mi - Nie 31 Gru, 2006 nie no - wszystko oki, trzyma hamulce zblokowane, sprzęgiełko się ślizga i umiera straaaasznie szybko, ale napęd napięty, czyli mniejsze obciążenie skrzyni, przegubów, start jakiś ułamek sekundy, zazwyczaj potrzebny na skasowanie wszystkich luzów po drodze, szybciej
umiera je sie zabija.. wyobrażasz sobie tak katować sprzęgło?? bo ja nie..mi - Nie 31 Gru, 2006 kurcze - ścigając na ćwiartkę, gdzie setne sekundy mają znaczenie - można by to przemyśleć... Jakoś nie widzę tej techniki jeżdżąc na codzień i spinając spod świateł Vlodarsky - Czw 04 Sty, 2007 Pany niebieskie dostaly Vectrę 260 kuca w Łorsoł Syty...
srebrna na blachach WI jak by ktoś się interesował
Pozdrawiam to byłem ja Stefan Jarząbek KonradMK - Pią 05 Sty, 2007 no to robimy akcję - mam śrubokręt do lakieru, ma ktoś skalpel do opon? M - Pią 05 Sty, 2007 Naklepie sie i taka vectre saxorulez - Śro 10 Sty, 2007 Ciekawa sprawa.. napewno każdy z was dostaje na GG takie dziwne wiadomości, typu:
"zobacz moje prywatne fotki" , "czekam na Ciebie" itp...
ale dzisiaj GG przeszło samo siebie:
anjas - Śro 10 Sty, 2007 Przecież to nie GG - to numer Michała!!!
:564:saxorulez - Śro 10 Sty, 2007 no to muszę listę numerów updetować anjas - Śro 10 Sty, 2007 Michałowi można wrzucać, bo i tak nie czyta postów i się nie odgryza Michał - Śro 10 Sty, 2007 Marek23 - Czw 11 Sty, 2007 Dzisaj mi koles z 206 RC powiedzial, ze chodzi to lepiej niz sport i ze zawias tez lepszy. Ja tam sie do marki nie przywiazuje i generalnie mi to zwisa, ale cos ostatnio duzo takich opini czytam na forum, ze RC leje Sporta. Niech sie te wszystkie 206stki skrzykna, wynajma tor, przyjade ja, ubrany caly na bialo i ich zleje tak, ze im lwy z masek pospadaja. Ide spac, zmeczony po basenie, fajna dziwka z kolesiem byla, ale juz usmieszki byly. Obczaje skad jest i atak. Jakby jej koles to czytal to sorry ziom, ale robota jest robota.strick - Czw 11 Sty, 2007 Masz racje Marek, skop wszystkim 206-tką tyłki
A i robota jest robota Bad-i - Czw 11 Sty, 2007
Marek23 napisał/a:
Ide spac, zmeczony po basenie, fajna dziwka z kolesiem byla, ale juz usmieszki byly. Obczaje skad jest i atak. Jakby jej koles to czytal to sorry ziom, ale robota jest robota.
he he uwazaj zeby ona nie byla tylko przykrywka nox - Pią 12 Sty, 2007 ze rc lepsze od sporta ja łyszałem dokładnie inne opinie ze RC wolny na zakrętach i ze go łojiii zdrowa 205 gti 1.9