HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Anonymous - Czw 16 Lut, 2012 Bo ja na przykład zabieram Pilotkę-co-na-torze-z-zamkniętymi-oczami-jedzie, więc potrzebuje ją czymś nakarmić bo inaczej zaczyna grymasić kamil - Czw 16 Lut, 2012 Siema ma racje - miał być w cenie...anjas - Czw 16 Lut, 2012 Doprecyzuję? Obiadek jest w cenie noclegu czy jeżdżenia?
Bo jeśli noclegu to mnie jeden obiad wystarczy Gaydek - Czw 16 Lut, 2012
kamil napisał/a:
Siema ma racje - miał być w cenie...
Przecież jest o tym na pierwszej stronie...
Gaydek napisał/a:
W cenie mamy tor od rana (9.00) do późnego popołudnia (16.00), w międzyczasie obiad, instruktorów (jeden na grupę). Jeździmy po małej i dużej pętli.
Obiad jest w cenie za tor!M - Czw 16 Lut, 2012 to ja tylko spanie
Fajnie ze jest obiad bo w ulezu zawsze tylko kielbasa i kielbasa.Gaydek - Czw 16 Lut, 2012 Także dodatkowe obiady tylko dla gości.
Kierowcy mają obiad w cenie za tor.Janusz - Czw 16 Lut, 2012
M napisał/a:
Fajnie ze jest obiad bo w ulezu zawsze tylko kielbasa i kielbasa.
Gaydek napisał/a:
Kierowcy mają obiad w cenie za tor.
gorzej jak na obiad będzie kiełba z grila roj - Czw 16 Lut, 2012 a co na obiad? Gaydek - Czw 16 Lut, 2012
roj napisał/a:
a co na obiad?
To, co "własnoręcznie" rozjedziemy przed obiadem roj - Czw 16 Lut, 2012
Gaydek napisał/a:
To, co "własnoręcznie" rozjedziemy przed obiadem
to by tłumaczyło czemu jeżdżący mają w cenie a reszta musi dopłacić Jakarti - Czw 16 Lut, 2012
Cytat:
a co na obiad?
jesli bedzie to ta sama firma to jest to w mojej ocenie bardzo dobry katering. polecam.
zupa + drugie + cos tam jeszcze chyba bylo.
cieple, smaczne i w milej atmosferze PiTT - Czw 16 Lut, 2012 zupa... kamil - Czw 16 Lut, 2012 z trupaM - Czw 16 Lut, 2012 Bogaci nie jedza zup. Je.bac biede Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Dokładnie, ja jadę z ziomkiem, więc biorę dodatkowy obiad. Jak zostanie to w słoik i do Warszawy, jakby z domu jechał