Młody Papież - Śro 25 Lis, 2009 mi - Śro 25 Lis, 2009 saxorulez - Śro 25 Lis, 2009 to mój klient jest.. firma K-Sport czy się myle?Gaydek - Śro 25 Lis, 2009 Nie widzę w komercyjnych info, że Prezes zaopatruje nas, śmiertelników w Millteka więc piszę tu.
Łukasz, dzięki za sprawne załatwienie sprawy. Pełen profesjonalizm. Chętnie dam pomuka nr 70.
BTW, spodobał mi się odbiór zamówionego towaru... wieczorem, Prezes zgarnięty z ulicy, w bocznej uliczce, w zamkniętym garażu, bez świadków, prawie jakbyśmy odbierali jakiś trefny towar .Bad-i - Śro 25 Lis, 2009
iQ... napisał/a:
Padne! mabz na pewnym forum (ordung muss sein) wylicza ludziom czas 0-100km/h patrzac na filmik. Pewnie siedzi przed komputerem ze stoperem i sie jara ze jego RS jest jednak bogiem
dzięki za miły komentarz.. następnym razem zaprosze na salony ale grozi to odgryzieniem 4 liter przez psaMłody Papież - Śro 25 Lis, 2009 tak, Kszprot inżinierin racing team profesionaling tuning studio turbo budowa wyczynów!KonradMK - Czw 26 Lis, 2009 Zapraszam do Quizu na FB.
http://apps.facebook.com/.../quiz/questions
jeśli ktoś ma ciekawe pytania to dawać, dodam je do quizu!Bart - Czw 26 Lis, 2009
Cytat:
Zarejestruj się na Facebooku, aby korzystać z aplikacji
KonradMK - Czw 26 Lis, 2009
bart napisał/a:
Cytat:
Zarejestruj się na Facebooku, aby korzystać z aplikacji
no to na co czekasz?M - Czw 26 Lis, 2009 quiz jest tutaj, na facebooku jest diabeł Anonymous - Czw 26 Lis, 2009 hehehehe dobry quiz ale za prosty i pytania o pekaesy brakuje KonradMK - Czw 26 Lis, 2009 serio czekam na propozycje pytań, tylko jakichś trudniejszychAnonymous - Czw 26 Lis, 2009 Jeśli jedno kółko to:
-w rowerze
- o życie
-zapoznawcze
-lajtowo
-gospodyń wiejskich