no name - Nie 12 Sie, 2012 Grubo bonczek, grubo się tam bawicie M - Nie 12 Sie, 2012 Kurcze ale mieszanka asfaltu na kielcach to jakies kuriozum, jak wczoraj sie przyjrzałem to sklada się ona z małych kamyków otoczaków które są mega śliskie Dla porównania nastąpiliśmy na odcinek leśny z nową nawierzchnią gdzie mimo desczu było bardzo przyczepnie. Na kartingu slizgałem się jak po lodzie Potem weszliśmy na płytę poślizgową i była bardziej przyczepna. Może dlatego wczoraj nie miało znaczenia czy był slick czy drogowa opona.
Jeszcze w międzyczasie analizowaliśmy wczorajsze nieszczesne miejsce kontaktu z bunkrem ę i doszliśmy do takiego wniosku:
Janusz - Nie 12 Sie, 2012
Cassis napisał/a:
Białe Clio Januszka miażdży wyglądem
mnie nie powala, wyobrażałem sobie to duuzo lepiej no i o tyle o ile z daleka jeszcze jakoś to wygląda, to z bliska to jest rzeźnia
ale fakt... akustyka przy upalaniu jest na booogato a mamy taką miejscówe do upalania gdzie dźwięk odbija się od trzech gór robiąc niesamowite echo.. wrażenia jakby napierały 3 samochody równolegle z kilku stron KarQ - Nie 12 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
równolegle z kilku stron
Nie do końca jestem pewny czy to możliwe Janusz - Nie 12 Sie, 2012 musiałbyś wpaść i ogarnac bo słychać jeden samochód równocześnie z trzech stron, z tym ze z każdej strony słychać inny moment qbica - Nie 12 Sie, 2012 Wróciłem! Było mega Bonczek dzięki za organizacje super imprezy Miło było poznać wszystkich dotychczas nieznanych integracja i obchód toru miszcz
Co do jazdy, to dawno się tyle nie najeździłem tor śliski, ale przypadł mi do gustu, więc czekam na powtórke szkoda że nie udało sie od początku ogarnąć pomiarów, bo można by się było porównać, ale pogoniłem trochę Ma, więc nie jest źle
Szkoda dzwonu puma na koniec, widać że była napinka na dobry czas i nie wydało, ale banda jest prawie jak nowa, M oglądnął ją dokładnie z każdej strony
M - Nie 12 Sie, 2012 Było mega wesoło wczoraj
Ja na następne kielce zakładam interstejty no name - Nie 12 Sie, 2012
qbica napisał/a:
banda jest prawie jak nowa
Trzeba dodać że po strzale puma a fotą przeszła mały trejtanment,
ciężko było bo ona jakaś taka amelinuowa qbica - Nie 12 Sie, 2012 ameliniowa to ona nie była
Shot at 2012-08-12was79 - Nie 12 Sie, 2012
leszq napisał/a:
Dzięki za bardzo fajny trening, ponad 100km przejechane, pierwszy raz w Megane, trochę nowego doświadczenia, ale jazda wciąż daleko od granicy możliwości tego auta Początek na mokrym torze tragedia, u mnie w ogóle brak opcji jeżdżenia na Wanli, ale tor szybko przesychał i trakcji przybywało
Przekonałem się, że jest mega różnica w napędzaniu się klijo/megi. Burbo daje dobre pyerdolnięcie z dołu. Auto przy zmianie obciążenia jest też znacznie stabilniejsze niż klijacz. Ogólnie fajny fur i w dobrym kierunku kolega zmierza no name - Nie 12 Sie, 2012
qbica napisał/a:
ameliniowa to ona nie była
Wiem, wiem
Jestem ciekawy tego onborda bo może wyjaśni czy wahacz nie
strzelił przed kolizja, ślady hamowania takie trochę dziwne byłykaroluPL - Nie 12 Sie, 2012 ale prawda jest taka, ze na kielcach megany nigdy nie miały i nie bedą mieć szans do cliówek, taki jest ten tor, ze clio sie sprawdza, a megane nie bardzo
a co do barierki-ameliniowej, mam nadzieje, ze nie mieliscie problemu z obsługą toru coby płacić za szkodę ( bo tak niestety u nas bywa, ze niby wszystko co sie popsuje-trzeba pokryć szkode)
a co do nowego leśnego- eh, nie będę dużo mówił, ale przekonałem się, jest prze mistrz no name - Nie 12 Sie, 2012 Barierka została naprawiona i przywrócona do stanu pierwotnego,
co się z nią mogło dzisiaj stać w czasie giełdy to tego nie wiemy Janusz - Nie 12 Sie, 2012
Tomcat napisał/a:
Janusz napisał/a:
Stf napisał/a:
Podzial napinkowy musi byc coby mobilizacje pobudzic. a co !
Co innego Vodka Spot. wlasnie tego niektorzy odroznic nie moga. A to inny grunt przeciez.
+1
was79 napisał/a:
Swoją drogą Kielce, to fajna opcja, bo Krak, W-wa, Łuć, Szlonsk ma po ok. 150 km dojazd
+1 choć raz nie miałem najdalej na tor tylko poczekajmy aż wyremontują leśny
a myślisz że Cię tam wpuszczą ? niestety to nie takie łatwe...
Gratulacje Januszek, już Ci mówiłem gdzie Cię widzę
ej, no ale chyba po to remontują tor żeby po nim jeździć a nie żeby ładnie to wyglądało z lotu ptaka ??karoluPL - Nie 12 Sie, 2012
no name napisał/a:
Barierka została naprawiona i przywrócona do stanu pierwotnego,
co się z nią mogło dzisiaj stać w czasie giełdy to tego nie wiemy