saxorulez - Czw 27 Mar, 2008 ja?? nie przypominam sobie... raczej średnio zadowolony z nich byłem.
Na torze jakieś takie śliskie się wydawały.michool_vt - Czw 27 Mar, 2008
widocznie cos mi sie pomylało, jest wielce prawdopodobne ze mi sie sniles i powiedziales cos takiego CHRZANEK - Czw 27 Mar, 2008 A ja tam złego słowa powiedzieć nie mogę
Czasem bywa tak że ten sam bieżnik ale w innym rozmiarze (szerokości) już jes lepszy albo gorszy...k-mart - Sob 29 Mar, 2008 Bridgestone RE 720
Co o tym myslicie? Moge miec tanio 4 sztuki.
Sam mam dwie, ale zawsze byly na tyle. A tyl i tak jest nadsterowny, nie wiem co o nich sadzic.GOKART - Sob 29 Mar, 2008 Kiedyś jeszcze w Audi przez krótki okres miałem Potenzy 720 na tyle a RE050 na przodzie. Jeżdziłem na nich tylko po drogach, żadnych track-dayów itp (zresztą nie było czym). Napewno miały bardziej miękkie boczne scianki w stosunku do RE050 ale ogólnie "miekkimi" bym ich nie nazwał. Na suchym nie wydaje mi się żeby jakoś gorzej się spisywały, na mokrym - jest średnio, to dość twarde opony i nie kleją tak jak Toyki czy GoodYear'y F1qbus - Sob 29 Mar, 2008
Cytat:
Bridgestone RE 720
Co o tym myslicie? Moge miec tanio 4 sztuki.
Kupiłem sobie teraz dwie, kjsowcy uwazaja ze to klucz do sukcesu swego czasu w N0 kazdy za wszelka cene chciał takie opony.k-mart - Sob 29 Mar, 2008 Wlasnie mam mieszane uczucia, tak jak napisal Gokart jest to twarda opona. Nie jestem do konca przekonany do niej na suchym, w wodzie spisywala sie bardzo dobrze.
Chyba jednak wezme, do czegos na bank sie przydadza. qbus - Sob 29 Mar, 2008 Jak nie bedziesz mial co zrobic z nimi to ja je z checia odkupie tutaj praktycznie nie do dostania.DeeS - Sob 29 Mar, 2008 Proponuje zeby ktos poszedl w Marangoni zeta Linea !
Ja w tym sezonie testuje R888 ale mialem wczesniej i loilem ludkow na slikach....mi - Sob 29 Mar, 2008
DeeS napisał/a:
Proponuje zeby ktos poszedl w Marangoni zeta Linea !
popieram!Loko - Sob 29 Mar, 2008
qbus napisał/a:
Jak nie bedziesz mial co zrobic z nimi to ja je z checia odkupie tutaj praktycznie nie do dostania.
Ostatnio na allegro były 195/45/15 nówki sztuki nie używane, tylko z 2005 roku komplet za 600 zł, może jeszcze są.qbus - Sob 29 Mar, 2008 nie nie tylko 185/55/14... 195/45 za niskie do kjsow, ogladalem ostatnio 4 sztuki poteznz ale byly paskudne i gosc krzyczal sobie po 125 k-mart - Sob 29 Mar, 2008
DeeS napisał/a:
Marangoni zeta Linea !
Takie?
Dobre to?
Na suchym czy na mokrym?
Twarda czy mieciutka?
ade - Sob 29 Mar, 2008 na zeta linea nie jezdzilem, ale w testach wypadaja bardzo slabo...
re720 w 195/50 15 maja twarde boczki, chyba najtwardsze z opon w tym rozmiarze... moze nie kleja jakos kosmicznie na suchym, ale na mokrym sa bardzo dobre i sa bardzo przewidywalne... ja jak narazie na niczym lepszym nie jezdzilem... t1r sa lepsze ale na 400m:]
w 185 60 za to bardzo dobrze sie jezdzilo na pilot exalto michelin, i na bardzo dlugo starczaja:Dk-mart - Sob 29 Mar, 2008 jestem fanem potenzy S-02 ktorej juz nie produkuja. Najlepsza opona na ktorej jezdzilem, klei na suchym jak i na mokrym.
Inna super opona na ktorej jezdzilem byla yokohama a539.