no właśnie, ile didżej zarabia grając na imprezach w klubach albo weselach?
myślę że niektórzy z jednej nocy mogą sobie ten koszt opłacić, ale po co, lepiej okradać
mój brat jest zrzeszony w ZAIKSIE, jednego z userów tego forum tata również i rozmawiałem z nimi kilka razy, w gruncie rzeczy za te 2000 PLN rocznie ma sie dostęp do wielu rzeczy ze strony ZAIKSU np. tańsze hotele (bo zaiks ma kilka w PL), pomoc prawna plus jest w Konstancinie dom starców dla osób zrzeszonych w ZAIKSIE (gdyby się omuś nie powiodło a opłacał składkę do ma gdzie dożyć końca)
Niestety łukaszu, same złe rzeczy slyszałem o ZAIKSIE anjas - Sob 16 Paź, 2010
nie....
Chodzi mi o to ze Twoja teoria spiskowa jest kompletnie bez sensu
Janku nie ma żadnej teorii spiskowej. No chyba że jakąś właśnie utkałeś.
Janusz napisał/a:
Ponieważ twierdzisz ze wszystkie telewizje i stacje radiowe kłamią na rzecz PO które podnosi im podatki.
Nie twierdzę tak. To twój domysł, to tego nieprawdziwy.
Druga część jest prawdziwa - PO podnosi podatki - to fakt.
Pomimo zapewnień o 15% vat i ogromnych ulgach podatkowych dla swoich wyborców - czyli robi w jajo swój elektorat.
Janusz napisał/a:
Jedynym sprawiedliwym który zna prawdę jesteś Ty sam, bo wygrzebiesz kilka linków z netu, Anty PO i jest fajnie....
Znowu twój nieprawdziwy domysł, nigdzie tak nie napisałem że jestem jedynym sprawiedliwym i tylko ja znam prawdę. To twoje błędne założenie.
Janusz napisał/a:
Mówisz ze robia nam wszczy wodę z mózgu ale Ty sam własny obraz polityczny masz wysnuty przez swoje własne urojenia, nie potrafisz poprzeć niczym tego co mówisz, poza kilkoma publikacjami sprawiedliwych w necie.
Janku to już jest chamstwo w twoim wydaniu - ciężko z takimi argumentami polemizować - chyba brakuje Ci kultury osobistej.
Poziom onetu i zwykłe chamstwo.
Janusz napisał/a:
Czasami wrzucisz niedziałający link. Ale to nie ma znaczenia, bo nawet gdyby działa to to nic nie zmieni, dalej nie bedzie można go przyjąć za jedyna sprawiedliwa wyrocznie. Bo nie ma pewności ze nie jest opłacany przez kogoś, tak jak wszystkie stacje Tv i radiowe przez PO razem z Lisem na czele.
Link był odnośnikiem do gazety rembertowskiej jakbys nie zauważył żartu to Ciebie o nim powiadamiam.
Janusz napisał/a:
ale nie można popadać w paranoje... Wszystko trzeb brac z dystansem... ale Ty tego tak nie robisz.... Ty uważasz ze wszyscy wycinają głupie wypowiedzi Kaczyńskiego i potem je puszczają. Robiac Agitke na Bronka...
Wybacz ale chyba ty masz paranoję. Od 10 lat interesuję się sceną polityczną w PL, staram się obserwować wszystko co się dzieje i wyciągać wnioski.
Mam takie wnioski a nie inne i totalnie sie różnią od tego co szkaradnie o mnie napisałeś jak onetowe dziecko- mniejsza z tym.
Miej sobie ten swój pogląd że "nie można wpadać w paranoje" "wszystko trzeba brać z dystansem" a w ogole to najlepiej wyciągać arytmetyczną średnią bo to daje najlepszy efekt. Nie zalezy mi w zaden sposob na tym żeby Ciebie przekonywać - od samego początku.M - Sob 16 Paź, 2010
Nie ma na to żadnych dowodów.
To taki sam news jak ten o telefonie.
Ale tego nikt nie piętnuje etc.
Cytat:
Jak ustalił portal tvn24.pl, śledczy rozpatrują wiele hipotez wśród których jedna zakłada, że gen. Andrzej Błasik zastąpił za sterami drugiego pilota rządowego tupolewa
To jest hipoteza.
Czyli jeśli mamy dwie nie potwierdzone wiadomosci.
Jedną z gazety polskiej a drugą z tvn24 który ustalił że jest "hipoteza"
O to właśnie mi chodzi.M - Sob 16 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
eM, bardzo złe nastawianie, chcesz przenieść firmę za granicę i nie płacić tu podatków, ale mieszkać to chcesz tak?
wyobraź sobie co by się działo jakby wszystkie większe firmy tak zrobiły
na pewno by pozytywnie wpłynęło na gospodarkę i zapewne byłyby tylko obniżki podatków i cen wszystkich towarów
Oczywiście że tak.
Unia europejska zapewnia wolnosc prowadzenia biznesu.
Moge legalnie zarejestrowac spółkę na cyprze, w uk, irlandii a prowadzić biznes w polsce.
Myślisz że by to źle wpłynęło na stan gospodarki? Udowodnij to.
Jeśli dzięki temu oszczędze na podatkach i zostanie mi więcej w kieszeni to więcej wydam w polsce, na towary,usługi.
