was79 - Wto 22 Sty, 2013 A na dodatek trochę byście się zdziwili, bo na żywo to całkiem w porządku gość, tylko tutaj trolluje metodą na hipstera Anonymous - Wto 22 Sty, 2013
was79 napisał/a:
A na dodatek trochę byście się zdziwili, bo na żywo to całkiem w porządku gość, tylko tutaj trolluje metodą na hipstera
Na dwoje...
anjas napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Taki lincz trochę się zapowiada
Żeby pozostać w temacie filmowym - David Lincz
...babka wróżyła.was79 - Wto 22 Sty, 2013
Was długa faja napisał/a:
A na dodatek trochę byście się zdziwili, bo na żywo to całkiem w porządku gość, tylko tutaj trolluje metodą na hipstera
Popijając w zaciszu domowych pieleszy, herbatę z miodem i cytryną przygotowaną przez mamę, ma niezły ubaw jak się podpalacie na forumwas79 - Wto 22 Sty, 2013 EPILOG:
Mama, głodny jestem - zakrzyknął hipster z Hożowa.
Wstając od biurka zachichotał szyderczo pod nosem: znowu wkórwiłem warszawkę.Jakarti - Wto 22 Sty, 2013 Anonymous - Wto 22 Sty, 2013 was79, dobry flow Mucha - Wto 22 Sty, 2013 M - Wto 22 Sty, 2013 A na koncu wytarl rece w chusteczke i zagryzl suchara z kminkiem.Bonczek - Wto 22 Sty, 2013 Detachment, bardzo mi się spodobał - świetna kreacja głównego bohatera Michał - Śro 23 Sty, 2013
was79 napisał/a:
EPILOG:
Mama, głodny jestem - zakrzyknął hipster z Hożowa.
Wstając od biurka zachichotał szyderczo pod nosem: znowu wkórwiłem warszawkę.
ale mistrz
Rasputin - Śro 23 Sty, 2013
Bonczek napisał/a:
Detachment, bardzo mi się spodobał - świetna kreacja głównego bohatera
+1 Naprawdę wyróżnia się spośród wszech otaczającej nas papki.
Za to Being Flynn jak dla mnie mocno średniawe.bizon - Śro 23 Sty, 2013 obejrzalem loopera. szukam winnego, zeby mi oddal 2h.siema - Śro 23 Sty, 2013
bizon napisał/a:
obejrzalem loopera. szukam winnego, zeby mi oddal 2h.