To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

106 - Wto 22 Maj, 2012

Ja niestety nie :D
martin.h - Nie 05 Sie, 2012

Wróciłem z Tychów, ktoś jeszcze był? :>

Pierwszy odcinek byłem na Autodromie, jechała hopa, ale ogólnie nuda, nuda i nuda. Po trzech załogach bardzo duża przerwa ze względu na wypadek załogi Kwiecień/Waleczek, później kolejne opóźnienie, organizacyjnie chyba nie najlepiej to wyglądało.
Druga pętla to Nitroerg i podbicia, tutaj już tradycyjnie trochę się działo, a atmosferę podgrzał już samochód organizacyjny, który zatrzymał się i kazał wszystkim opuścić prostą na której są podbicia bo inaczej odcinek zostanie odwołany. Część ludzi się rozeszła, a część uderzyła w las by później pojawić się ponownie ;D Co niektórzy ładnie szli, jeden Sej tylko zatrzymał się na drzewie, ale równie szybko jak się tam pojawił to odjechał :D Na Ergu widać było kto jest z okolicy :D
Szkoda, że Panowie z AZT idą trochę na łatwiznę bo mogliby poszukać jakieś inne fajne odcinki w okolicy, a nie dawać oklepany już i nudny Autodrom oraz odcinek miejski :]

106 - Nie 05 Sie, 2012

Martin chyba widzialem twojego rallye przy autodromie... SH? Na hopie latalismy 3x na ile silnik pozwolil sie napedzic. Auto skladalo sie do 4 nad ranem. Wyszlo troche usterek... Wiekszosc usunelismy w czasie serwisu. Super test przed rzeszowskim. Jestesmy zadowoleni. Setup zawiasu jest perfekcyjny :)
martin.h - Nie 05 Sie, 2012

106 napisał/a:
Martin chyba widzialem twojego rallye przy autodromie... SH?

Na pierwszym przejeździe :)

WuRC - Nie 05 Sie, 2012

martin.h napisał/a:
wypadek załogi Kwiecień/Waleczek,

rallyfilip - Pon 06 Sie, 2012

GeKo - Pon 06 Sie, 2012

Nie było zastrzała do kielichów?
matt - Pon 06 Sie, 2012

GeKo, był, tez pogięty łącznie z rozpórką
rallyfilip - Pon 06 Sie, 2012

Rajd ogólnie średni w mojej ocenie, OeSy słabe.
Na Ergu dziura na dziurze, tor to wiadomo, na amatorce jest to samo, a odcinek miejski został podczas drugiej pętli skrócony o najciekawszą partię, a podczas ostatniej odwołany, ponieważ droga była zamknięta do 17, a rajd nabrał opóźnienia.
Był też łącznik po kamienno-szutrowy.
Zresztą suma czasów mówi sama za siebie - ok 19 min ostrej jazdy przy 3 OS jechanych 3 razy to blado wygląda.
Gratuluje wygranej Krzyśkowi Marcokowi - jest naprawde dobry w te klocki, pamiętam go co robił maluszkiem 10 lat temu w amatorkach :)

106 - Pon 06 Sie, 2012

Wrobel - Pon 06 Sie, 2012

Dojechalem :jupi:

nic nie nabroilem i nie bylem ostatni :]
pyta z tym skroceniem i odwolaniem miasta, po zapoznaniu najbardziej mi sie podobalo, pierwszy tor nerwowo strasznie nie moglem biegami trafic i tym podobne akcje, ERGu sie od poczatku balem a po ratowaniu na pierwszym przejezdzie stwierdzilem ze szybciej nie próbuje pojechac,
z zalozenia smigalem bezpiecznie do celu i udalo sie :]

4:05

qbica - Pon 06 Sie, 2012

szaleństwo ;D :devil:
faldzip - Pon 06 Sie, 2012

2:08 - chyba jedyne auto, ktore ogarnia te podbicia :)
siema - Pon 06 Sie, 2012

faldzip napisał/a:

To ten, no ten tego, ten, jak on się nazywa... No jest u nas na forum.

faldzip - Pon 06 Sie, 2012

siema napisał/a:
faldzip napisał/a:

To ten, no ten tego, ten, jak on się nazywa... No jest u nas na forum.

no, od razu widac - inne zawieszenia nie byly tak ekspercko ustawione :>