pcs - Nie 01 Mar, 2015 szkoda, ze przezyl, nastepnym razem jeszcze kogos normalnego zabije
i tak dziwne, ze w udalo mu sie przejechac tym tempem az 3 minuty, to nie Niemcy ...Kenet - Nie 01 Mar, 2015 Ja wolę filmy z happy endem
GeKo - Pon 02 Mar, 2015
pcs napisał/a:
szkoda, ze przezyl, nastepnym razem jeszcze kogos normalnego zabije
i tak dziwne, ze w udalo mu sie przejechac tym tempem az 3 minuty, to nie Niemcy ...
Nie udało, ledwie nie całe 1,5minuty Walle - Pon 02 Mar, 2015 przeżył?miras - Wto 03 Mar, 2015 Tu też niezły czub
http://motormania.com.pl/...cia-wyczerpany/KarQ - Wto 03 Mar, 2015 Jak kask odlecial Kenet - Pon 09 Mar, 2015 Moto poszło w niedzielę na detajling - jak wieczorem zobaczyłem to Jutro ze dwa zbiorniki postaram się wyjeździć
Kenet - Pon 18 Maj, 2015
Z motorsportu nie da się wyleczyć tak łatwo rasta - Pon 18 Maj, 2015 co za muzę zapodales? Google już zablokował przynajmniej na tel. Kenet - Pon 18 Maj, 2015 Co by nie dać to zablokują, ale jest patent żeby ich przechytrzyć. Podgrywasz drugi raz ten sam film, pierwszy kasujesz i gra Polecam oglądać na kompie, tam działa.Janusz - Pon 18 Maj, 2015
Kenet napisał/a:
Co by nie dać to zablokują, ale jest patent żeby ich przechytrzyć. Podgrywasz drugi raz ten sam film, pierwszy kasujesz i gra Polecam oglądać na kompie, tam działa.
możesz też zezwolić na odnośnik do autora muzyki i nie ma problemu GeKo - Pon 18 Maj, 2015 TOP GUN Kenet - Pon 18 Maj, 2015 Kenet - Wto 09 Cze, 2015 Byłem w weekend na moto w Karpaczu:
Nasiekałem już w tym roku ponad 6 tys. kilometrów:
Jadę jeszcze na 2 treningi na Jastrzębiu, a później 2 dniowy Speedday na Torze Poznań.
Przymierzam się też do zakupu crossa, bo ostatnio jeździłem i to jest miłość od pierwszych metrów.
Także polecam motocyklizm, mega zajawka.siema - Wto 09 Cze, 2015
Kenet napisał/a:
Jadę jeszcze na 2 treningi na Jastrzębiu, a później 2 dniowy Speedday na Torze Poznań.