jacek czajka napisał/a:
mam nadzieję że ta w tych białych rybaczkach ma już jak±¶ grzybicę za nasz± krzywdę
Hihi, to ta co powiedziała, że mogłaby się ruchac z 5 naraz.
Hahahah i nie było chętnych?martin.h - ¦ro 19 Sie, 2009
GeKo napisał/a:
Marek23 napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
mam nadzieję że ta w tych białych rybaczkach ma już jak±¶ grzybicę za nasz± krzywdę
Hihi, to ta co powiedziała, że mogłaby się ruchac z 5 naraz.
Hahahah i nie było chętnych?
Wiesz GeKo, co innego 5 facetów i jedna dziewczyna, a co innego 5 dziewczyn i jeden facet Anonymous - ¦ro 19 Sie, 2009 za mało otworów miała, a nie moglismy sie dogadac kto bedzie po kimkubas - ¦ro 19 Sie, 2009 po obejrzeniu filmiku ema mam jedna refleksie bardzo gleboka - Ja pierdole ale ten tajper nie skreca....Anonymous - ¦ro 19 Sie, 2009 nie tajper nie skręca, tylko kierownik jest największ± cip± w¶ród niedĽwiedziTomcat - ¦ro 19 Sie, 2009
To dla uaktualnienia, moje Saxo na bank nie ma 130 koni GeKo - ¦ro 19 Sie, 2009 tak szczerze to mozna z niego zlewać itd. ale chłopak chciał składać furę jak ragnotti z przeciwkontry tylko to też trzeba umieć.
np tak TOXIC - Czw 20 Sie, 2009
GeKo napisał/a:
tak szczerze to mozna z niego zlewać itd. ale chłopak chciał składać furę jak ragnotti z przeciwkontry tylko to też trzeba umieć.
np tak
oj trzeba takie manewry troszkę potrenować pod supermarketami oj trzeba
ale to praca domowa na "po" sezonie jak sie wilgotniej zrobi Jacek - Czw 20 Sie, 2009 AndreXSi, teraz jeste¶ koniem
M - Czw 20 Sie, 2009 Jeszcze dwie fotki znalazlem na 0.1MPIX
Z lotu mojego ptaka
The crew
strick - Czw 20 Sie, 2009 Ja tam nic niestety nie widze.M - Czw 20 Sie, 2009 PoprawilemAnonymous - Czw 20 Sie, 2009 Co to za czerwona 106 ??Jacek - Czw 20 Sie, 2009
grifin010 napisał/a:
Co to za czerwona 106 ??
wujek dobra rada z ytrc Janusz - Czw 20 Sie, 2009
grifin010 napisał/a:
Co to za czerwona 106 ??
to słynny wujek draxter z ytc.... w swoim potworze 1.1 na lpg