106 - Wto 22 Maj, 2012 Ja niestety nie martin.h - Nie 05 Sie, 2012 Wróciłem z Tychów, ktoś jeszcze był?
Pierwszy odcinek byłem na Autodromie, jechała hopa, ale ogólnie nuda, nuda i nuda. Po trzech załogach bardzo duża przerwa ze względu na wypadek załogi Kwiecień/Waleczek, później kolejne opóźnienie, organizacyjnie chyba nie najlepiej to wyglądało.
Druga pętla to Nitroerg i podbicia, tutaj już tradycyjnie trochę się działo, a atmosferę podgrzał już samochód organizacyjny, który zatrzymał się i kazał wszystkim opuścić prostą na której są podbicia bo inaczej odcinek zostanie odwołany. Część ludzi się rozeszła, a część uderzyła w las by później pojawić się ponownie Co niektórzy ładnie szli, jeden Sej tylko zatrzymał się na drzewie, ale równie szybko jak się tam pojawił to odjechał Na Ergu widać było kto jest z okolicy
Szkoda, że Panowie z AZT idą trochę na łatwiznę bo mogliby poszukać jakieś inne fajne odcinki w okolicy, a nie dawać oklepany już i nudny Autodrom oraz odcinek miejski 106 - Nie 05 Sie, 2012 Martin chyba widzialem twojego rallye przy autodromie... SH? Na hopie latalismy 3x na ile silnik pozwolil sie napedzic. Auto skladalo sie do 4 nad ranem. Wyszlo troche usterek... Wiekszosc usunelismy w czasie serwisu. Super test przed rzeszowskim. Jestesmy zadowoleni. Setup zawiasu jest perfekcyjny :)martin.h - Nie 05 Sie, 2012
106 napisał/a:
Martin chyba widzialem twojego rallye przy autodromie... SH?
Na pierwszym przejeździe WuRC - Nie 05 Sie, 2012
martin.h napisał/a:
wypadek załogi Kwiecień/Waleczek,
rallyfilip - Pon 06 Sie, 2012 GeKo - Pon 06 Sie, 2012 Nie było zastrzała do kielichów?matt - Pon 06 Sie, 2012 GeKo, był, tez pogięty łącznie z rozpórkąrallyfilip - Pon 06 Sie, 2012 Rajd ogólnie średni w mojej ocenie, OeSy słabe.
Na Ergu dziura na dziurze, tor to wiadomo, na amatorce jest to samo, a odcinek miejski został podczas drugiej pętli skrócony o najciekawszą partię, a podczas ostatniej odwołany, ponieważ droga była zamknięta do 17, a rajd nabrał opóźnienia.
Był też łącznik po kamienno-szutrowy.
Zresztą suma czasów mówi sama za siebie - ok 19 min ostrej jazdy przy 3 OS jechanych 3 razy to blado wygląda.
Gratuluje wygranej Krzyśkowi Marcokowi - jest naprawde dobry w te klocki, pamiętam go co robił maluszkiem 10 lat temu w amatorkach 106 - Pon 06 Sie, 2012 Wrobel - Pon 06 Sie, 2012 Dojechalem
nic nie nabroilem i nie bylem ostatni
pyta z tym skroceniem i odwolaniem miasta, po zapoznaniu najbardziej mi sie podobalo, pierwszy tor nerwowo strasznie nie moglem biegami trafic i tym podobne akcje, ERGu sie od poczatku balem a po ratowaniu na pierwszym przejezdzie stwierdzilem ze szybciej nie próbuje pojechac,
z zalozenia smigalem bezpiecznie do celu i udalo sie