To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Ryba - Czw 03 Wrz, 2009

Jeśli chodzi o sporta, to stać mnie tylko na ph1 którym nie jestem zainteresowany ze względu na to, że po prostu mi się nie podoba ;]
Od około marca/kwietnia mam syf w głowie czy kupić s16/vts czy clio, i jednak doszedłem do wniosku, że clio może być za drogie w utrzymaniu.
Pogadałem sobie z chłopakami z KRC i finalną decyzją jednak będzie saxo/106.

I tak nawiasem, forum HH przeglądam od około kwietnia z tajnego konta mojego kolegi :X

Co do samego saxo, chodzi konkretnie o ten egzemplarz, który był już wymieniony w dziale "ogłoszenia hothatch" lecz nikt nie ma informacji odnośnie tego egzemplarza (jak dotychczas).

Pozdrawiam
Kuba

EDIT: nie dodałem linka: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9779370

Anonymous - Czw 03 Wrz, 2009

To fotki na szybko jak bede miał czas zgrać nowe tez wrzuce Pzdr

rasta - Czw 03 Wrz, 2009

barti87 napisał/a:
Hehehehe spoko jak tam uważacie dla mnie nie ma różnicy to ciekawy jestem jak zwą focusy poniżej 200ps :P

Foczka :lol2:

kamil - Czw 03 Wrz, 2009

Ryba napisał/a:
Jeśli chodzi o sporta, to stać mnie tylko na ph1 którym nie jestem zainteresowany ze względu na to, że po prostu mi się nie podoba ;]
Od około marca/kwietnia mam syf w głowie czy kupić s16/vts czy clio, i jednak doszedłem do wniosku, że clio może być za drogie w utrzymaniu.
Pogadałem sobie z chłopakami z KRC i finalną decyzją jednak będzie saxo/106.

I tak nawiasem, forum HH przeglądam od około kwietnia z tajnego konta mojego kolegi :X

Co do samego saxo, chodzi konkretnie o ten egzemplarz, który był już wymieniony w dziale "ogłoszenia hothatch" lecz nikt nie ma informacji odnośnie tego egzemplarza (jak dotychczas).

Pozdrawiam
Kuba

EDIT: nie dodałem linka: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9779370

Ryba, to VTS także chodzi mi po głowie... Niestety jedna kwestia mnie niepokoi...Gniezno...niestety, ale sporo tam handlarzy i podwórek ze złomami odpicowanymi na szybko - sztuka dla sztuki. Już kiedyś w ciemno dymałem do tego zagłebia ogladać śliczną "zarysowaną" sztukę :wall:

Anonymous - Pią 04 Wrz, 2009

Witam jestem Mateusz . :faja:
Moją przygodę z francuskimi cudami zacząłem tydzień temu od Citroena Saxo Vts 1.6. :]
Samochód jak dla mnie super!Zwinny,szybki i bosko hamuje :devil: .Cud marzenie :rotfl:

Anonymous - Pią 04 Wrz, 2009

Siema Mateuszu , 8v czy 16v ?? Nie zepsuł sie jeszcze ?? ;)

Masz może siostrę ??

TomsoN - Pią 04 Wrz, 2009

raczej 16v grifinie! bo 118km w opisie... oj chyba nie odrobiłeś lekcji...
Witamy!

rasta - Sob 05 Wrz, 2009

No dobra ale co z fota siostry rozumiem że 18+ ;D
ŁukaszS3 - Sob 05 Wrz, 2009

Witaj Hello!! Może jakieś fotki auta i mała specyfikacja :) A i siostry!
Barejka - Sob 05 Wrz, 2009

Hello Vts, witaj zapodaj jakas fotke pogladaowa bo na allegro ostatnio staly vts 1.6 8v ale takie z oszukana moca ;D
Anonymous - Sob 05 Wrz, 2009

Siostrę mam ,ale małoletnia(16 lat);D
8v niestety ;/ fotki będą za niedługo tylko znajdę trochę czasu ;p
seria totalna ,ale za niedługo jeśli fundusze na to pozwolą zacznie się coś pod maską dziać :devil: a w moim opisie błąd zrobiony z zamyślenia ;p 98 km :)

Barejka - Sob 05 Wrz, 2009

Hello Vts napisał/a:
Siostrę mam ,ale małoletnia(16 lat);D

nada sie juz :]
zapodaj lepij fotki vts-a :>

martin.h - Sob 05 Wrz, 2009

Hello Vts napisał/a:
8v niestety ;/

Nie ma się czym przejmować, 8V jest bardzo podatny na tuning.

GeKo - Sob 05 Wrz, 2009

martin.h napisał/a:
Nie ma się czym przejmować, 8V jest bardzo podatny na tuning.

16letnie siostry też :lol2:

106 - Sob 05 Wrz, 2009

jak fajna (16tka) to opowiem ci o tjjjuuningu 8v :D