To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

Rasputin - Pon 09 Maj, 2011

Chyba,ze ja inną trasą leciałem to prosze mnie poprawić i wtedy wyjaśnią się te zajebiste czasy 26letniej Fiesty :]
Bonczek - Pon 09 Maj, 2011

Po prostu ogarniasz i robisz rzeczy których się nie da - brawo :jupi: całkiem poważnie.
Koto - Pon 09 Maj, 2011

Za.jebisty przejazd!
Janusz - Pon 09 Maj, 2011

Rasputin napisał/a:
Czuję się jak w szkole kiedy dostałem 5 i musze teraz udowodnic,że nie ściągałem :/

tak to już jest :) zauważ ze na rajdach wygrany tez ma zawsze bk2 ;D

Yarko - Pon 09 Maj, 2011

ja dodam, że każdy kto wychodził z fiesty był pod wielkim wrażeniem :)
bizon - Pon 09 Maj, 2011

mega przejazd. kurde, honda leciala bokami na szybkich lukach a u ciebie jak po sznurku. damn, szkoda, ze sie nie zalapalem na prawy :D
M - Pon 09 Maj, 2011

Jacek napisał/a:
M jak opony?
anjas napisał/a:
Jacek napisał/a:
M jak opony?

jechałem z eMem i moim zdaniem kleiły super. Ciekawe jak wrażenia kierowcy :)

Faktem jest, że Januszek wykręcił mega czas. Moim zdaniem gość ma talent i zacięcie. Będą z Ciebie Januszku ludzie ;)

Wrażenia kierowcy - na początku chyba nie dogrzałem i pojechałem takie lajtowe że wypadłem w trawę - tutaj pierwszy kontakt z zerojedynkową charakterystyką slicka :)
Potem coraz lepiej - uczyłem się auta od początku na tych oponach. Jedynie psychika kazała odpuszczać ale mówiłem sobie "nak.urwiaj i nie odpuszczaj" - wydaje mi się że potrzebuję kasku i klatki żeby pójść jeszcze szybciej - żeby się totalnie odblokować.
Podsumowująć - opony bardzo dobre. Niestety ta zajawka miesza się z wrażeniem że już wyrastam z tych zabaw i może tak być że już nie będe nigdzie jeździł.

Jacek - Pon 09 Maj, 2011

:]
Kenet - Pon 09 Maj, 2011

Super przejazd tą fiestą, jak po sznurku :ok:
M - Pon 09 Maj, 2011

Kenet napisał/a:

Właśnie to jest clue, myślę żę większość z nas jeździ jeszcze na zbyt wąskich oponach do wagi auta. Identycznie było z Aygo STRAW-MANA :D

bizon - Pon 09 Maj, 2011

M napisał/a:
Kenet napisał/a:

Właśnie to jest clue, myślę żę większość z nas jeździ jeszcze na zbyt wąskich oponach do wagi auta. Identycznie było z Aygo STRAW-MANA :D

musze sie z tym zgodzic, 185 do mnie to jednak troche malo.

Rasputin - Pon 09 Maj, 2011

Ja w Fiescie jeżdżę na 185/60R13 i nie narzekam :faja:
was79 - Pon 09 Maj, 2011

Rasputin za tę płynną jazde i wykręcony czas, powinien zostać mianowany zielonym :faja:
Cassis - Pon 09 Maj, 2011

Kurde, zajebista i szybka trasa.

Rasputin, super przejazd. :jupi:

M - Pon 09 Maj, 2011

Rasputin napisał/a:
Ja w Fiescie jeżdżę na 185/60R13 i nie narzekam :faja:

Jaka waga całości?