Ryba - Czw 03 Wrz, 2009 Jeśli chodzi o sporta, to stać mnie tylko na ph1 którym nie jestem zainteresowany ze względu na to, że po prostu mi się nie podoba ;]
Od około marca/kwietnia mam syf w głowie czy kupić s16/vts czy clio, i jednak doszedłem do wniosku, że clio może być za drogie w utrzymaniu.
Pogadałem sobie z chłopakami z KRC i finalną decyzją jednak będzie saxo/106.
I tak nawiasem, forum HH przeglądam od około kwietnia z tajnego konta mojego kolegi
Co do samego saxo, chodzi konkretnie o ten egzemplarz, który był już wymieniony w dziale "ogłoszenia hothatch" lecz nikt nie ma informacji odnośnie tego egzemplarza (jak dotychczas).
To fotki na szybko jak bede miał czas zgrać nowe tez wrzuce Pzdrrasta - Czw 03 Wrz, 2009
barti87 napisał/a:
Hehehehe spoko jak tam uważacie dla mnie nie ma różnicy to ciekawy jestem jak zwą focusy poniżej 200ps
Foczka kamil - Czw 03 Wrz, 2009
Ryba napisał/a:
Jeśli chodzi o sporta, to stać mnie tylko na ph1 którym nie jestem zainteresowany ze względu na to, że po prostu mi się nie podoba ;]
Od około marca/kwietnia mam syf w głowie czy kupić s16/vts czy clio, i jednak doszedłem do wniosku, że clio może być za drogie w utrzymaniu.
Pogadałem sobie z chłopakami z KRC i finalną decyzją jednak będzie saxo/106.
I tak nawiasem, forum HH przeglądam od około kwietnia z tajnego konta mojego kolegi
Co do samego saxo, chodzi konkretnie o ten egzemplarz, który był już wymieniony w dziale "ogłoszenia hothatch" lecz nikt nie ma informacji odnośnie tego egzemplarza (jak dotychczas).
Ryba, to VTS także chodzi mi po głowie... Niestety jedna kwestia mnie niepokoi...Gniezno...niestety, ale sporo tam handlarzy i podwórek ze złomami odpicowanymi na szybko - sztuka dla sztuki. Już kiedyś w ciemno dymałem do tego zagłebia ogladać śliczną "zarysowaną" sztukę Anonymous - Pią 04 Wrz, 2009 Witam jestem Mateusz .
Moją przygodę z francuskimi cudami zacząłem tydzień temu od Citroena Saxo Vts 1.6.
Samochód jak dla mnie super!Zwinny,szybki i bosko hamuje .Cud marzenie Anonymous - Pią 04 Wrz, 2009 Siema Mateuszu , 8v czy 16v ?? Nie zepsuł sie jeszcze ??
Masz może siostrę ??TomsoN - Pią 04 Wrz, 2009 raczej 16v grifinie! bo 118km w opisie... oj chyba nie odrobiłeś lekcji...
Witamy!rasta - Sob 05 Wrz, 2009 No dobra ale co z fota siostry rozumiem że 18+ ŁukaszS3 - Sob 05 Wrz, 2009 Witaj Hello!! Może jakieś fotki auta i mała specyfikacja A i siostry!Barejka - Sob 05 Wrz, 2009 Hello Vts, witaj zapodaj jakas fotke pogladaowa bo na allegro ostatnio staly vts 1.6 8v ale takie z oszukana moca Anonymous - Sob 05 Wrz, 2009 Siostrę mam ,ale małoletnia(16 lat);D
8v niestety fotki będą za niedługo tylko znajdę trochę czasu
seria totalna ,ale za niedługo jeśli fundusze na to pozwolą zacznie się coś pod maską dziać a w moim opisie błąd zrobiony z zamyślenia 98 km Barejka - Sob 05 Wrz, 2009
Hello Vts napisał/a:
Siostrę mam ,ale małoletnia(16 lat);D
nada sie juz
zapodaj lepij fotki vts-a martin.h - Sob 05 Wrz, 2009
Hello Vts napisał/a:
8v niestety
Nie ma się czym przejmować, 8V jest bardzo podatny na tuning.GeKo - Sob 05 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
Nie ma się czym przejmować, 8V jest bardzo podatny na tuning.
16letnie siostry też 106 - Sob 05 Wrz, 2009 jak fajna (16tka) to opowiem ci o tjjjuuningu 8v