Musze dodac, ze RSII to strasznie szybkie auto, strasznie.
Na torach w szwecji udalo mi sie wyjac auta typu evoIX stage 900, type'r szeja 277KM, 911turbobi.
Niestety, pewnego dnia na tor przyjechala niebieska laguna kombi 2.0T, 164KM, na komputerze renault sport. Dostalem 2s na 1kmmichool_vt - Wto 08 Wrz, 2009 Maciusiowy - Wto 08 Wrz, 2009 hahahaha Anonymous - Wto 08 Wrz, 2009 ciekawe kto to anjas - Wto 08 Wrz, 2009 k-mart...
ale dobra prowokacja tym razem...Bad-i - Wto 08 Wrz, 2009
mAbZ napisał/a:
Niestety, pewnego dnia na tor przyjechala niebieska laguna kombi 2.0T, 164KM, na komputerze renault sport. Dostalem 2s na 1km
wszystko sie zgadza, podobno moją lage odkupil Lagadula i emigrował do SzwecjiBart - Wto 08 Wrz, 2009 ja naiwnie pomyślałem, że to prawdziwy mabz wróciłM - Wto 08 Wrz, 2009 jesli by wrocił to i tak byłby zagryziony i rozszarpany do wieczora.
1.najpierw atakują zwarte szeregi wielbicieli francuskiej technologi w liczbie dziesięciu mając jako oręż dane techzniczne, stos wyliczeń a także argument cenowy.
2.następnie wkracza mag K-MART - używa czaru MIND CONTROL, wyprowadza gracza z równowagi mieszając mu zmysły niedorzecznymi danymi.
3.Na koniec nadchodzi waleczny Rycerz Marek23 aka ad personam i zadaje finalny cios poniżej pasa.
4.Gracz sam prosi o skasowanie konta
Anonymous - Wto 08 Wrz, 2009 Dobra fotka saxo będzie wieczorem
czekam aż mi kumpel wyśle z wczorajszej wycieczki do Wisły
a siostry to na nie wiem czy mogę wysłać;d
nie no to,ze to jest 8v to w sumie nie jest źle Już poleciał mail do pewnej firmy z pytaniem o dolot,a za jakiś czas poleci następny z pytaniem o wydech razem z kolektorem Młody Papież - Wto 08 Wrz, 2009
eM napisał/a:
jesli by wrocił to i tak byłby zagryziony i rozszarpany do wieczora.
1.najpierw atakują zwarte szeregi wielbicieli francuskiej technologi w liczbie dziesięciu mając jako oręż dane techzniczne, stos wyliczeń a także argument cenowy.
2.następnie wkracza mag K-MART - używa czaru MIND CONTROL, wyprowadza gracza z równowagi mieszając mu zmysły niedorzecznymi danymi.
3.Na koniec nadchodzi waleczny Rycerz Marek23 aka ad personam i zadaje finalny cios poniżej pasa.
4.Gracz sam prosi o skasowanie konta
po raz kolejny chciałbym się przywitać, tym razem pod nowym loginem(poprzedni bogucha) odrazu bardzo serdecznie dziękuje wszystkim za ostatnie spotkanie w Lublinie(kiedy następne)?.Mick - Czw 10 Wrz, 2009 jak zaczniesz udzielać się na forum i nikt nie będzie musiał kasować Twojego loginu
Oczywiście witam Cię ponownie mikan - Czw 10 Wrz, 2009 miałem zbanowany adres ip ale świetni Administratorzy tego forum już sobie z tym poradzili bizon - Czw 10 Wrz, 2009 mikan - masz dobre wejscie i wiesz jak gadac, ale wazniejsze jest, czy masz siostre