Jacek - Pią 20 Lis, 2009 dzisiaj mnie fotło ok 82k/h na 50.
znowu...Marek23 - Pią 20 Lis, 2009
jacek czajka napisał/a:
dzisiaj mnie fotło ok 82k/h na 50.
znowu...
Przenośny czy stały fotoradar?Jacek - Pią 20 Lis, 2009 przenośny..kórwaMarek23 - Pią 20 Lis, 2009 Szkoda, bo w innym wypadku mógłbyś coś z tym zrobic...Jacek - Pią 20 Lis, 2009 w Bytomiu nic nie zrobisz a już ze strażą miejską to na pewno nie. tu pracują największe zakały, nieudacznicy i hamy, wyrzywający się na normalnych ludziach a jak widzą jakąś akcję w mieście to spieprzają po bramach, że niby nic nie widzą!Marek23 - Pią 20 Lis, 2009
jacek czajka napisał/a:
w Bytomiu nic nie zrobisz a już ze strażą miejską to na pewno nie. tu pracują największe zakały, nieudacznicy i hamy, wyrzywający się na normalnych ludziach a jak widzą jakąś akcję w mieście to spieprzają po bramach, że niby nic nie widzą!
Nie chodzi mi to. W przypadku stacjonarnych fotoradarów powinnismy się wzorowac na sytuacji we Francji. Tam, stacjonarnych nie ma, psuja się...Jacek - Pią 20 Lis, 2009 KonradMK - Pią 20 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
powinnismy się wzorowac na sytuacji we Francji.
mało ci Arabów w Polsce? Marek23 - Pią 20 Lis, 2009
KonradMK napisał/a:
Marek23 napisał/a:
powinnismy się wzorowac na sytuacji we Francji.
mało ci Arabów w Polsce?
Z wielbłądem na czole chyba tylko Jaka na forum PGmaster - Pią 20 Lis, 2009
Kamilbike napisał/a:
Troche gorszej jakosci niz Bart'a bo zrobiona ok godz 20 na BUS pasie na lazienkowskiej. Nie spodziewalem sie ze o tej godzinie to jeszcze funkcjonuje, jak sie pozniej okazalo funkconuje 24h, wiec fotke moga nam zrobic nawet o 3 nad ranem 1 stycznia. Zdjecie szlo do mnie prawie 2 miesiace
Na jakiej zasadzie to działa? Kazda fura na bus pasie jest obfotografowana? Co jesli dodatkowo przekroczy sie predkosc?PiTT - Pią 20 Lis, 2009 no siedzą w furze i cykają, to nie jest automatKamilbike - Pią 20 Lis, 2009 siedzi w samochodzie 2 straznikow i robia foty, w soboty i niedziele ich tam nie ma bo obok miejsca ich stacjonowania jest szkola i ludzie tam sie parkuja wiec dla sraznikow nie ma miejsca juz. Badz co badz pomysl dla mnie troche smieszny zeby w nocy tez byl wlaczony bus pasM - Pią 20 Lis, 2009 Kasa kasa kasa,
Pani prezydent z wąsem za mało pieniędzy.PGmaster - Pią 20 Lis, 2009 Fotograf miejski
Przegiecie z tymi bus pasami. Skoro juz musza byc to niech ustala godziny poza ktorymi mozna sobie po nich jezdzic.Jacek - Pią 20 Lis, 2009 jałowa gadka, w Polsce mieszkacie...nie zapominać...!!!