Bo to jest francuz, one sie nie psują i nawet bez silnika by brzmiał tak samo
a jak myślisz to Turbo poprawi brzmienie? Konrad - Pon 11 Kwi, 2011 Proste! 3/4 Krakowa ma takie turbo, nawet sam mam założone 4 takie, po 2 na każdą rurkę !
Wszystkie dziwki będą Twoje arssss - Pon 11 Kwi, 2011 hmm to chyba się skuszę i dołożę jeszcze to http://allegro.pl/turbink...1536785723.html wtedy i gimnazjalne dziweksy będą moję i MILFy z silikonami mi - Wto 12 Kwi, 2011
Loko napisał/a:
Dwa to nie rozumiem jak można wypaść na zakręcie o którym mówiłeś , chyba trzeba by zapomnieć o tym, ze tam jest zakręt i nie hamować
tam nawet nie hamując nie da się wylecieć, nie ogarniam tego.
Janusz napisał/a:
KarQ napisał/a:
Loko, na nawrocie nie można wypaść? Tym bardziej po dwóch najdłuższych prostych toru?
przy nieco zmienionej trajektorii z tego co pamiętam 106 strzeliła tam dacha bo kilka metrów dalej wypadła bokiem na pobocze, z tego co pamiętam z opowiadań
ale to dalej jest, szłem tam micrą na 2 kołach nieco, ale nieco tylko.Jakarti - Wto 12 Kwi, 2011 dobra, nie da sie nie da a jednak sie da kurfa
w F1 latac nie mozna a Pietrow polecial, ster urwal i skonczyl wyscik. wszystko mozna.misiek86electro - Wto 12 Kwi, 2011
Wiem wiem nikt nie zmusza mnie do jazdy samochodem ale jednak cena paliwa na obecna chwile zabija a ma dojsc do 6 zł....Bonczek - Wto 12 Kwi, 2011 Wczoraj wracałem z garażu, pomyślałem, że zatankuję w Babicach bo powinno być taniej - PB95 - 5.28 PGmaster - Wto 12 Kwi, 2011
Wiem wiem nikt nie zmusza mnie do jazdy samochodem ale jednak cena paliwa na obecna chwile zabija a ma dojsc do 6 zł....
Sie zastanawiam czemu shell nie pokazuje cen wszystkich swoich paliw.misiek86electro - Wto 12 Kwi, 2011 dokladnie ładnie by wyglądała cena shell v-power na tablicy Kryha - Wto 12 Kwi, 2011
PGmaster napisał/a:
Sie zastanawiam czemu shell nie pokazuje cen wszystkich swoich paliw.
Zależy jeszcze gdzie. W Niemcach ( ) cennik paliw on board pełny.KarQ - Wto 12 Kwi, 2011 A ile sobie za nie życzą?PGmaster - Wto 12 Kwi, 2011 Ostatnio jak lałem to 5.79arssss - Wto 12 Kwi, 2011 Ja dzisiaj lałem za 5.68 misiek86electro - Wto 12 Kwi, 2011 arssss, ale v-power ?arssss - Wto 12 Kwi, 2011 V-power 95 .