To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Rasputin - Wto 26 Lut, 2013

Karwa zapomniałem swojego ID do itunes'a!! Jak to jebane ID odzyskać?!?! Przeszukałem iTunes i niby jest co i jak ale za każdym razem kończy sie tylko na odzyskiwaniu lub resetowaniu hasle. A ja haslo znam,potrzebuje to zasrane Id by móc sie zalogować :wall:
Anonymous - Wto 26 Lut, 2013

Rasputin napisał/a:
Karwa zapomniałem swojego ID do itunes'a!! Jak to jebane ID odzyskać?!?! Przeszukałem iTunes i niby jest co i jak ale za każdym razem kończy sie tylko na odzyskiwaniu lub resetowaniu hasle. A ja haslo znam,potrzebuje to zasrane Id by móc sie zalogować :wall:

https://iforgot.apple.com/iForgot/findAccount.html;jsessionid=79525712716BED20EB835E2EEB6F1AF2

a ogólnie ten link:

https://iforgot.apple.com/iForgot/iForgot.html

Spoko własnie sobie poradziłem :rotfl:
Anonymous - Wto 26 Lut, 2013

Rasputin napisał/a:
Spoko własnie sobie poradziłem :rotfl:

Wyebaeś kompa za okno?

Coś w podobie :faja:
Anonymous - Czw 28 Lut, 2013

Prywatny tel iPhone5 (biały), firmowy tel iPhone5 (czarny)... jak żyć Panie Premierze... jak żyć :]
rasta - Czw 28 Lut, 2013

Bieda bieda bieda :lol2:
Buja się autobusem ale 4 koła w kieszeni zawsze nosi : :rotfl:

M - Czw 28 Lut, 2013

:rotfl:

rasta napisał/a:
Bieda bieda bieda :lol2:
Buja się autobusem ale 4 koła w kieszeni zawsze nosi : :rotfl:

Marnowanie kasy (ca 30-40pln dziennie) na parking pod biurem kiedy ma się 7 przystanków tramwajem z domu do pracy uważam za bezzasadne ;)

Poza tym stan "bez auta" nie wynika z fascynacji komunikacją miejską... po prostu nie każdego stać na 3 Focusy :>

Winny się wytłumaczył ;D

M - Czw 28 Lut, 2013

Alex ja tez jezdze komunikacja, jak sobie przeliczylem koszty to mi wyszedl piekny roczny budzet na upalanie do oporu.

M napisał/a:
Alex ja tez jezdze komunikacja, jak sobie przeliczylem koszty to mi wyszedl piekny roczny budzet na upalanie do oporu.

Dokładnie tak.

Bilet na 3msc to 250pln czyli 1k rocznie na nieograniczony transport w Stolicy... a mieszkam w takim miejscu, że "wszędzie blisko" :)

Miniac - Czw 28 Lut, 2013

AleX_R53 napisał/a:
Prywatny tel iPhone5 (biały), firmowy tel iPhone5 (czarny)... jak żyć Panie Premierze... jak żyć :]

"I would kill myself... twice!" xD

PC

bizon - Pią 22 Mar, 2013

http://niebezpiecznik.pl/...icloud-appleid/
M - Sob 23 Mar, 2013

1.Mamy na forum kogoś ogarniętego w hackintosh'ach?
Z chęcią zapłacę za instalację iatkosa bo już zmarnowałem 3-cią sobotę z rzędu :'(

2.Ewentualnie czy możecie polecić sensownego macbooka 13" ? Zupełnie nie ogarniam tematu, wydajność jest bez znaczenia, może być najchoojowszy.

dzik - Sob 23 Mar, 2013

Ad1. Mam u siebie hackintosha ale nie jest to rozwiązanie do pracy, zawsze "coś".

Ad2. Jak nie potrzebujesz konieczne laptopa to kup mac mini, ale jak chcesz używać 10.8 to minimum mini 3.1 czyli z gforce. Laptopy się sypią strasznie. Mój kolega siedzi w temacie, skupuje trupy i naprawia.