Rasputin - Wto 26 Lut, 2013 Karwa zapomniałem swojego ID do itunes'a!! Jak to jebane ID odzyskać?!?! Przeszukałem iTunes i niby jest co i jak ale za każdym razem kończy sie tylko na odzyskiwaniu lub resetowaniu hasle. A ja haslo znam,potrzebuje to zasrane Id by móc sie zalogować Anonymous - Wto 26 Lut, 2013
Rasputin napisał/a:
Karwa zapomniałem swojego ID do itunes'a!! Jak to jebane ID odzyskać?!?! Przeszukałem iTunes i niby jest co i jak ale za każdym razem kończy sie tylko na odzyskiwaniu lub resetowaniu hasle. A ja haslo znam,potrzebuje to zasrane Id by móc sie zalogować
Wyebaeś kompa za okno?Rasputin - Wto 26 Lut, 2013 Coś w podobie Anonymous - Czw 28 Lut, 2013 Prywatny tel iPhone5 (biały), firmowy tel iPhone5 (czarny)... jak żyć Panie Premierze... jak żyć rasta - Czw 28 Lut, 2013 Bieda bieda bieda
Buja się autobusem ale 4 koła w kieszeni zawsze nosi : M - Czw 28 Lut, 2013 Anonymous - Czw 28 Lut, 2013
rasta napisał/a:
Bieda bieda bieda
Buja się autobusem ale 4 koła w kieszeni zawsze nosi :
Marnowanie kasy (ca 30-40pln dziennie) na parking pod biurem kiedy ma się 7 przystanków tramwajem z domu do pracy uważam za bezzasadne
Poza tym stan "bez auta" nie wynika z fascynacji komunikacją miejską... po prostu nie każdego stać na 3 Focusy
Winny się wytłumaczył M - Czw 28 Lut, 2013 Alex ja tez jezdze komunikacja, jak sobie przeliczylem koszty to mi wyszedl piekny roczny budzet na upalanie do oporu.Anonymous - Czw 28 Lut, 2013
M napisał/a:
Alex ja tez jezdze komunikacja, jak sobie przeliczylem koszty to mi wyszedl piekny roczny budzet na upalanie do oporu.
Dokładnie tak.
Bilet na 3msc to 250pln czyli 1k rocznie na nieograniczony transport w Stolicy... a mieszkam w takim miejscu, że "wszędzie blisko" Miniac - Czw 28 Lut, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Prywatny tel iPhone5 (biały), firmowy tel iPhone5 (czarny)... jak żyć Panie Premierze... jak żyć
"I would kill myself... twice!"
PCbizon - Pią 22 Mar, 2013 http://niebezpiecznik.pl/...icloud-appleid/M - Sob 23 Mar, 2013 1.Mamy na forum kogoś ogarniętego w hackintosh'ach?
Z chęcią zapłacę za instalację iatkosa bo już zmarnowałem 3-cią sobotę z rzędu
2.Ewentualnie czy możecie polecić sensownego macbooka 13" ? Zupełnie nie ogarniam tematu, wydajność jest bez znaczenia, może być najchoojowszy.dzik - Sob 23 Mar, 2013 Ad1. Mam u siebie hackintosha ale nie jest to rozwiązanie do pracy, zawsze "coś".
Ad2. Jak nie potrzebujesz konieczne laptopa to kup mac mini, ale jak chcesz używać 10.8 to minimum mini 3.1 czyli z gforce. Laptopy się sypią strasznie. Mój kolega siedzi w temacie, skupuje trupy i naprawia.