To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

anjas - Wto 20 Paź, 2009

ja odbieram jutro w mad games.
anjas - Śro 21 Paź, 2009

pograłem 2 godziny w Forze 3. Jest meeega!
Marek23 - Śro 21 Paź, 2009

Zawsz jak widze, ze Anjas napisał cos w tym temacie to juz wiem, ze chodzi o Forze :rotfl:
anjas - Śro 21 Paź, 2009

:D
Michał - Śro 21 Paź, 2009

richard burns rally :D
PiTT - Śro 21 Paź, 2009

ja sobie sprawię chyba edycję limitowaną z brelokiem i penem 2gb :D
aha i niebawem dam info o graniu, tym razem zapraszam do siebie
muszę tylko Ewę wygonić gdzieś :D

Gaydek - Śro 21 Paź, 2009

Zazdroszczę :* .

Będzie jakiś zestaw Xbox360 z FM3?

wasq - Śro 21 Paź, 2009

napitalam w Forze 3 juz chyab 3-4 dzien oczywiscie z przerwami

co mi sie podoba jest dosc spora gama renault w tym r5 turbo2 :P clio sport3 twino gt

i renowki sie tutaj prowadza calkiem fajnie

ogolnie gierka poszla na plus prowadzenie przyjemne nic tylko grac :D

wasq - Śro 21 Paź, 2009

aaa jest jedna wada a dokladniej brak

moze ktos potwierdzi tez ta wade

w forzie 2 jak zmienialo sie wydech dolot zmienial sie dzwiek silnika wydechu pracy calosci w zaleznosci od stage'a aupgrade w forzie 3 tego nie slysze tez tak macie

Kamilbike - Czw 22 Paź, 2009

tez to zauwazylem:/ U nie najednej trasie wiacha sie dzwiek w pewnym zakrecie, przez co czesto lapalem tam odcinki bo dokrecajac fure nagle sie dziwek wiachal na 2-3s np na 6tys jak puszczalo to bylo nynynynyny. W R5 turbo wkurzajace jest to ze na poczatku nawet skreca, pozniej jak sie go troche doposazy, nie skreca w ogole, bez dociazania przodu
pP - Czw 22 Paź, 2009

wasq napisał/a:
aaa jest jedna wada a dokladniej brak

jest kilka wad, które pozostały powielone z forzy2:
-brak realistycznych zniszczeń (uderzasz w kolesia przy 150 w zakrecie i się odbijasz od niego jak od miękkiej ściany)
-są miejsca na torach, gdzie jak wyjedziesz to nawet jadąc 550km/h w ciągu sekundy wyhamuje Cię do 10km/h..rozumiem żwir, ale zwalnianie stopniowo.. :/
-mnie np. bardzo razi mnie brak realistycznego poglądu samochodów, tylko takie jakieś śmieszne modele..dopiero przy wyborze koloru widać jak auto wygląda :faja:

a tak serio olałem już karierę i jeżdzę na lagunie ferari fxx.. jak ktoś ma neta to może zobaczyć, że mam (może juz nie mam) pierszy czas na świecie :jupi: ale z błędami,

no i jeszcze jedno.. CLIO v6 po prostu mega.. dobrze skręcający samochód, zawias, dobra guma, po prostu skręca i jeszcze wrażenie jak bokiem wyprzedzasz evo x wychodząc na prostą..genialne

zefir - Czw 22 Paź, 2009

to fakt z tymi zniszczaniami ale z tym zwirem po to tak zwalnia zeby ludzie nie robili czasow na skroty :) tak jak mozna w Gran Turismo
pP - Pon 26 Paź, 2009

SHADOW COMPLEX - gra arcade..
Gierka kosztuje 1200punktów microsoftu - siakieś 50pln (75pln kosztuje 2100 punktów). Gra mega grywalna. Plaformówka w pełnym 3D. Widok z boku, ale kiedy podchodzimy do jakiegoś działka, karabinu jest widok jak w FPS. Przypominają mi się gry z automatów, tylko w grafice z dzisiejszych czasów. Mega efekty, wybuchy, strzelanina naprawdę polecam..na początek demo bierzcie i zobaczycie, że Was wciągnie..

M - Pon 26 Paź, 2009

Istna platformówka :) Dobrze trafili z potrzeby i sentyment ludzi ktorzy wracajac z lekcji w podstawówce zamiast kupic sobie w szkole bułkę z serem grali w doubledragon lub vendete, goldex axe
zefir - Wto 27 Paź, 2009

no pP, raczej ze zajebista, jak tylko pozbieram sie z xboxlive, napewno gre kupuje, poprostu mega grywalna :)