To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Wto 08 Wrz, 2009

k-mart nie skreca

Musze dodac, ze RSII to strasznie szybkie auto, strasznie.
Na torach w szwecji udalo mi sie wyjac auta typu evoIX stage 900, type'r szeja 277KM, 911turbobi.
Niestety, pewnego dnia na tor przyjechala niebieska laguna kombi 2.0T, 164KM, na komputerze renault sport. Dostalem 2s na 1km

michool_vt - Wto 08 Wrz, 2009

:rotfl:
Maciusiowy - Wto 08 Wrz, 2009

hahahaha :rotfl:

ciekawe kto to :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
anjas - Wto 08 Wrz, 2009

k-mart...

ale dobra prowokacja tym razem...

Bad-i - Wto 08 Wrz, 2009

mAbZ napisał/a:

Niestety, pewnego dnia na tor przyjechala niebieska laguna kombi 2.0T, 164KM, na komputerze renault sport. Dostalem 2s na 1km

wszystko sie zgadza, podobno moją lage odkupil Lagadula i emigrował do Szwecji

Bart - Wto 08 Wrz, 2009

ja naiwnie pomyślałem, że to prawdziwy mabz wrócił
M - Wto 08 Wrz, 2009

jesli by wrocił to i tak byłby zagryziony i rozszarpany do wieczora.

1.najpierw atakują zwarte szeregi wielbicieli francuskiej technologi w liczbie dziesięciu mając jako oręż dane techzniczne, stos wyliczeń a także argument cenowy.
2.następnie wkracza mag K-MART - używa czaru MIND CONTROL, wyprowadza gracza z równowagi mieszając mu zmysły niedorzecznymi danymi.
3.Na koniec nadchodzi waleczny Rycerz Marek23 aka ad personam i zadaje finalny cios poniżej pasa.
4.Gracz sam prosi o skasowanie konta

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dobra fotka saxo będzie wieczorem :d
czekam aż mi kumpel wyśle z wczorajszej wycieczki do Wisły ;d
a siostry to na nie wiem czy mogę wysłać;d

nie no to,ze to jest 8v to w sumie nie jest źle :) Już poleciał mail do pewnej firmy z pytaniem o dolot,a za jakiś czas poleci następny z pytaniem o wydech razem z kolektorem ;d

Młody Papież - Wto 08 Wrz, 2009

eM napisał/a:
jesli by wrocił to i tak byłby zagryziony i rozszarpany do wieczora.

1.najpierw atakują zwarte szeregi wielbicieli francuskiej technologi w liczbie dziesięciu mając jako oręż dane techzniczne, stos wyliczeń a także argument cenowy.
2.następnie wkracza mag K-MART - używa czaru MIND CONTROL, wyprowadza gracza z równowagi mieszając mu zmysły niedorzecznymi danymi.
3.Na koniec nadchodzi waleczny Rycerz Marek23 aka ad personam i zadaje finalny cios poniżej pasa.
4.Gracz sam prosi o skasowanie konta

:ok: :jupi: xD ^D^

:rotfl: :rotfl: :lol2: ;D
mikan - Czw 10 Wrz, 2009

Dzień dobry

po raz kolejny chciałbym się przywitać, tym razem pod nowym loginem(poprzedni bogucha) odrazu bardzo serdecznie dziękuje wszystkim za ostatnie spotkanie w Lublinie(kiedy następne)?.

Mick - Czw 10 Wrz, 2009

jak zaczniesz udzielać się na forum i nikt nie będzie musiał kasować Twojego loginu :)

Oczywiście witam Cię ponownie :)

mikan - Czw 10 Wrz, 2009

miałem zbanowany adres ip ale świetni Administratorzy tego forum już sobie z tym poradzili :jupi:
bizon - Czw 10 Wrz, 2009

mikan - masz dobre wejscie i wiesz jak gadac, ale wazniejsze jest, czy masz siostre :rotfl: