co to się znaczy??Bart - Sob 21 Lis, 2009 chyba ma to związek z epidemią grypy...Cartoon - Sob 21 Lis, 2009 http://www.zazakretem.rox.pl/
Dość ciekawe opowiadania o wyścigach górskich
Autor dość często jedzie po właścicielach calibr i bmw
"Jego uwagę przykuł nagle odziany w dres (z nieodłącznymi trzema paskami i napisem „Adidas”) jegomość, wyraźnie przysterydowany. Obrazu dresiarza dopełniała uzbrojona w odrapane spoilery i felgi Calibra. Chwilę wcześniej rzucił na ten wóz okiem, lubił bowiem topową wersją Calibry z napędem na cztery koła i turbodoładowanym silnikiem, ale to jaskrawe brzydactwo miało „tylko” dwulitrową jednostkę z szesnastoma zaworami – coś około 150 koni. Nic specjalnego, zwłaszcza w pomarańczowym (nierówno położonym) lakierze. Karczycho zmierzało w stronę Roberta, a jego mina nie oznaczała nic dobrego…
Robert dojrzał osiłka w dresie dopiero wtedy, gdy ten rozepchnął tłum i stanął pół metra od niego.
- Czym tu się ku**a podniecacie, niunie – powiedział drech niskim głosem – to jest przecież jakieś japońskie gówno. A japońskimi gównami jeżdżą pedałki z małymi kut**ikami..."iQ - Sob 21 Lis, 2009
Janusz napisał/a:
smalec napisał/a:
atmosfera to tam jest chora
co to się znaczy??
ze nie jest tak wesolo jak tutaj. Tam ordnung muss sein! Anonymous - Sob 21 Lis, 2009 no ale innego źródła wiedzy o tych autach nie ma więc trzeba chcąc nie chcąc czytać wypowiedzi niektórych "mędrców"... iQ - Sob 21 Lis, 2009
smalec napisał/a:
no ale innego źródła wiedzy o tych autach nie ma więc trzeba chcąc nie chcąc czytać wypowiedzi niektórych "mędrców"...
Tutaj masz ale po hiszpansku Jest kilka osob ktore maja rajdowe CTRy a ci co maja cywilne to czesto dosc mocno "uzbrojone".
www.foroCTR.com
Jeszcze zostaje www.civictype-r.co.uk/forum ktore tez nie jest zle.Anonymous - Sob 21 Lis, 2009 moja cała rodzina siedzi w Hiszpanii i ja jeden biedny nie panimaju ke pasa k-mart - Sob 21 Lis, 2009 sorry ale znowu przypomnial mi sie moj espace, byl przehuyem!
4x4 nonstop, ten sam naped co w SI gt
z gory szedl pod 200kmh, palil zawsze 16l czy przy 90kmh czy przy 160kmh, po szutrze chodzil drfitem
tutaj zimowo
tutaj letnio
7 miejsc, czyli na pijactwo jak kur zapialBart - Sob 21 Lis, 2009 mocno był awaryjny?
espace swego czasu bardzo mi się podobał, szczególnie o generację młodszy k-mart - Sob 21 Lis, 2009 nie, kupilem jakos o przelocie ~210000km za 200.-, zrobilem ~6000km nie robiac nic, padl alternator, sprzedalem za 1000.-
tutaj jakies foto jak przewaznie byl uzytkowany
ale jak pisalem, mialem tez takiego chyba 1995, 2.9 v6, tez fajny, ale byl zbyt nowy, to nie to samo.Misiek_lbn - Sob 21 Lis, 2009 kurde, własnie dostałem maila odnośnie pużo, który nie ukrywam, zbił mnie z tropu...
Cytat:
Witam
Mam pytanie o dokładną lokalizację autka. Wpisuję w Googlach Lublin, to mi tylko wyskakuje ten na wschodzie kraju.
Pozdrawiam
kurde, to jakaś podpucha strick - Sob 21 Lis, 2009 Hahahahahhahaha
Kurde napisz mu, ze chyba google sie myli, przeciez lublin jest obok szczecina anjas - Sob 21 Lis, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
kurde, własnie dostałem maila odnośnie pużo, który nie ukrywam, zbił mnie z tropu...
Cytat:
Witam
Mam pytanie o dokładną lokalizację autka. Wpisuję w Googlach Lublin, to mi tylko wyskakuje ten na wschodzie kraju.
Pozdrawiam
kurde, to jakaś podpucha
a nie masz błędu w ogłoszeniu? Np. źle wpisanego województwa?
Jeśli nie, to musi być jakiś kompletny baran. Ja bym mu odpisał, że to Lublin w USA, w stanie Kentucky.
Napisz baranowi, że niepotrzebnie korzysta z Zumi, bo Zumi obejmuje tylko Polskę. Musi skorzystać z yahoo maps:
http://maps.yahoo.com/map...in%2C%20wi%20usCHRZANEK - Nie 22 Lis, 2009 K-mart: czy mógłbyś troche poopowiadac o Reno Espace ???
Swego czasu reno zastanawiało sie nad wprowadzeniem Espace do sportu.
Słynny juz naped 4x4 był jedną z wiekszych tajemnic firmy...k-mart - Nie 22 Lis, 2009 Chrzaniu, nic nie wiem, wstawilem bo jakos mi sie tak przypomnial.
Jesli znajde takiego samego tak tanio i w tym stanie, moze nabyje.