TomsoN - Pon 07 Gru, 2009 Barejce pokazywałem jak zostać zielonym Wiedziałem, że poruszy Was to zdjęcie Anonymous - Pon 07 Gru, 2009 TomsoN ty jestes Moj Zim Rocznikowo Misiek_lbn - Pon 07 Gru, 2009 tomson to zdrajca i nie ma znaczenia jaki ma rocznik produkcji.
jak sie pokaże w lublinie to...to zobaczy
poza tym ze go nie znam totalnie to wydaje się bardzo spoko gość, mimo jednej wpadki;)TomsoN - Pon 07 Gru, 2009 to nie moja wina, ze nie kupiles tego civica
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grifin010 napisał/a:
TomsoN ty jestes Moj Zim Rocznikowo
pech chciał Barejka - Wto 08 Gru, 2009
TomsoN napisał/a:
grifin010 napisał/a:
TomsoN ty jestes Moj Zim Rocznikowo
pech chciał
KonradMK - Wto 08 Gru, 2009 2 zdjęcia...
Rasta
oraz Strick
oraz bonus pt "Coś nie wyraźna jesteś ciociu"
zefir - Wto 08 Gru, 2009 wiec tak witam wszystkich
pozazdroscilem Pp fotka a'la erotoman gawedziarz
czasem sie smiga na gruncie
czasem na wodzie
czase w niebie
czasem trzeba focic
czasem trzeba pyknac w streetball (naszym sponsorem byl chinski producent koszulek I LUV NY )
a wszystko po to by zostac ....
generalnie jest...
cheers
pozdro pP - Wto 08 Gru, 2009 jaka fotoopowieść niczym klan albo na współnej zefir - Wto 08 Gru, 2009 nie wciagaj mnie w swoje ulubione seriale
choc zawsze mogles napisac ze jestem do BrzydUli podobny Jacek - Wto 08 Gru, 2009 jaki pomnik se pan ulepił dobreMaciusiowy - Wto 08 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
oraz Strick
Strick, Ty wyglądasz na tej focie, jakbyś miał ze 4 dyszki Michał - Wto 08 Gru, 2009 strick zajebiscie pasuje do w124 z taksą na dachu. POWAŻNIE !!
taki pan taksówkarz ... strick - Wto 08 Gru, 2009 w124 nie wykluczone, ale albo coupe, albo cabrio Michał - Wto 08 Gru, 2009 nooooooooo ba !!Maciusiowy - Wto 08 Gru, 2009