k-mart - Czw 12 Lis, 2009 chujowy ten film.
jak chce zobaczyc fajne efekty, wlaczam wladce pierscieni czy cos tam.
albo ide na jakas chujowa produkcje bruckheimera do kina.
youtube nie skreca.KonradMK - Czw 12 Lis, 2009 zna ktoś z was kogoś w Polkomtelu (Plus GSM)? potrzebuję pomocy w kwestii reklamacji.106 - Czw 12 Lis, 2009
KonradMK napisał/a:
zna ktoś z was kogoś w Polkomtelu (Plus GSM)? potrzebuję pomocy w kwestii reklamacji.
jestem na urlopie bede dopiero w next tyg.. napisz na pw co trzeba..kubas - Czw 12 Lis, 2009 janusz mi lubi jak się unosisz Jacek - Czw 12 Lis, 2009 pierdole. zostaję piłkarzem. postanowione, będę sobie jeździł bmw, wysmaruję włosy na błyszcząco , dupy same się nagarną a i parę koła wpadnie miesięcznie.
działam, właśnie prasuję dres i koszulę, jutro idę do klubu zobaczyć co się da zrobić-załatwić na pewno kogoś znam i się dogadam! ale fajnie już się cieszęAnonymous - Czw 12 Lis, 2009 Co z Firma nie wypaliło fydi - Czw 12 Lis, 2009 Cześć! Nazywam się C.R. Jeżdżę m3 i leje do niej castrola Jacek - Czw 12 Lis, 2009
fydi napisał/a:
Cześć! Nazywam się C.R. Jeżdżę m3 i leje do niej castrola
siema to po meczyku posmigamy razem po mieście..jak dostanę kontrakt, kurde to już jutro.jjaaaaJanusz - Czw 12 Lis, 2009
kubas napisał/a:
janusz mi lubi jak się unosisz
i gdy Ty pochylaszkubas - Czw 12 Lis, 2009 Michał - Czw 12 Lis, 2009
YEAH !!
film z Radomia coś mi się wydaje
jest nawet coś o renderowaniu
mi sie podoba, jest kilka świetnych scen
ale co to w ogole ma byc?? jakaś animacja która nawet nie ma sensu żadnego.... chyba tylko pokazanie możliwości grafika..... za które mu szacun, bo polotu tam ni ma ni hu hu...
sie nie znasz to sie nie udzielaj
Rozumiem ze wielki pan miszcz Murzyn aka, dupy z platy per powolna jazda cabrio wie lepie co mi sie podoba, a to przepraszam..... Jako Król forum faktycznie masz racje.... znasz sie lepiej na moim guście niż ja sam..... przepraszam ze ośmieliłem się wypowiedzieć.
hehehe... weszli by na wilkipedie i dawno by sie o tym dowiedzieli... biegly jezykoznawca OSKAR - Pią 13 Lis, 2009 Heheheh niedlugo beda wszystkich lapac za podejzenia ze rozmawiaja w swoim slangu