anjas - Wto 20 Paź, 2009 ja odbieram jutro w mad games.anjas - Śro 21 Paź, 2009 pograłem 2 godziny w Forze 3. Jest meeega!Marek23 - Śro 21 Paź, 2009 Zawsz jak widze, ze Anjas napisał cos w tym temacie to juz wiem, ze chodzi o Forze anjas - Śro 21 Paź, 2009 Michał - Śro 21 Paź, 2009 richard burns rally PiTT - Śro 21 Paź, 2009 ja sobie sprawię chyba edycję limitowaną z brelokiem i penem 2gb
aha i niebawem dam info o graniu, tym razem zapraszam do siebie
muszę tylko Ewę wygonić gdzieś Gaydek - Śro 21 Paź, 2009 Zazdroszczę .
Będzie jakiś zestaw Xbox360 z FM3?wasq - Śro 21 Paź, 2009 napitalam w Forze 3 juz chyab 3-4 dzien oczywiscie z przerwami
co mi sie podoba jest dosc spora gama renault w tym r5 turbo2 clio sport3 twino gt
i renowki sie tutaj prowadza calkiem fajnie
ogolnie gierka poszla na plus prowadzenie przyjemne nic tylko grac wasq - Śro 21 Paź, 2009 aaa jest jedna wada a dokladniej brak
moze ktos potwierdzi tez ta wade
w forzie 2 jak zmienialo sie wydech dolot zmienial sie dzwiek silnika wydechu pracy calosci w zaleznosci od stage'a aupgrade w forzie 3 tego nie slysze tez tak macieKamilbike - Czw 22 Paź, 2009 tez to zauwazylem:/ U nie najednej trasie wiacha sie dzwiek w pewnym zakrecie, przez co czesto lapalem tam odcinki bo dokrecajac fure nagle sie dziwek wiachal na 2-3s np na 6tys jak puszczalo to bylo nynynynyny. W R5 turbo wkurzajace jest to ze na poczatku nawet skreca, pozniej jak sie go troche doposazy, nie skreca w ogole, bez dociazania przodupP - Czw 22 Paź, 2009
wasq napisał/a:
aaa jest jedna wada a dokladniej brak
jest kilka wad, które pozostały powielone z forzy2:
-brak realistycznych zniszczeń (uderzasz w kolesia przy 150 w zakrecie i się odbijasz od niego jak od miękkiej ściany)
-są miejsca na torach, gdzie jak wyjedziesz to nawet jadąc 550km/h w ciągu sekundy wyhamuje Cię do 10km/h..rozumiem żwir, ale zwalnianie stopniowo..
-mnie np. bardzo razi mnie brak realistycznego poglądu samochodów, tylko takie jakieś śmieszne modele..dopiero przy wyborze koloru widać jak auto wygląda
a tak serio olałem już karierę i jeżdzę na lagunie ferari fxx.. jak ktoś ma neta to może zobaczyć, że mam (może juz nie mam) pierszy czas na świecie ale z błędami,
no i jeszcze jedno.. CLIO v6 po prostu mega.. dobrze skręcający samochód, zawias, dobra guma, po prostu skręca i jeszcze wrażenie jak bokiem wyprzedzasz evo x wychodząc na prostą..genialnezefir - Czw 22 Paź, 2009 to fakt z tymi zniszczaniami ale z tym zwirem po to tak zwalnia zeby ludzie nie robili czasow na skroty tak jak mozna w Gran TurismopP - Pon 26 Paź, 2009 SHADOW COMPLEX - gra arcade..
Gierka kosztuje 1200punktów microsoftu - siakieś 50pln (75pln kosztuje 2100 punktów). Gra mega grywalna. Plaformówka w pełnym 3D. Widok z boku, ale kiedy podchodzimy do jakiegoś działka, karabinu jest widok jak w FPS. Przypominają mi się gry z automatów, tylko w grafice z dzisiejszych czasów. Mega efekty, wybuchy, strzelanina naprawdę polecam..na początek demo bierzcie i zobaczycie, że Was wciągnie..
M - Pon 26 Paź, 2009 Istna platformówka Dobrze trafili z potrzeby i sentyment ludzi ktorzy wracajac z lekcji w podstawówce zamiast kupic sobie w szkole bułkę z serem grali w doubledragon lub vendete, goldex axezefir - Wto 27 Paź, 2009 no pP, raczej ze zajebista, jak tylko pozbieram sie z xboxlive, napewno gre kupuje, poprostu mega grywalna