M - Pią 12 Kwi, 2013 http://ewybory.eu/test-wyborczy/
Mi wychodzi KNP
Co u was?arssss - Pią 12 Kwi, 2013 Obstawiam ,że po weekendzie znowu pójdzie lekko w górę ,bańka nie pękła.
A nie było włamu na giełdę tylko ta i inne mniejsze giełdy były DDoS owane tak samo jak wiele koparek,które ledwo działały. Jeżeli jeszcze jakiś kraj ogłosi bankructwo to znowu pójdzie w górę,ale w ostatecznym rachunku pewnie spadnie tak jak M, pisze do kursu 30-50 zł .M - Pią 12 Kwi, 2013 Na MTGoX pisali że to nie byl DOS tylko serwery nie wyrabiają bo jest 20k rejestracji dziennie Anonymous - Pią 12 Kwi, 2013 KNP lub UPR... to źle? M - Pią 12 Kwi, 2013
AleX napisał/a:
KNP lub UPR... to źle?
Dla mnie dobrze arssss - Pią 12 Kwi, 2013 Mi wyszedł ruch palikota.
M, tyle rejestracji dziennie można uznać za przypadkowy DDoS M - Pią 12 Kwi, 2013
arssss napisał/a:
Mi wyszedł ruch palikota.
M, tyle rejestracji dziennie można uznać za przypadkowy DDoS
Efekt taki sam bizon - Pią 12 Kwi, 2013
M napisał/a:
http://ewybory.eu/test-wyborczy/
Mi wychodzi KNP
Co u was?
samoobrona
warto jednak wziac pod uwage fakt, iz pytania sa tak skonstruowane, ze w wielu nie do konca wiadomo o co chodzi.Anonymous - Pią 12 Kwi, 2013 Samoobronna kamil - Pią 12 Kwi, 2013 a mi Ruch Palikotawas79 - Pią 12 Kwi, 2013
Cytat:
Nasz kraj, pozbawiony wynalazców, inżynierów, wybitnych lekarzy, wybitnych polityków, wybitnych piosenkarek, piosenkarzy, malarzy, ma lidera, na którego zasługuje - Piotra Żyłę, który zrobi "hehehe". No i to jest właśnie kwintesencja polskości, polskości czyli małości - zakończył Paweł Zarzeczny
Anonymous - Pią 12 Kwi, 2013
was79 napisał/a:
Cytat:
Nasz kraj, pozbawiony wynalazców, inżynierów, wybitnych lekarzy, wybitnych polityków, wybitnych piosenkarek, piosenkarzy, malarzy, ma lidera, na którego zasługuje - Piotra Żyłę, który zrobi "hehehe". No i to jest właśnie kwintesencja polskości, polskości czyli małości - zakończył Paweł Zarzeczny
Pan Paweł Zarzeczny, żyje chyba w swojej odmiennej rzeczywistości, nieprawdaż? Mimo, że częściowo ma rację, że zbyt emocjonujemy się takim na przykład Piotrem Żyłą , jest na tyle ograniczony iż nie wie, ze Polska ma świetnych lekarzy wykonujących pionierskie w skali światowej operacje(bodaj przeszczepienie lewej komory serca 4-5 letniego dziecka), muzycy (Rafał Blechacz) wygrywają światowe konkursy, polscy inżynierowie (ostatnio chyba chodziło o lekkie układy klimatyzacji w samochodach) są cenieni na zachodzie... Nie rozumiem takiego malkontenctwa. Zamiast promować co w Polsce dobre to dużo ludzi ma tendencje do wdeptywania w ziemie tego co zostało i umniejszania zasług/zalet ludzi odnoszących sukcesy.
Wiadomo, że na Olimpiadzie nie będziemy w TOP3 ale czemu nie cieszyć się z tego co mamy?M - Pią 12 Kwi, 2013 Alex, czemu nie smucić się z tego czego nie mamy a mieć mogliśmy tylko to zaprzepaszczono?
Mieć to potencjał to jedno, a mieć dobry grunt żeby go w pełni wykorzystać to już inna para kaloszy.arssss - Pią 12 Kwi, 2013 AleX, +1 .
M, ależ oczywiście,że można się smucić z tego czego nie mamy,ale trzeba pamiętać o tym,że nie jesteśmy jakimś ciemnym narodem gdzie wszytko jest złe i bezsensu.
Coraz częściej spotykam się z tym,że ludzie w moim wieku lub zbliżonym dwadzieściapare lat narzekają,że u nas w kraju nic nie ma ma ,nic nie da się zrobić i wgl chujówka . Ja się z tym zgodzić nie mogę , u nas po prostu trzeba trochę bardziej poszukać i trochę bardziej się przyłożyć żeby coś osiągnąć.M - Pią 12 Kwi, 2013 Kiedyś też tak myślałem, problem jest taki że nikt z emigracji nie chce tu wracać i to powinno być dla Ciebie wielkim znakiem zapytania. To tak jak z klasami ziemi pod wysiew, są lepsze i gorsze i najgorsze. Nasz kraj nie jest najgorszy ale najlepszy też nie jest. Mam porównanie do przynajmniej dwóch innych krajów - usa i uk.