To gospodarka na tym ucierpi? Chyba nie.
Biurokrakcja tak ale to nie mój problem że się rozpasła, nigdzie w konstytucji nie jest zapisane że mam obowiązek wspierać swoja pracą armię urzędników.Janusz - Sob 16 Paź, 2010
M napisał/a:
Janusz napisał/a:
nie....
Chodzi mi o to ze Twoja teoria spiskowa jest kompletnie bez sensu
Janku nie ma żadnej teorii spiskowej. No chyba że jakąś właśnie utkałeś.
Janusz napisał/a:
Ponieważ twierdzisz ze wszystkie telewizje i stacje radiowe kłamią na rzecz PO które podnosi im podatki.
Nie twierdzę tak. To twój domysł, to tego nieprawdziwy.
Druga część jest prawdziwa - PO podnosi podatki - to fakt.
Pomimo zapewnień o 15% vat i ogromnych ulgach podatkowych dla swoich wyborców - czyli robi w jajo swój elektorat.
Janusz napisał/a:
Jedynym sprawiedliwym który zna prawdę jesteś Ty sam, bo wygrzebiesz kilka linków z netu, Anty PO i jest fajnie....
Znowu twój nieprawdziwy domysł, nigdzie tak nie napisałem że jestem jedynym sprawiedliwym i tylko ja znam prawdę. To twoje błędne założenie.
Janusz napisał/a:
Mówisz ze robia nam wszczy wodę z mózgu ale Ty sam własny obraz polityczny masz wysnuty przez swoje własne urojenia, nie potrafisz poprzeć niczym tego co mówisz, poza kilkoma publikacjami sprawiedliwych w necie.
Janku to już jest chamstwo w twoim wydaniu - ciężko z takimi argumentami polemizować - chyba brakuje Ci kultury osobistej.
Poziom onetu i zwykłe chamstwo.
Janusz napisał/a:
Czasami wrzucisz niedziałający link. Ale to nie ma znaczenia, bo nawet gdyby działa to to nic nie zmieni, dalej nie bedzie można go przyjąć za jedyna sprawiedliwa wyrocznie. Bo nie ma pewności ze nie jest opłacany przez kogoś, tak jak wszystkie stacje Tv i radiowe przez PO razem z Lisem na czele.
Link był odnośnikiem do gazety rembertowskiej jakbys nie zauważył żartu to Ciebie o nim powiadamiam.
Janusz napisał/a:
ale nie można popadać w paranoje... Wszystko trzeb brac z dystansem... ale Ty tego tak nie robisz.... Ty uważasz ze wszyscy wycinają głupie wypowiedzi Kaczyńskiego i potem je puszczają. Robiac Agitke na Bronka...
Wybacz ale chyba ty masz paranoję. Od 10 lat interesuję się sceną polityczną w PL, staram się obserwować wszystko co się dzieje i wyciągać wnioski.
Mam takie wnioski a nie inne i totalnie sie różnią od tego co szkaradnie o mnie napisałeś jak onetowe dziecko- mniejsza z tym.
Miej sobie ten swój pogląd że "nie można wpadać w paranoje" "wszystko trzeba brać z dystansem" a w ogole to najlepiej wyciągać arytmetyczną średnią bo to daje najlepszy efekt. Nie zalezy mi w zaden sposob na tym żeby Ciebie przekonywać - od samego początku.
ehh nazywasz mnie dzickiem neostary, przezywasz od onetowców i zarzucasz brak kultury i inteligecji. A ja Ciągle chce wiedzieć skąd mam czerpać rzetelne informacje na temat prawdziwej polityki. No bo skoro wszyscy kłamią to komu mam wierzyć??M - Sob 16 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
ehh nazywasz mnie dzickiem neostary
nie jest to prawda
Janusz napisał/a:
przezywasz od onetowców
Też nie jest to prawda, twój komentarz przyrównałem do onetowego poziomu. Nie uważam Ciebie za onetowca.
Janusz napisał/a:
i zarzucasz brak kultury
Tak - w tym konkretnym akapicie zarzucam Ci brak kultury - twoje oceny pod moim adresem uważam za insynuacje
Janusz napisał/a:
inteligecji
Tego tez Ci nie zarzucam, uważam Ciebie za inteligentnego człowieka.
Janusz napisał/a:
No bo skoro wszyscy kłamią to komu mam wierzyć??
To jest twój wniosek. Ja tego nie napisałem.
Jeśli Cię uraziłem to przepraszam.M - Sob 16 Paź, 2010
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9mGBAgU8ujg?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9mGBAgU8ujg?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>PiTT - Sob 16 Paź, 2010 wieje sandałem
dodaję do ignorowanych bizon - Sob 16 Paź, 2010 Janusz - Sob 16 Paź, 2010
M napisał/a:
Janusz napisał/a:
ehh nazywasz mnie dzickiem neostary
nie jest to prawda
M napisał/a:
Janusz napisał/a:
przezywasz od onetowców
Też nie jest to prawda,
M napisał/a:
o mnie napisałeś jak onetowe dziecko- mniejsza z tym.
Cytat:
Jeśli Cię uraziłem to przepraszam.
luz, ciężko to zrobić
Dalej czekam na wiadomość skąd mam wziąć rzetelne informacje
M napisał/a:
Janusz napisał/a:
No bo skoro wszyscy kłamią to komu mam wierzyć??