MoRToN - Wto 11 Sty, 2011 JAde to chyba zczekałtować. Czegoś takiego szukam właśnie ale wszędzie mi mówili, że albo jedna albo druga...anjas - Wto 11 Sty, 2011 tu jest napisane, że obsługuje dwie jednocześnie.
na razie wierzę im na słowo, bo jeszcze nie miałem okazji sprawdzić:
Nie wiem czy to początek końca świata, ale sprawę potwierdzam. Nie zadzwonił w nowy rok, nie zadzwonił też w niedzielę. Na szczęście poniedziałek mam wolny, bo też nie zadzwonił... Dopiero jakieś dwie godziny temu budzik zaczął działać.
Boje się... ciekawe co wyłączą następne
Nie dzialal tez podczas zmiany czasu MoRToN - Wto 11 Sty, 2011
anjas napisał/a:
tu jest napisane, że obsługuje dwie jednocześnie.
na razie wierzę im na słowo, bo jeszcze nie miałem okazji sprawdzić:
Swoja drogą, że nokia nie ma czegoś podobnego u siebie to porażka M - Wto 11 Sty, 2011 Samsung to zuoooooooMoRToN - Wto 11 Sty, 2011 why ?Cartoon - Wto 11 Sty, 2011
M napisał/a:
Samsung to zuooooooo
Przez 2,5 roku korzystałem z I780 i muszę się z Tobą nie zgodzić.
Jak dla mnie telefon miał wszystko, nie psuł się i wytrzymał nie jeden upadek na glebę MoRToN - Wto 11 Sty, 2011 No ja ostatnio bawiłem się wavem którymś i różnic w obsłudze pomiedzy ajfonem a wavem nie widze. No chyba, że ajfon komuś nie pasuje to nie ma o czym mówić.
Domyślam się, żę model duoz o którym powyżej mowa a wave to przepaść ale i tak nie wyglada źle.anjas - Wto 11 Sty, 2011 ten duoz to jakiś słaby wypas, ale ma to dwiekarty a to dla mnie ważne, bo mając 6 numerów nie muszę nosić 6 telefonów, tylko jak kazdy warszawiak 3.kubas - Wto 11 Sty, 2011
anjas napisał/a:
ten duoz to jakiś słaby wypas, ale ma to dwiekarty a to dla mnie ważne, bo mając 6 numerów nie muszę nosić 6 telefonów, tylko jak kazdy warszawiak 3.
nie ma na ciebie cwaniaka Jędruś MoRToN - Wto 11 Sty, 2011
anjas napisał/a:
ten duoz to jakiś słaby wypas, ale ma to dwiekarty a to dla mnie ważne, bo mając 6 numerów nie muszę nosić 6 telefonów, tylko jak kazdy warszawiak 3.
No u mnie również to przeważa. Od 5 lat mam 2 numery i do tej pory sie nie nauczylem zeby zabierać 2 telefony. W sumie wiecej mi nie potrzba - dzwoni, smsuje, maila sprawdzi, navi jest.anjas - Wto 11 Sty, 2011
MoRToN napisał/a:
navi jest.
to chyba nie bardzo, bo nie ma gps MoRToN - Śro 12 Sty, 2011 sie wrzuci zew moduł Bonczek - Śro 12 Sty, 2011
Nie wiem czy to początek końca świata, ale sprawę potwierdzam. Nie zadzwonił w nowy rok, nie zadzwonił też w niedzielę. Na szczęście poniedziałek mam wolny, bo też nie zadzwonił... Dopiero jakieś dwie godziny temu budzik zaczął działać.
Boje się... ciekawe co wyłączą następne
Nie dzialal tez podczas zmiany czasu
Masz czy ktoś Ci powiedział? Bo mój działał - pewnie jakiś wyjątkowy.dzik - Śro 12 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Masz czy ktoś Ci powiedział? Bo mój działał - pewnie jakiś wyjątkowy.