Evo9. Kto nigdy nie jeździł ten nie wie co to auto potrafi. Na śliskim miażdży wszystko włącznie z wszystkimi Porsche, Ferrari i Veyronami.
Co w tym śmiesznego, napisałem prawdę
kabum, witamy na forum. Szkoda, że to 5d, a nie cabrio Anonymous - Nie 23 Sie, 2009 no a dostane jeszcze +5 do lansu i baunsu ? jak dodam ze mam tesco alu felgen machen form dennmark ?
znaczy dekle na tytytki ?:)Jacek - Nie 23 Sie, 2009 chyba trytytki
hailAnonymous - Nie 23 Sie, 2009 kurde pewnie tak.. mam wade wymowy w pisaniu Anonymous - Nie 23 Sie, 2009 helllooo;)
Świat oglądam przez boczną szybę, a czas jest dla mnie nad wymiarowy ale dwie zasady wyznaję podobne: gaz w podłogę,, a kto hamuje ten przegrywa;)
pozdrawiam i witam wszystkich których nie poznałem jeszcze na Wyrazowie ostatnim razem:)KarQ - Nie 23 Sie, 2009 Sie masz.Anonymous - Nie 23 Sie, 2009 Witam , wszystkich nowych . Zapraszam do udzielania sie na forum . i prosze o przybliżenia sprzętów , którymi sie bujacie . Pozdro M - Nie 23 Sie, 2009 Dr Moment siał postrach na wyrazowie, wlasnie sie zasntanawialem co za silnik w tej bimie ze tak niszczy system. Generalnie te kombi nigdy nie jechalo jeszcze na wprost strick - Nie 23 Sie, 2009 Czesc Kuba, wkońcu i tu zawitałes martin.h - Nie 23 Sie, 2009 Witam, BMW niszczy wszystko... bokiem KarQ - Nie 23 Sie, 2009 A to ten betong bez maski.
Ze zdjęć widać było, że nie chciał jechać na wprost k-mart - Nie 23 Sie, 2009 siemasz,
zapewne jeden z najlepszych silnikow (bez m-ek) wsadziles do e30, ktora budzie spore wrazenia. Niemy - Nie 23 Sie, 2009 takze witam, betka wymiata (tylem) ale czasem robiła za wieloryba Michał - Nie 23 Sie, 2009 fajnie
kołortez i e60 ...
w łeb sobie strzele ...Stacho - Nie 23 Sie, 2009 Dobry