Kamilbike - Pią 16 Paź, 2009 No torche z PP pogralismy, poczatki byly trudne, a szczegolnie wyscigi bmw 135, gdzie dupa latala na boki jak chciala Najlepszy byl pojedynek Q7 V12 TDI vs. Cayenne Turbo S, dluga prosta, hamowanie i wylaczamy, zero hebli w tych domkach jedno rodzinnych. Kolejna rzecza ktora bardzo mi sie podoba to w widoku od srodka wozu kiedy zmienimy walki na jakies ostre i przesunie sie odcinka to np seryjny obrotmierz nie ogarnia i (przyklad) bmw E30 M3 gdzie obrotek konczy sie na 8tys kreci sie gdzies pod 9XXX, fajna rzecz:)anjas - Sob 17 Paź, 2009 na allegro pojawiły się 2 sztuki forza3... niestety w poznaniu
jak coś to mógłbyś kupić 2 szt. a ja 1 wezmę
koszt przesyłki /2 anjas - Sob 17 Paź, 2009 wolałbym, żeby była w Warszawie... myślę, że coś się jeszcze pojawi przed premierą, monitoruję stale allegro
argumenty:
1. odbiór osobisty wykluczy przewałkę
2. przesyłka z Poznanie będzie szła pewnie ze 2 dni licząc od poniedziałku, w tym czasie może się pojawić coś w Wawie KonradMK - Sob 17 Paź, 2009 cykoranjas - Sob 17 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
cykor
Kamilbike - Sob 17 Paź, 2009 Pudelka sa takie same jak moje, wiec nie wydaje mi sie zeby byl jakis zonk tutaj ukryty. Nie mamy kogos z forum w poznaniu?anjas - Sob 17 Paź, 2009
Kamilbike napisał/a:
Nie mamy kogos z forum w poznaniu?
był lagadula, ale nieuprzejmi koledzy swoimi wrzutami spowodowali, że sobie poszedł i nie wrócił... Kamilbike - Nie 18 Paź, 2009 Kolejna fajna rzecz. W trybie wieloosobowym mozna jezdzic ze sprzeglem Jesli wbiejemy bieg bez sprzegla niszczymy skrzynie:Dzefir - Nie 18 Paź, 2009 jest opcja sprzegla na padzie:D??zefir - Nie 18 Paź, 2009 a jesli nie ma to jaka kiere do x polecacie?? Kamilbike - Nie 18 Paź, 2009 jest opcja sprzegla. Poki co gralem tak na wieloosobowym. Sprzeglo jest lewym gornym przyciskiem mozna zmienic bieg albo z gazem albo bez
A no i nie wiedzialem ze Reno 5 bylo robione w wersji tyl naped
Latam ta R5 niedosc ze zajebiscie slyszac jak turbo zasysa powietrze to przy redukcjach z wydechu wydobywa sie 'puk puk ' jakby puszczal male baczki Chyba jutro sobie chorobowe wezme pP - Pon 19 Paź, 2009
zefir napisał/a:
jesli nie ma to jaka kiere do x polecacie??
tylko oryginał o mcszefir - Pon 19 Paź, 2009 daje rade czy poprostu nie ma inne wyboru??pP - Wto 20 Paź, 2009 bylem przypadkiem..stop
gamez world zlote tarasy..stop
forza 3 pl..stop
199pln..stop
spadam grać..stop