no name - Pią 18 Lis, 2011 Nadkole przy wlewie paliwa to praktycznie
pierwsze miejsce dla rudej tak w civikach
jak i wcześniej w crx-achmi - Pią 18 Lis, 2011
M napisał/a:
Mechaniczne moj zdaniem tak
przepraszam - a jak u Ciebie zużycie oleju wygląda? kubas - Pią 18 Lis, 2011
no name napisał/a:
Nadkole przy wlewie paliwa to praktycznie
pierwsze miejsce dla rudej tak w civikach
jak i wcześniej w crx-ach
naprawdę?M - Pią 18 Lis, 2011
Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:
Ja takie EK4 brałbym w ciemno i wiedziałbym że mogę nim jechać na wakacje i nic się nie zepsuje albo upalać.
co nie zmienia faktu, że to chora kasa jak za tak stare auto - i nie chodzi mi tutaj o Marcela, generalnie chore są ceny hond.
Maciuś - używane auto warte jest tyle ile suma jego wszystkich części - widoczenie coś jest na rzeczy że nie kosztuje więcej niż 4 letni fiat.koma600 - Pią 18 Lis, 2011 Maciusiowy, +1 też się zgadzam i jeszcze żeby chociaż takie vti jechało jako tako saxo z taką mocą robi wiatrakno name - Pią 18 Lis, 2011
kubas napisał/a:
naprawdę?
Tak baby w maglu gadały więc chyba takkubas - Pią 18 Lis, 2011 hehehe zaczyna się Honda vs reszta świata M - Pią 18 Lis, 2011 Dobra, ja się nie będę kopał z koniem. Jeśli ktoś nie miał takiego samochodu to o czym mowa Panowie.mi - Pią 18 Lis, 2011 hej, ja serio pytałem:
ja napisał/a:
przepraszam - a jak u Ciebie zużycie oleju wygląda?
Maciusiowy - Pią 18 Lis, 2011
M napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:
Ja takie EK4 brałbym w ciemno i wiedziałbym że mogę nim jechać na wakacje i nic się nie zepsuje albo upalać.
co nie zmienia faktu, że to chora kasa jak za tak stare auto - i nie chodzi mi tutaj o Marcela, generalnie chore są ceny hond.
Maciuś - używane auto warte jest tyle ile suma jego wszystkich części - widoczenie coś jest na rzeczy że nie kosztuje więcej niż 4 letni fiat.
możliwe, miałem hondę i nic poza sondą lambadą mi się nie popsuło...(no i panewką, która nie wiedzieć czemu obróciła się nowemu nabywcy). Sprzedałem ją w takiej kasie, w jakiej ją kupiłem 1,5 roku wcześniej, więc nie jest źle...myk jest tylko takie, że tak się zastanawiam, czy bezawaryjność to wszystko, co składa się na cenę samochodu - to ważne, na pewno, ale kurcze środek tej hondy (tej z ogłoszenia) to dla mnie dizajnerski dramat, ogólnie stylistycznie nie powala i takie tam...M - Pią 18 Lis, 2011
mi napisał/a:
hej, ja serio pytałem:
ja napisał/a:
Już piszę.
Na valvo racing przy normalnej jeździe nie było zużycia żadnego, natomiast przy upalaniu bardzo duże.
Na Totalu od Włodzia przy normalnej jeżdzie też brak, przy upalaniu zużycie było niewielkie.
Andrzej może poświadczyć że chciałem mu oddać litr totala na dolewki którego nigdy nie użyłem.
Na millersie nie powiem bo jeszcze nie sprawdziłem.kubas - Pią 18 Lis, 2011
M napisał/a:
mi napisał/a:
hej, ja serio pytałem:
ja napisał/a:
Już piszę.
Na valvo racing przy normalnej jeździe nie było zużycia żadnego, natomiast przy upalaniu bardzo duże.
Na Totalu od Włodzia przy normalnej jeżdzie też brak, przy upalaniu zużycie było niewielkie.
Andrzej może poświadczyć że chciałem mu oddać litr totala na dolewki którego nigdy nie użyłem.
Na millersie nie powiem bo jeszcze nie sprawdziłem.
M a ile tys km robisz swoją hondą rocznie ? M - Pią 18 Lis, 2011
kubas napisał/a:
M napisał/a:
mi napisał/a:
hej, ja serio pytałem:
ja napisał/a:
Już piszę.
M a ile tys km robisz swoją hondą rocznie ?
Kubas, teraz tyle ile dojeżdzam na trackdaye,
a jak to się ma do tego że nie masz pojęcia o takiej hondzie i drążysz tylko nie wiesz w czym?kubas - Pią 18 Lis, 2011
M napisał/a:
kubas napisał/a:
M napisał/a:
mi napisał/a:
hej, ja serio pytałem:
ja napisał/a:
Już piszę.
M a ile tys km robisz swoją hondą rocznie ?
Kubas, teraz tyle ile dojeżdzam na trackdaye,
a jak to się ma do tego że nie masz pojęcia o takiej hondzie i drążysz tylko nie wiesz w czym?
O tak o, napisałem tylko że rdzewieją co potwierdziłeś. O tych tys. km to takie jątrzenie ala janusz M - Pią 18 Lis, 2011 Kurde, ja nie zachwalam tego samochodu jak bóstwo - po prostu taki jest.
Np bmw się psuje na potęge w porównaniu do hondziawy - jest tak i tyle.