Misiek_lbn - Czw 12 Lis, 2009 kurcze, nie widziałem Michał - Czw 12 Lis, 2009 i został zyebany przez dwóch masterów z forum
misiek aka pan lornetka HIGH FIVE !!
fydi - Czw 12 Lis, 2009 karwa :D:DMichał - Czw 12 Lis, 2009 o fak, jeszcze trzeci mastah of master , griffin vel coltolot
wpisałem w google griffin colt
i wyskoczył OSIOŁ Anonymous - Czw 12 Lis, 2009
Michał napisał/a:
o fak, jeszcze trzeci mastah of master , griffin vel coltolot
wpisałem w google griffin colt
Obrazek
i wyskoczył OSIOŁ
nie mogę Ci pomóc, jestem Jaikiem Michał - Czw 12 Lis, 2009 jeszcze fydi łydi !!
Misiek_lbn - Czw 12 Lis, 2009
Michał napisał/a:
i został zyebany przez dwóch masterów z forum
misiek aka pan lornetka HIGH FIVE !!
Obrazek Obrazek
dac rajt maj black broder !!
Michał - Czw 12 Lis, 2009 google+grafika+majk+saxo
Janusz - Czw 12 Lis, 2009
YEAH !!
film z Radomia coś mi się wydaje
jest nawet coś o renderowaniu
mi sie podoba, jest kilka świetnych scen
ale co to w ogole ma byc?? jakaś animacja która nawet nie ma sensu żadnego.... chyba tylko pokazanie możliwości grafika..... za które mu szacun, bo polotu tam ni ma ni hu hu...
sie nie znasz to sie nie udzielaj
Rozumiem ze wielki pan miszcz Murzyn aka, dupy z platy per powolna jazda cabrio wie lepie co mi sie podoba, a to przepraszam..... Jako Król forum faktycznie masz racje.... znasz sie lepiej na moim guście niż ja sam..... przepraszam ze ośmieliłem się wypowiedzieć.Misiek_lbn - Czw 12 Lis, 2009 Anonymous - Czw 12 Lis, 2009 Januszek, coś ty taki drażliwy dziś? czyżby pierwsza nocna polucja? fydi - Czw 12 Lis, 2009 wpisałem michał +nigga
Janusz - Czw 12 Lis, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
:wall:
masz coś do do dodania?? czy zamierzasz spamować bez sensu??106 - Czw 12 Lis, 2009 Misiek_lbn - Czw 12 Lis, 2009
Janusz napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:
masz coś do do dodania?? czy zamierzasz spamować bez sensu??