Kamill - Wto 24 Cze, 2014 Idealna do pracy, chłodno, lekko pochmurnie. Jebnie żarem jak wrócisz i będziesz się pocił za biurkiem kamil - Wto 24 Cze, 2014 skwar Panie !M - Wto 24 Cze, 2014 No właśnie widzę ŁukaszS3 - Wto 24 Cze, 2014 M gdzie Ty stacjonujesz? Gdzieś koło Sibienika?
rasta a Ty gdzie dojeżdzasz bo może miałbym sprawe?M - Wto 24 Cze, 2014 Wczoraj bylismy w parku Krka - dzisiaj ZatonŁukaszS3 - Wto 24 Cze, 2014 Ja byłem wieczorem w porcie na Krka bo te jeziora nudne jak jasny hooj... To mamy do siebie jakieś 30 km, ja jestem w Tisno na wyspie Murter. Może by wpierdzielic jaka pizze? Do kiedy jesteś?M - Wto 24 Cze, 2014 My do 28go ale jutro bede nas przenosil na Pag, jakbysmy tu mieli jednak zostac to przyjedziemy do Ciebie na wyspe - orajt?ŁukaszS3 - Wto 24 Cze, 2014 Spoko miło by było... W czwartek lub sobote bierzemy łódke wiec można popływaćŁukaszS3 - Wto 24 Cze, 2014 Spoko miło by było... W czwartek lub sobote bierzemy łódke wiec można popływaćM - Wto 24 Cze, 2014 W sobotę wyjeżdzamy wiec czwartek bylby spoko - dam znac jutro.ŁukaszS3 - Wto 24 Cze, 2014 Też wolimy czwartek ale nie wiem jak pogoda bo jutro ma sie zjebać pytanie na jak długoM - Wto 24 Cze, 2014 Będzie dobrze Anonymous - Wto 24 Cze, 2014 Nadal tą chorwacje wałkujecie,nie nudzi sie ?kamil - Śro 25 Cze, 2014 ŁukaszS3 już ogarnął jacht 18 m i cumuje w marinie jako VIP Pirania - Śro 25 Cze, 2014 Tak, nudzi się, dlatego co roku w ramach dawki masochizmu wybieramy ten kierunek...
Łukasz, od soboty jesteśmy w Pazin-Cerovlje i tydzien stacjonujemy na Istrii nad basenem od niedzieli zapraszamy na rakije, bilard, basen, siatkę, skoki z wodospadu, tenis stołowy, darty, plejaka, cos tam sobie z tych chorwackich nudów wybierzecie