ps. Rudy a czemu Ty wracales wczoraj emeryckim tempem do domu ?
a bo ja tak jeżdzę i nie moge zejść do 8L jak Dzik
hehe stary, jak przeleciałeś obok to myslałem ze mnie zdmuchnie.
p.s chyba pokazalismy temu panu troche French Performancu (??)FreeMan - Śro 01 Kwi, 2009
Rudello napisał/a:
FreeMan napisał/a:
ps. Rudy a czemu Ty wracales wczoraj emeryckim tempem do domu ?
p.s chyba pokazalismy temu panu troche French Performancu (??)
zdecydowanie! Ja na Rzymowskiego jak goniles goscia, musialem ostro hamowac bo jakas pipa skrecla i nie chcialem jej zagarazowac w bagazniku.... ale pozniej Pna zmeczylem z kazdych swiatel na Pulawskiej.... Ale bylo przyjemnie....
ps. bardzo musiales odpuszczas ja siedziales mi na ogonie ?pP - Śro 01 Kwi, 2009
Rudello napisał/a:
temu panu troche
czym?Rudello - Śro 01 Kwi, 2009
FreeMan napisał/a:
ps. bardzo musiales odpuszczas ja siedziales mi na ogonie
prawie wcale nie musialem odpuszczac ;] Laga zapindala ostro. A ten Mercedes kolegi jaki to był model?
FreeMan napisał/a:
musialem ostro hamowac bo jakas pipa skrecla i nie chcialem jej zagarazowac w bagazniku
pipa straszna, mi pozostało tylko dodać gazu ;]FreeMan - Śro 01 Kwi, 2009
pP napisał/a:
Rudello napisał/a:
temu panu troche
czym?
Lexus GS 300FreeMan - Śro 01 Kwi, 2009
Rudello napisał/a:
A ten Mercedes kolegi jaki to był model?
E350 cdi chyba...Rudello - Śro 01 Kwi, 2009
FreeMan napisał/a:
Rudello napisał/a:
A ten Mercedes kolegi jaki to był model?
E350 cdi chyba...
prezentował sie zajebiscie Michał - Śro 01 Kwi, 2009 Anonymous - Śro 01 Kwi, 2009 ostanie spotkania sa super ... osobiście lubie walke z Tomkiem jakoś mnie to mobilizuje bardzo .... pomimo zmeczenia skakało mi się wyśmienicie .....
do zobaczenia za tydz FreeMan - Śro 01 Kwi, 2009 Majk - taka tylko w bialej perle.
Marcel, faktycznie gra sie wysmienicie.. a od Tomka wszyscy sie odbijaja jak pileczki.pP - Śro 01 Kwi, 2009
FreeMan napisał/a:
a od Tomka wszyscy sie odbijaja jak pileczki.
oprócz Siary Rudello - Śro 01 Kwi, 2009
pP napisał/a:
FreeMan napisał/a:
a od Tomka wszyscy sie odbijaja jak pileczki.
oprócz Siary
heheh siara jest przestawiany FreeMan - Śro 01 Kwi, 2009 Siare to trzeba zakneblowac jak gra.Anonymous - Śro 01 Kwi, 2009 ale co jak co zasłonę dobra wczoraj zrobił dobrze,ze go tomek nie zmiótł