Anjas zrobi tam dobry czas gdyz nie bedzie zalowal gazu na zakretach
miło mi, ale postanowiłem w tym roku oszczędzać preludę... wygląda tak okazale po blacharce i po wrzuceniu kubłów, że szkoda upalać. Będę jeździł czysto rekreacyjnie.
A serio, na wyrazów bierzemy stare gumy, nowe r888 są teraz tak drogie, że szkoda zakładać nowego kompletu, niech sobie leży w garażu aż trochę potanieją Jakarti - Pon 11 Kwi, 2011 bardzo dobrze. oszczedzaj gumy, na dluzej starczą!
max 50/hLoko - Pon 11 Kwi, 2011
Dwa to nie rozumiem jak można wypaść na zakręcie o którym mówiłeś , chyba trzeba by zapomnieć o tym, ze tam jest zakręt i nie hamować Anonymous - Pon 11 Kwi, 2011 Kielce...qrw**...Janusz - Pon 11 Kwi, 2011
Loko napisał/a:
nie rozumiem jak można wypaść na zakręcie o którym mówiłeś , chyba trzeba by zapomnieć o tym, ze tam jest zakręt i nie hamować
czekaj, czekaj, czy przypadkiem nie jaki Michoool aka cordoba stajl, właśnie na tym zakręcie nie zrobił manewru ala pietrow i nie przeskoczyła na następny pas toru ?? KarQ - Pon 11 Kwi, 2011 Loko, na nawrocie nie można wypaść? Tym bardziej po dwóch najdłuższych prostych toru?Janusz - Pon 11 Kwi, 2011
KarQ napisał/a:
Loko, na nawrocie nie można wypaść? Tym bardziej po dwóch najdłuższych prostych toru?
przy nieco zmienionej trajektorii z tego co pamiętam 106 strzeliła tam dacha bo kilka metrów dalej wypadła bokiem na pobocze, z tego co pamiętam z opowiadań KarQ - Pon 11 Kwi, 2011 Ja osotatnio też tam wyperdoliłem bokiem w płyty
Ale złapałem nierozjeżdżonego białego i wciungło me michool_vt - Pon 11 Kwi, 2011
Cytat:
Loko napisał/a:
nie rozumiem jak można wypaść na zakręcie o którym mówiłeś , chyba trzeba by zapomnieć o tym, ze tam jest zakręt i nie hamować
czekaj, czekaj, czy przypadkiem nie jaki Michoool aka cordoba stajl, właśnie na tym zakręcie nie zrobił manewru ala pietrow i nie przeskoczyła na następny pas toru ??
czepiasz sie..
nie opanowałem mocy i wyleciałem jeszcze bardziej na wprost niz arsss Loko - Pon 11 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:
czekaj, czekaj, czy przypadkiem nie jaki Michoool aka cordoba stajl, właśnie na tym zakręcie nie zrobił manewru ala pietrow i nie przeskoczyła na następny pas toru ??
Micholl wypadł tam gdzie arssss, a Karq mówi o tym zakręcie co jest też na jego zdjęciu.Loko - Pon 11 Kwi, 2011
KarQ napisał/a:
Loko, na nawrocie nie można wypaść? Tym bardziej po dwóch najdłuższych prostych toru?
No zdecydowanie nie rozumiem jak można wypaść z czegoś takiego, jedyna opcja jaka widzę to niehamowanie. KarQ - Pon 11 Kwi, 2011 Zacząłem przygodę torową właśnie na Wyrazowie, ja nie miałem tam przygód, ale pamiętam, że dwa lub trzy incydenty były takie, że akurat tam ktoś przegiął i wpadał bokiem w płyty i dalej w piasek.arssss - Pon 11 Kwi, 2011 No ja właśnie robiłem wszystko żeby tylko bokiem się tam nie wbic
michool_vt, Ja miałem już pół auta na tym drugim pasie:D
dzisiaj miałem popoprawiac plastiki,ale kolega zakupił motor i pojechałem z nim po niego więc naprawy przełożono na jutro Panowie jak to jest,że nie mam ostatniego tłumika bo odpadł,a saxo brzmi tak jak brzmiało czyli cicho:/Konrad - Pon 11 Kwi, 2011 Bo to jest francuz, one sie nie psują i nawet bez silnika by brzmiał tak samorasta - Pon 11 Kwi, 2011 Qarwa tyle dni ogarniania fury i zaraz po kilku kółkach na małej peli w Poznaniu poszła piasta z dwoma szpilkami i pozamiatane tyle z jazdy....