Jakarti - Czw 19 Lis, 2009 zawsze zaslaniaja. ochrona danych osobowych.strick - Czw 19 Lis, 2009
bart napisał/a:
strick, czemu pytasz? Nie mów, że gdzieś szybkość przekroczyłeś
Ostatnio jakos wyjechałes przede mna z hipnozy, a ja wczesniej bylem na miejscu
Pytam sie, bo bylo głośno o tym, ze mandaty ze zdjec maja przychodzić do miesiaca, a jak nei to wypad...martin.h - Czw 19 Lis, 2009 Koniec świata, francuz z VTEC'iem:
M - Czw 19 Lis, 2009 w koncu pierwszy raz auto francuskie poczuło ponad 100koni z litra i ciągnie z dołu
Powiem wam w glebokiej tajemnicy ze przygotowujemy z kmartem taki projekt,ale nikomu nie mowimy zeby sie polowa forum nie pochlastala penisamiMisiek_lbn - Czw 19 Lis, 2009 kiedyś pokazywałem 206 H22 VTEC turbo Barejka - Czw 19 Lis, 2009 ale jak juz robili takie cudo to mogli wsadzic silnik po dobrej stronie jak wszystkie auta majo tak Vlodarsky - Pią 20 Lis, 2009
eM napisał/a:
w koncu pierwszy raz auto francuskie poczuło ponad 100koni z litra i ciągnie z dołu
nie rozpędzaj się tak z osądami... skąd wiesz jak wygląda podłoga ? Marek23 - Pią 20 Lis, 2009 Korzystając z chorobowego, poszperałem w starych nagraniach video i znalezłem nagrywki kadetta, a także złotego 106. Wrzuce niedługo, bo nawet niezłe są...OSKAR - Pią 20 Lis, 2009 No i kwintesencja francuskiej motoryzacji legła w gruzach.
Po tym jak skręcać przestała przez silniki po hondach Jaco - Pią 20 Lis, 2009 Pierwszy raz będzie można wykorzystać potencjał tego silnika w zakrętach Kamilbike - Pią 20 Lis, 2009 Troche gorszej jakosci niz Bart'a bo zrobiona ok godz 20 na BUS pasie na lazienkowskiej. Nie spodziewalem sie ze o tej godzinie to jeszcze funkcjonuje, jak sie pozniej okazalo funkconuje 24h, wiec fotke moga nam zrobic nawet o 3 nad ranem 1 stycznia. Zdjecie szlo do mnie prawie 2 miesiace
M - Pią 20 Lis, 2009 Kamil na siłke aż na grochów jeżdzisz? Kamilbike - Pią 20 Lis, 2009 Jechalem z czerniakowskiej przez ochote do chotomowa, musialem brata zgarnac, on jest tym bialym prostokacikiem, nawet niezle wyszedl M - Pią 20 Lis, 2009 typowe na silce, duzo odzywek i koksu i szczeka bardzo rośnie.
Niech brat nie przesadza.
Kamilbike - Pią 20 Lis, 2009