To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Bad-i - Śro 12 Sty, 2011

anjas napisał/a:
ten duoz to jakiś słaby wypas, ale ma to dwiekarty a to dla mnie ważne, bo mając 6 numerów nie muszę nosić 6 telefonów, tylko jak kazdy warszawiak 3.

Do tego w jednej kieszeni Kindle a w drugiej IPad......... :]

A tak na poważnie, czy w takim telefonie na dwie karty musze je przelączac? Czy np jak dzwoni do mnie ktos na jeden i drugi numer to automatycznie moge sobie odebrac bez przelaczania?

anjas - Śro 12 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
A tak na poważnie, czy w takim telefonie na dwie karty musze je przelączac? Czy np jak dzwoni do mnie ktos na jeden i drugi numer to automatycznie moge sobie odebrac bez przelaczania?

odpowiedź na poprzedniej stronie :)

a serio to podobno jest tak, że dwie działają równocześnie.
Jak sprawdzę to napiszę co i jak.

Bad-i - Śro 12 Sty, 2011

anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:

odpowiedź na poprzedniej stronie :)

Nie zagłebiałem sie za bardzo w temat, poczekam jak sprawdzisz.
Jeżeli faktycznie działaja obie w tym samym czasie to jest to nie lada rozwiązanie (mam ten sam problem tylko zamiast 6 mam 2 numery ;) )

Niemy - Śro 12 Sty, 2011

anjas napisał/a:

Bad-i napisał/a:
Jeżeli faktycznie działaja obie w tym samym czasie to jest to nie lada rozwiązanie

tak panowie, obydwie karty są aktywne równocześnie, wiem bo mój ojciec używa dualsimów już od jakiś 3 lat, zatem nie ma problemu w każdym momencie odebrać rozmowę z jednej jak i z drugiej karty, a dzwoniąc wybiera się którąś z nich

Michał - Śro 12 Sty, 2011

co to karwa za pytanie.
oczywiescie ze dwie na raz działają ...

Jakarti - Śro 12 Sty, 2011

nie.. chodzi o to, ze nosisz dwie karty i w razie potrzeby wkladasz ta co trzeba i zamiast 2 telefonow nosisz jeden. dual zim karte
Janusz - Śro 12 Sty, 2011

Pytania brały się z stad, ze pierwszych telefonach (oraz tych przerabianych) na dwie karty było tak, ze w danym momencie działa tylko jedna karta,a druga mimo ze była włożona nie była aktywna, trzeba było dopiero przełączyć w opcjach an ta druga kartę, ale wtedy automatycznie wyłączałaś ie ta pierwsza. Takie po krótce mówiąc można było sie tylko przełączać miedzy kartami
was79 - Śro 12 Sty, 2011

Janusz napisał/a:
z stad

Janusz napisał/a:
po krótce

Januszek do szkoły! - zawołała mama

Janusz - Śro 12 Sty, 2011

was79 napisał/a:
Janusz napisał/a:
z stad

Janusz napisał/a:
po krótce

Januszek do szkoły! - zawołała mama

ja tylko poprawiam według zaleceni FF ;p

MoRToN - Śro 12 Sty, 2011

Janusz napisał/a:
Pytania brały się z stad, ze pierwszych telefonach (oraz tych przerabianych) na dwie karty było tak, ze w danym momencie działa tylko jedna karta,a druga mimo ze była włożona nie była aktywna, trzeba było dopiero przełączyć w opcjach an ta druga kartę, ale wtedy automatycznie wyłączałaś ie ta pierwsza. Takie po krótce mówiąc można było sie tylko przełączać miedzy kartami

o to to.. w tym niższym modelu duoza chyba tak własnie jest o czym z reszta tu juz bodajże gadaliśmy.

k-mart - Śro 12 Sty, 2011

tym razem dno Morton
MoRToN - Śro 12 Sty, 2011

Wiedziałem, że to się kiedyś odbije :rotfl:

Sprawdź czy spec sie nie zesrał na trawniku. Posprzątaj.

Bonczek - Śro 12 Sty, 2011

dzik, w sumie porządne podparcie :rotfl:
k-mart - Śro 12 Sty, 2011

MoRToN napisał/a:
Sprawdź czy spec sie nie zesrał na trawniku. Posprzątaj.

Z woreczkiem pelnym gowna w rece na przejsciu dla pieszych, czekam od 4 lat az ktos mnie nie pusci. Niestety zaden odwazny sie jeszcze nie trafil :(

Bonczek - Czw 13 Sty, 2011

Mistrz :lol2: :lol2: :lol2: