KonradMK - Pią 13 Lis, 2009 hahaha "haszysz był okreslany jako czekoladka, grudziądz" mocne
kuźwa, nie trzeba być biegłym żeby zrozumieć nie tyle ze slangu co z kontekstu o co biega. z doświadczenia wiem, że ludzie zamawiając przez telefon zdradzają się samym sposobme komunikacji "siemanko, masz może to dobre zielone co ostatnio? to za godzinkę pod blokiem". kuźwa, to ma być konspira?M - Pią 13 Lis, 2009 http://kopalniawiedzy.pl/...inium-8983.html
to jest imho wynalazek ktory mozna porownac tylko do wynalezienia tranzystorów lub rozszczepienia atomów.
Kamien milowy w technice.
Wyobrazcie sobie ze tym urządzeniem mozna "wydrukowac" jak w ploterze dowolny element metalowy.
Np wałek rozrządu bedzie mozna zrobic za 5$ i praktycznie kazdy element metalowy - wyprodukowanie kompletnego silnika bedzie tańsze o np 90%, bedzie mozna go po prostu wydrukowac.KonradMK - Pią 13 Lis, 2009 k-mart - Pią 13 Lis, 2009 Kondziowi az galy wyyebalo GeKo - Sob 14 Lis, 2009
eM napisał/a:
Kamien milowy w technice.
Drukarka 3D istnieje już parę lat, produkuje się różne modele i formy przy pomocy tego. Tutaj jest to krok w przód.M - Sob 14 Lis, 2009 ale nie elektronowa , elektrony nanoszą molekuły metalu.
Chyba ze cos mnie ominelo?
Są owszem drukarki 3d laserowe ale to jest co innego. Tu operujesz laserem na materiale jak w przypadku kadlubow f1.M - Sob 14 Lis, 2009 http://wyborcza.biz/bizne...samochodem.html
Teraz Gordini wraca, najpierw w postaci twingo gordini RS, który zostanie zaprezentowany 25 listopada w L'Atelier Renault na Champs Elysees w Paryżu, podczas wystawy "Boże Narodzenie w Błękicie". Do sprzedaży ma trafić wiosną 2010 r. Kilka miesięcy później pojawi się clio gordini RS.
Zastanawia mnie jaki jest sens takich swapów. Brak trakcji, wyrywanie kiery, nie rozumiem tego M - Pon 16 Lis, 2009 no jakto co, +15Punktow respektu na CA.RGOPiTT - Pon 16 Lis, 2009
Zastanawia mnie jaki jest sens takich swapów. Brak trakcji, wyrywanie kiery, nie rozumiem tego
no jak to? szybki przyrost mocy
dla mnie nie ma różnicy czy gość by zrobił seryjny silnik od podstaw, potem wstawił turbo i jeszcze coś
tutaj jednym zabiegiem ogarnął temat
wiadomo że to pewnie pojedzie w miarę szybko ze świateł i chyba tylko taki jest jego cel