Bart - Czw 01 Gru, 2011 Dżon jest kompletnym ignorantem martin.h - Czw 01 Gru, 2011 Dobra, lepiej powiedźcie jak Wam się podoba nowy Luxfer bizon - Czw 01 Gru, 2011 cholera, tez musze cos zaignorowac, trzeba jakos zaistniec M - Czw 01 Gru, 2011 Mógłbym włączyć ignorowanie userów ale boje się że stracę połowę czytelników Młody Papież - Czw 01 Gru, 2011 miło mi, że ktoś mnie dostrzegł Maciusiowy - Czw 01 Gru, 2011 doszczekmartin.h - Czw 01 Gru, 2011
Młody Papież napisał/a:
miło mi, że ktoś mnie dostrzegł
Dżon, czy to oznacza że nie ignorujesz tego tematu ?
I żeby nie było bez sensu.
Bart - Czw 01 Gru, 2011
martin.h napisał/a:
to pytanie retoryczne martin.h - Czw 01 Gru, 2011
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
to pytanie retoryczne
Jestem tylko kretynem, no i hipsterem. Wybacz mi martin.h - Pią 02 Gru, 2011 Singiel promujący pełny album
Maciusiowy - Pią 02 Gru, 2011 The Monologue continuesmartin.h - Nie 01 Sty, 2012 Lynch zawsze miał dobrą ścieżkę dźwiękową i ładne aktorki w swoich filmach
PiTT - Pon 02 Sty, 2012 tak się właśnie zastanawiam skąd zachwyt nad tą całą Laną Del Rey...
wygląda jak zrobiona druciara... usta ma na 100% robione
do tego zaczynają nawet w mtv to puszczać... to nie jest hipsterskie... nic a nic martin.h - Pon 02 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
tak się właśnie zastanawiam skąd zachwyt nad tą całą Laną Del Rey...
Bo robi dobrą muzykę i ma fajne teksty.
PiTT napisał/a:
wygląda jak zrobiona druciara... usta ma na 100% robione
Czy wygląd w muzyce jest najważniejszy?
Jej wygląd to akurat plus, jest po prostu ładna.
PiTT napisał/a:
do tego zaczynają nawet w mtv to puszczać... to nie jest hipsterskie... nic a nic
Kiedyś MTV puszczało dużo dobrej muzyki, później niestety poszli za głosem większości.Maciusiowy - Pon 02 Sty, 2012 dobra lista z wczoraj: