ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
Anonymous - Wto 01 Lut, 2011 "fan car" tak zwany...czy tam "wentylatorowy" ; )
RedBull X2010 - Vettel
po Warszawie ponoć 2 takie ¶migaj±...106 - Wto 01 Lut, 2011 dobra a realnymi samochodami jakie czasy krecimy?
(bo nie wiem czy wogole mam siadac do ringu)
bizon - Wto 01 Lut, 2011 swoja honda krece niska 6 ale tylko jeden przejazd, a potem musze ja od nowa sklejac i nitowac Stf - Wto 01 Lut, 2011
106 napisał/a:
dobra a realnymi samochodami jakie czasy krecimy?
sti 2010 stock, opona sportowa ¶rednia - 7:45,3 - prawie bezbłędnie, może z 1,5sek max do poprawy,
evo9, odchudzone, 520KM, slick, fajna geometria - dwa przejazdy - 7:00 - z wieloma błędami,
focus wrc, dłubnięty 440KM, slick - 6:59 - z błędamiBad-i - Wto 01 Lut, 2011 czy veyron to realny samochod? Bonczek - Wto 01 Lut, 2011 W tej grze nie bardzo tak jak RedBull Bad-i - Wto 01 Lut, 2011
Bonczek napisał/a:
W tej grze nie bardzo tak jak RedBull
hmm ale ten Redbul to taki samochod z gry, Veyrona wygralem.
Moze niech pP sprecyzuje dokladnie bo pozniej znowu beda jaja, ktos tydizen bedzie walczyl i na koniec uslyszy ze jest dupa.Bonczek - Wto 01 Lut, 2011 Aj noł, ale ¶wietnie odzwierciedla fizykę z tej gry pP - Wto 01 Lut, 2011 realny samochód to rozumiem taki, który jest w rzeczywisto¶ci..
wykluczam formuły f1 oraz red bulla..veyron jest okBad-i - Wto 01 Lut, 2011
pP napisał/a:
realny samochód to rozumiem taki, który jest w rzeczywisto¶ci..
wykluczam formuły f1 oraz red bulla..veyron jest ok
czyli race cary typu Oreca tez odpadaja (lub Audi le Mans)?pP - Wto 01 Lut, 2011 one nie mog± być..przecież to s± formułyBad-i - Wto 01 Lut, 2011
pP napisał/a:
one nie mog± być..przecież to s± formuły
eee tam koorwa to zbyt skomplikowane pP - Wto 01 Lut, 2011 fakt zamotałem. Głównie chodzi o to, aby bardziej pokazać, że umie się ustawić ałto i takie tam a nie wzi±ć szybki toorowy wuzek i pierdoln±ć super czas, bo ma się duzo kasy (jak w życiu) Bad-i - Wto 01 Lut, 2011
pP napisał/a:
fakt zamotałem. Głównie chodzi o to, aby bardziej pokazać, że umie się ustawić ałto i takie tam a nie wzi±ć szybki toorowy wuzek i zepsuc lub uciekać super czas, bo ma się duzo kasy (jak w życiu)
no dobra, ale ile bym Lancera nie ustawial to Zondy nie strzele (czy tez nadlubanego SLRa)pP - Wto 01 Lut, 2011 no to bierz zondę