Kamilbike - Śro 18 Lis, 2009 A i zapomnialem dopisac ze byla relacja wtedy z jakiejs stacji benzynowej jako kolo nalewal wahy do fury, padlem na jape poporostu jak to zobaczylem. Pistolet dystrybutora wlozony do wlewu paliwa samochodu koles lal lal i zaczelo mu sie perzelewa najwidoczniej tam nie maja tych odbijajacych pierdol ze jak poziom paliwa dochodzi do jednego momentu to odbija, dobre 2 liry paliwa wylaly sie na asfalt w miedzy czasie.bizon - Śro 18 Lis, 2009 u nas by recznikiem zbierali i wyzymali do kanistra Janusz - Śro 18 Lis, 2009 jakim cudem on to połknął??
http://www.youtube.com/watch?v=777XEK3eCJ8#wsQukie - Czw 19 Lis, 2009 głębokie gardło?bizon - Czw 19 Lis, 2009 duzo trenowal z bananami Jakarti - Czw 19 Lis, 2009
Kamilbike napisał/a:
A i zapomnialem dopisac ze byla relacja wtedy z jakiejs stacji benzynowej jako kolo nalewal wahy do fury, padlem na jape poporostu jak to zobaczylem. Pistolet dystrybutora wlozony do wlewu paliwa samochodu koles lal lal i zaczelo mu sie perzelewa najwidoczniej tam nie maja tych odbijajacych pierdol ze jak poziom paliwa dochodzi do jednego momentu to odbija, dobre 2 liry paliwa wylaly sie na asfalt w miedzy czasie.
bardzo niedawno temu tankowalem sobie do pelna na bp przed dluga podroza i pistolet nie odbil. dopiero jak sie zaczelo wylewac to poczulem zapach benzyny i puscilem pistolet strick - Czw 19 Lis, 2009
Jakarti napisał/a:
bardzo niedawno temu tankowalem sobie do pelna na bp przed dluga podroza i pistolet nie odbil. dopiero jak sie zaczelo wylewac to poczulem zapach benzyny i puscilem pistolet
Takiemu to sie nawet w baku przelewa Jakarti - Czw 19 Lis, 2009 hehehhe co poradzic..
trzeba jakos z tym zyc.Bart - Czw 19 Lis, 2009 z cyklu - nieoczekiwane portrety
strick - Czw 19 Lis, 2009 Kiedy Ci przyszło?
Czy po miesiacu zdjecia sa dalej wazne?Anonymous - Czw 19 Lis, 2009 a z boku kto był? Bart - Czw 19 Lis, 2009 Sam jechałem, nie wiem dlaczego strażacy miejscy zasłonili fotel pasażera.
Zdjęcie dość szybko dostałem, ale nie pamiętam czy mniej niż miesiąc po fakcie (focie znaczy się )Anonymous - Czw 19 Lis, 2009 ta, ssaka leśnego zabrałeś i się wstydziszBart - Czw 19 Lis, 2009 strick, czemu pytasz? Nie mów, że gdzieś szybkość przekroczyłeś mi - Czw 19 Lis, 2009 Bart znów ruszył z Kobrą w trasę i teraz mu gupio