Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009 witaj i pokazuj foty pojazdu swego lub siostry, Twój wybór Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009 jutro uzupelnie profil i dodam troszke fotek pojazdu mojego Jacek - Śro 02 Wrz, 2009 rafi106, no nawijaj..cokolwiek o aucie, kolor włosów bo szukam przystojnego blobdyna, cokolwiekAnonymous - Śro 02 Wrz, 2009 hihih a to kolor czerwony silnik nie dłubany przebieg niewiem bo drugi motor siedzi a pojazd z 1991 rokuAnonymous - Śro 02 Wrz, 2009 Fotki morsa będą tylko na kompa zrzuce. A o aucie jak juz wspomniałem STek rok 2006 kolor dedykowany tylko dla st (performance blue) no i teraz w tym samym kolorze RS mam też foto dla porównania spotkałem na parkingu RSa w tym samym kolorze co mój Stek ciekawie razem wygladają. Fotki wrzuce wieczorem. Jak narazie bez modów wszystko seria. Niedawno kupione nowe oponki Pirelli P Zero Rosso 18/225/40. Narazie tyle co mi sie przypomina jak cos to dopisze. PzdrPiTT - Śro 02 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
Kamil jest kolegą Pitt'a i Jakartiego Myślę że za to powinna być kara...
On nie jest kolegą Jakartiego, widzieli się może kilka razy i nic z tego związku nie wyszło rasta - Czw 03 Wrz, 2009 barti87, nazwa Mors jest zastrzeżona!
Twój to na razie foczka Jak będzie 300+ to pomyślimy CHRZANEK - Czw 03 Wrz, 2009
rasta napisał/a:
barti87, nazwa Mors jest zastrzeżona!
Zgadza się
Mors jest tylko jeden.
Oczywiście Witam i o zdjęcia siostry pytamRyba - Czw 03 Wrz, 2009 Dzień Dobry,
Mam na imię Kuba
Niedawno sprzedałem swoją Alfę Romeo 145 1.9 JTD '01, a teraz mam budżet do około 20k pln na jakiegos hot hacza ;]
W najbliższą sobotę jadę już po pewnego saxo, 500km od Krakowa. Jak kupie to dam znać od razu.
Miłego dniaMisiek_lbn - Czw 03 Wrz, 2009
Ryba napisał/a:
W najbliższą sobotę jadę już po pewnego saxo, 500km od Krakowa. Jak kupie to dam znać od razu.
zanim pojedziesz daj linka, chłopaki stąd znając 90% haczy z allegro, a niektórzy jeździli nimi albo znają właścicieli !!
ale serio, daj linka, chociaż zobaczy się czy warte zachodu
no i witam oczywiście pcs - Czw 03 Wrz, 2009 20tys to juz budzet na clio ph1! przemysl to jeszcze ...fydi - Czw 03 Wrz, 2009 albo na williamsa Anonymous - Czw 03 Wrz, 2009
rasta napisał/a:
barti87, nazwa Mors jest zastrzeżona!
Twój to na razie foczka Jak będzie 300+ to pomyślimy
Hehehehe spoko jak tam uważacie dla mnie nie ma różnicy to ciekawy jestem jak zwą focusy poniżej 200ps Jacek - Czw 03 Wrz, 2009 20k to juz nawet aygo łykniesz..bez kitu. gleba slick i sie ganiamy.
witamAnonymous - Czw 03 Wrz, 2009 No na clio sporta starczy