qbus - Pią 06 Maj, 2011 Chuligani się nawet do rajdów przenoszą 106 - Pią 06 Maj, 2011
qbus napisał/a:
Chuligani się nawet do rajdów przenoszą
tercjak wraca? martin.h - Pią 06 Maj, 2011
106 napisał/a:
qbus napisał/a:
Chuligani się nawet do rajdów przenoszą
tercjak wraca?
Będzie startował w barwach Zakładu Karnego we Wrocławiu Bad-i - Pią 06 Maj, 2011 kurde lista sie nie otwiera - a pug na hamowni i nie wiem jak maja ustawic. Mordarski powiedzial ze trzeba jechac niutonem 106 - Pią 06 Maj, 2011 wszystko dziala jak trzeba
w takim razie ide do drugiego kompa (mi pokazuje ze plik uszkodzony)
o kierwa ale grubo - szczegolnie w A6 106 - Pią 06 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
kurde lista sie nie otwiera - a pug na hamowni i nie wiem jak maja ustawic. Mordarski powiedzial ze trzeba jechac niutonem
jak to jak.... na bogato i z marchewami
A6 dawno nie byla tak bogata.
306tka tez sie dzis stroi Marek23 - Pią 06 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Mordarski powiedzial ze trzeba jechac niutonem
Same proste plus krótka skrzynia, to chyba jednak pojedziesz mocą nie niutonem. Z góry przepraszam eMa,że wogóle to rozgraniczam. Ale tak czy owak, górne obroty non stop.M - Pią 06 Maj, 2011 To do dzika raczej Marek23 - Pią 06 Maj, 2011 Obaj z Dzikiem otwarliście mi oczy,że NM x obroty= powaaaa
Ja nie wiem czym tam pojade, bo obie wartości najsłabsze w klasie. Na szczęście mam jeszcze mój zryty beret, to powinno ciut skompensować lack of power.Przem_106 - Pią 06 Maj, 2011
Marek23 napisał/a:
Dlatego moim celem jest meta bez żadnych głupich błędów i przygód. Nawet nie będę patrzył na czasy.
+1000
Dobre Skąd ja to znam. Ty nie będziesz patrzał na czasy tylko Mick. Statystyki mowią, ze cała strategia znika na pierwszym osie i zaczyna się sciganie. Marek, gdy pojedziesz swoje bez napięcia to i tak wystarczy na dobry wynik w tym rajdzie. Natomiast braku przygod zyczę jak najbardziej. Będe kibicował.Bad-i - Pią 06 Maj, 2011
106 napisał/a:
jak to jak.... na bogato i z marchewami
to juz ustawili w garazu - tyle widzialem 106 - Pią 06 Maj, 2011 u mnie juz wszystko w papierach gotowe
czy zgodnie z:
"Korzystając z hasła przyznanego przez organizatora każda załoga zobowiązana jest do dokonania rezerwacji terminu odbioru administracyjnego do dnia 10.05.2011 (system rezerwacji będzie dostępny na stronie rajdu w dniach 06-10 maja 2011). Każda załoga winna zgłosić się w zarezerwowanym czasie."
ktos juz rezerwowal godzine OA?
nic takiego na www nie widze a jest to w sumie nowosc....Bad-i - Pią 06 Maj, 2011 Bartek ja juz rezerwowalem - login i hasło dostałem na maila ktorego podalem w zgłoszeniu 106 - Pią 06 Maj, 2011 ok