To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Pon 23 Lis, 2009

fydi napisał/a:
hmmm wydaje mnie się że wykładzina nie jest czarna

Możliwe - rzęźnik sie zastanawiał :D

k-mart - Pon 23 Lis, 2009

agentczor napisał/a:
Masz tu fydi williamsa - ale cena chora bo pewnei połamany http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10677655

ktos zayebal rozporke z tego williego :D
ale i tak fajny, w dobrym stanie jak widac

a co w nim jest niby polamanego?
ja tu nie widze zadnego dzwona

M - Pon 23 Lis, 2009

U mnie pod blokiem... bez komentarza.
Niewiadomo czy się śmiać czy płakać.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5acbYFKtuL0&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5acbYFKtuL0&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Anonymous - Pon 23 Lis, 2009

eM Film jest przydatny !

edit: prywatny miało być :lol2:

PiTT - Pon 23 Lis, 2009

nie widać nic bo jest prywatny
M - Pon 23 Lis, 2009

a teraz?
Mick - Pon 23 Lis, 2009

nic tylko napier.dalać i patrzeć czy równo puchnie... nie na widze takich sk synów, najchętniej każdego z tej bandy bym połamał w całości...

ech...

martin.h - Pon 23 Lis, 2009

eM napisał/a:
U mnie pod blokiem... bez komentarza.
Niewiadomo czy się śmiać czy płakać.

Pozostawię to bez komentarza, a filmik powinieneś nazwać "kóltóra" bo z kulturą to ma mało wspólnego :wall:

martin.h - Pon 23 Lis, 2009

Mick napisał/a:
nic tylko napier.dalać i patrzeć czy równo puchnie... nie na widze takich sk synów, najchętniej każdego z tej bandy bym połamał w całości...

Dokładniej, najlepiej taką wielką zomowską pałą.

M - Pon 23 Lis, 2009

to bylo tak - jakis synek pokłocił się z tym facetem w "skórze" i zaczeli się naparzać po ryjach,
myslalem ze jacyś gnoje sie wyglupiaja - patrze a tam fight.
Potem przyszlo tych dwóch wyrostków - koledzy tego chlopaczka i do faceta w skorze zaczeli wystawiac "klaty". Potem nastąpiła ta scena z filmu. Facet z psem wszystkich przepędził.
Na koniec przyszła mamuska nie wiem czy tego synalka czy tych wyrostków i jak psiarnia przyjechala to ona - broniła tych gnojków. Nie wiem o co poszło, nie interesuje mnie to - faktem jest ze cywilizowani ludzie nie zalatwiaja tak spraw. To jest jakas ostatecznosc.

PiTT - Pon 23 Lis, 2009

ciśnienie skacze, aż się ma ochotę zejść i ich pozabijać, ale... bardzo dobrze eM, że nic nie robiłeś, Ty tam mieszkasz, więc wiesz jak później mogłoby być
stawiasz tam auto
takie akcje to można robić, ale na neutralnym gruncie :lol2:
latara w dach, latara do środka ;D

106 - Pon 23 Lis, 2009

pitt hehehe
M - Pon 23 Lis, 2009

no wlasnie zobacz na filmiku gdzie bylo bmw, jakby akcja sie przeniosla obok to kapci i kalisraki czekaly w pogotowiu!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A tak powaznie to jedyne co mozna zrobic to rozdzielic takich ludzi, nie wiadomo kto zaczal, nie wiadomo dlaczego. Dostac po ryju i jeszcze placic grzywne bo jakiś ludzi zaczelo do siebie wyciągać łapy.

k-mart - Pon 23 Lis, 2009

w CH takich scen tez nie brakuje.
To chyba taka pop-kultura :D

M - Pon 23 Lis, 2009

klop-kultura.
Klop kulture uspokaja się pałą.

Film skasowalem, nie chce miec zniszczonego samochodu za jakiś czas.