ten duoz to jakiś słaby wypas, ale ma to dwiekarty a to dla mnie ważne, bo mając 6 numerów nie muszę nosić 6 telefonów, tylko jak kazdy warszawiak 3.
Do tego w jednej kieszeni Kindle a w drugiej IPad.........
A tak na poważnie, czy w takim telefonie na dwie karty musze je przelączac? Czy np jak dzwoni do mnie ktos na jeden i drugi numer to automatycznie moge sobie odebrac bez przelaczania?anjas - Śro 12 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
A tak na poważnie, czy w takim telefonie na dwie karty musze je przelączac? Czy np jak dzwoni do mnie ktos na jeden i drugi numer to automatycznie moge sobie odebrac bez przelaczania?
odpowiedź na poprzedniej stronie
a serio to podobno jest tak, że dwie działają równocześnie.
Jak sprawdzę to napiszę co i jak.Bad-i - Śro 12 Sty, 2011
anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
A tak na poważnie, czy w takim telefonie na dwie karty musze je przelączac? Czy np jak dzwoni do mnie ktos na jeden i drugi numer to automatycznie moge sobie odebrac bez przelaczania?
odpowiedź na poprzedniej stronie
Jak sprawdzę to napiszę co i jak.
Nie zagłebiałem sie za bardzo w temat, poczekam jak sprawdzisz.
Jeżeli faktycznie działaja obie w tym samym czasie to jest to nie lada rozwiązanie (mam ten sam problem tylko zamiast 6 mam 2 numery )Niemy - Śro 12 Sty, 2011
anjas napisał/a:
Jak sprawdzę to napiszę co i jak.
Bad-i napisał/a:
Jeżeli faktycznie działaja obie w tym samym czasie to jest to nie lada rozwiązanie
tak panowie, obydwie karty są aktywne równocześnie, wiem bo mój ojciec używa dualsimów już od jakiś 3 lat, zatem nie ma problemu w każdym momencie odebrać rozmowę z jednej jak i z drugiej karty, a dzwoniąc wybiera się którąś z nichMichał - Śro 12 Sty, 2011 co to karwa za pytanie.
oczywiescie ze dwie na raz działają ...Jakarti - Śro 12 Sty, 2011 nie.. chodzi o to, ze nosisz dwie karty i w razie potrzeby wkladasz ta co trzeba i zamiast 2 telefonow nosisz jeden. dual zim karteJanusz - Śro 12 Sty, 2011 Pytania brały się z stad, ze pierwszych telefonach (oraz tych przerabianych) na dwie karty było tak, ze w danym momencie działa tylko jedna karta,a druga mimo ze była włożona nie była aktywna, trzeba było dopiero przełączyć w opcjach an ta druga kartę, ale wtedy automatycznie wyłączałaś ie ta pierwsza. Takie po krótce mówiąc można było sie tylko przełączać miedzy kartamiwas79 - Śro 12 Sty, 2011
ja tylko poprawiam według zaleceni FF MoRToN - Śro 12 Sty, 2011
Janusz napisał/a:
Pytania brały się z stad, ze pierwszych telefonach (oraz tych przerabianych) na dwie karty było tak, ze w danym momencie działa tylko jedna karta,a druga mimo ze była włożona nie była aktywna, trzeba było dopiero przełączyć w opcjach an ta druga kartę, ale wtedy automatycznie wyłączałaś ie ta pierwsza. Takie po krótce mówiąc można było sie tylko przełączać miedzy kartami
o to to.. w tym niższym modelu duoza chyba tak własnie jest o czym z reszta tu juz bodajże gadaliśmy.k-mart - Śro 12 Sty, 2011 tym razem dno MortonMoRToN - Śro 12 Sty, 2011 Wiedziałem, że to się kiedyś odbije
Sprawdź czy spec sie nie zesrał na trawniku. Posprzątaj.Bonczek - Śro 12 Sty, 2011 dzik, w sumie porządne podparcie k-mart - Śro 12 Sty, 2011
MoRToN napisał/a:
Sprawdź czy spec sie nie zesrał na trawniku. Posprzątaj.
Z woreczkiem pelnym gowna w rece na przejsciu dla pieszych, czekam od 4 lat az ktos mnie nie pusci. Niestety zaden odwazny sie jeszcze nie trafil Bonczek - Czw 13 Sty, 2011