-mart napisał/a:
jakis bej z lbn
nie przesadzaj, nie naklepałem Cię, szły równo
Ale misiek miał magetyzer, strumienice i świece briska k-mart - Śro 10 Lut, 2010 tak czy siak, dobrze Ci latala ta 16-tka
W zawieszeniu musi cos byc inaczej, napewno amory przednie sa inne oraz polosie, co do reszty nie wiem.speed555 - Śro 10 Lut, 2010 Wiliamsy miały chyba o 2 cm dłuższe wahacze i półośkiade - Śro 10 Lut, 2010 jak zwykle ot:D:P
upala ktos dzisiaj w nocy najlepiej w poludniowych okolicach krakowa??k-mart - Śro 10 Lut, 2010 ciekawa sprawa, bo u mnie wlasnie tez dosypalo sniegu, a myslalem ze juz nie bedzie w tym roku Jacek - Śro 10 Lut, 2010 umyłem pług, jedziemy fydi - Śro 10 Lut, 2010
ade napisał/a:
upala ktos dzisiaj w nocy najlepiej w poludniowych okolicach krakowa??
k-mart napisał/a:
ciekawa sprawa, bo u mnie wlasnie tez dosypalo sniegu, a myslalem ze juz nie bedzie w tym roku
ale właśnie w Krk już prawie nie ma śniegu speed555 - Śro 10 Lut, 2010 jutro ma dosypać Janusz - Śro 10 Lut, 2010
Cytat:
jutro ma dosypać
mudlmy siem !!!!k-mart - Śro 10 Lut, 2010 kurde, zero wyczucia w lewej po treningu nog, a na dworze wszedzie bialo.
nie mam tak szybkich rak jak Jacek Apex, ale udalo sie ade - Śro 10 Lut, 2010
fydi napisał/a:
ade napisał/a:
upala ktos dzisiaj w nocy najlepiej w poludniowych okolicach krakowa??
k-mart napisał/a:
ciekawa sprawa, bo u mnie wlasnie tez dosypalo sniegu, a myslalem ze juz nie bedzie w tym roku
ale właśnie w Krk już prawie nie ma śniegu
dlatego wreszcie mozna cos poupalac:D:PGeKo - Czw 11 Lut, 2010 k-mart, Pewnie pytanie było juz z Mln razy, ale u was drogi utrzymuja na biało czy od razu pługi szmugi solarki i inne ciulstwa na drogę wyjeżdzają?