Mick - Pią 06 Maj, 2011 ja również się zarejestrowałem i wyznaczyłem odbiór na piątek rano, Wy w czwartek?Bad-i - Pią 06 Maj, 2011
Mick napisał/a:
ja również się zarejestrowałem i wyznaczyłem odbiór na piątek rano, Wy w czwartek?
Tak, ja odbieram Szczepana we czwartek z Kozienic dlatego robimy wieczoremMick - Nie 08 Maj, 2011 Dostałem maila z możliwością wyboru terminu BK...
przyznam, że jestem w szoku, bo z czymś takim to się jeszcze nie spotkałem, na ogół był harmonogram, a jak chciałeś przełożyć czy zmienić to niemal Cie z błotem mieszali.
Generalnie to już przyzwyczaiłem się w wyznaczonym terminem i nie wiem co zrobić Kuner - Pon 09 Maj, 2011
Mick napisał/a:
Dostałem maila z możliwością wyboru terminu BK...
ooo... a ja nie dostalem Vlodarsky - Pon 09 Maj, 2011
Kuner napisał/a:
ooo... a ja nie dostalem
Może to dlatego, że trochę go skrzywdzili nie dopuszczając do rajdu kiedyś...Bad-i - Pon 09 Maj, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Kuner napisał/a:
ooo... a ja nie dostalem
Może to dlatego, że trochę go skrzywdzili nie dopuszczając do rajdu kiedyś...
My tez dostalismy...
Michał, sprawdz spam na skrzynce albo dzwon do Zuchowicz.106 - Pon 09 Maj, 2011 tak wogole to kto gdzie spi?Bad-i - Pon 09 Maj, 2011
106 napisał/a:
tak wogole to kto gdzie spi?
my jeszcze nie wiem, ale jak masz cos na oku to klepnij z piatku na sobote dla nas 4 miejsca 106 - Pon 09 Maj, 2011 ja tez jeszcze nie wiem.. zreszta nie rezerwuje... jade na gotowe,
ale najprawdopodobniej gdzies blizej radomia bedziemy spali.
ponoc w kozieniach tylko jeden gosc ma pokoje z lazienkami ;D ;DBad-i - Pon 09 Maj, 2011 a ten OSiR w kozienicach ?
I dlaczego chcecie spac pod Radomiem - to zawsze kawalek drogiKuner - Pon 09 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Kuner napisał/a:
ooo... a ja nie dostalem
Może to dlatego, że trochę go skrzywdzili nie dopuszczając do rajdu kiedyś...
My tez dostalismy...
Michał, sprawdz spam na skrzynce albo dzwon do Zuchowicz.
MOże dlatego nie dostałem że bez pomiaru gnam. Na tej samej stronie się logowaliście co odbiór administracyjny?Bad-i - Pon 09 Maj, 2011 musze zapytac pilota - nie mam pojecia czy to byl ten sam login itd...Mick - Pon 09 Maj, 2011 BK nie wybieramy przez system co OA.
JA napisałem maila i czekam na odpowiedź.
a RD3L ma od 18:30 i nie macie wyboru - nadają wam czasy.Jaco - Wto 10 Maj, 2011 Zapowiada się MISZCZ WYŚCIK weekend... Strasznie mi szkoda, że nie mogę brać w tym udziału
Powodzenia dla kierowców, pilotów i szefów serwisu
Marku pamiętaj, żeby dokręcić koła Vlodarsky - Wto 10 Maj, 2011