Cartoon - Czw 20 Sie, 2009 Bo to francuz, a wszystko na F skręca M - Czw 20 Sie, 2009
Cartoon napisał/a:
Bo to francuz, a wszystko na F skręca
jak sie pomysli to az skrecaM - Czw 20 Sie, 2009
Michał napisał/a:
dobra, to ja powiem szczerze, bez sciemy
ten pug skreca ... nie jak saxo, ale na bank lepiej niż honda civic którą miałem, nie wiem czemu
Majko jajko,
opowiem Ci pewną historię.
zanim zrobilem w cifie zawias i stabilizatory cif skrecał slabiej niz bmw,
teraz jest na odwrót.
Wnioski wyciagnij.
Podpowiem.
Miejska honda 1.4 ma duzo gorszy zawias niz nastawiona sportowo 306.Michał - Czw 20 Sie, 2009
Cytat:
Miejska honda 1.4 ma duzo gorszy zawias niz nastawiona sportowo 306.
podchodziłem do 306 jak do cifa .... ale bardzo mnie zdziwiły fotele a'la "kubełki" w 306
oczywiscie się z tobą zgadzamVlodarsky - Czw 20 Sie, 2009 MarekS3 uważam, że moim pugiem na slicku jak już poskładam graty które kupuje i będzie wystrojony byłbyś na karku tej BMki ja ze swoimi umiejętnościami nigdzie bym nie był ale Ty przeciwnie.
Niszczymy trochę temat o witaniu Marek23 - Czw 20 Sie, 2009
Vlodarsky napisał/a:
MarekS3 uważam, że moim pugiem na slicku jak już poskładam graty które kupuje i będzie wystrojony byłbyś na karku tej BMki ja ze swoimi umiejętnościami nigdzie bym nie był ale Ty przeciwnie.
Jaki psycholog z Ciebie Po pierwsze ja nie skręcam od paru miesięcy, więc wogóle nie skręcam. Po drugie Szeja nie skręca, podobnie jak każdy rajdowy idol Badiego. Po trzecie chocby w tym 306 cabrio zrobic 4wd i tylną oś skrętną to i tak nie skręci. Did I make myself clear Bruce?
Witam wszystkich nowych Vlodarsky - Czw 20 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Jaki psycholog z Ciebie Po pierwsze ja nie skręcam od paru miesięcy, więc wogóle nie skręcam. Po drugie Szeja nie skręca, podobnie jak każdy rajdowy idol Badiego. Po trzecie chocby w tym 306 cabrio zrobic 4wd i tylną oś skrętną to i tak nie skręci. Did I make myself clear Bruce?
Witam wszystkich nowych
to pozostaje mi ćwiczyć aż stwierdzisz "Vlodziu byłem parówką... cabrio jest mega bo nie dość, że mnie objechałeś to jeszcze był lans"Marek23 - Czw 20 Sie, 2009
Vlodarsky napisał/a:
to pozostaje mi ćwiczyć aż stwierdzisz "Vlodziu byłem parówką... cabrio jest mega bo nie dość, że mnie objechałeś to jeszcze był lans"
W takim razie bedę unikał konfrontacji...Vlodarsky - Czw 20 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
W takim razie bedę unikał konfrontacji...
uważam, że odpowiedni zawias i koło i trochę mocy przy dobrym kierowniku wystarczy, żeby dobrze pojechać...
równie dobrze ja mogę się uprzeć, że clio nie skręca i poprzeć je tymi samymi argumentami co Ty "clio to zuo", a cabrio np ma niżej środek ciężkości niż zwykłe 306 a zwykłe 306 już dobrze wymiata.
To był mój ostatni post w Tu się witamy - przepraszam za OT - zagalopowałem sięJakarti - Czw 20 Sie, 2009 so long gay boyssssssssssss!!!!
TU SIE WITAMY.Jacek - Czw 20 Sie, 2009 dzień dobry wszystkom nowym Maciusiowy - Czw 20 Sie, 2009 dzień dobry wszystkom nowym KarQ - Czw 20 Sie, 2009
Juz pisalem o tym- bylem zarejestrowany na tym forum tylko moje konto zostalo usuniete i po raz drugi sie witam:DKarQ - Czw 20 Sie, 2009 a, to masz szczęście