To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

k-mart - Pią 12 Lut, 2010

Brawo Jasiu

Olej mój zwrot o kontrze pożegnalnej i zapamietaj inny:

"Kto gra grubo wygrac musi"

fydi - Pią 12 Lut, 2010

"i o to chodzi i o to chodzi"

M - Pią 12 Lut, 2010

fydi napisał/a:
"i o to chodzi i o to chodzi"

A zauwazyles ze fiatura nie ma wycieraczek? :)

fydi - Pią 12 Lut, 2010

eM napisał/a:
A zauwazyles ze fiatura nie ma wycieraczek? :)

kurcze, nie zauważyłem :)

bizon - Pią 12 Lut, 2010

bo to wersja limitowana, odelzana, i ma nakladki brembo na hample, to slychac :D
qbus - Pią 12 Lut, 2010

hydrozagadka to jest mistrzowski film... "to alkohol jesteś usprawiedliwiony" :D
speed555 - Pią 12 Lut, 2010

k-mart napisał/a:
Brawo Jasiu

Olej mój zwrot o kontrze pożegnalnej i zapamietaj inny:

"Kto gra grubo wygrac musi"

Tu mozna też zapodać cytat już nie pamietam kogo z tego forum:

"szedłem po krzakach bo inaczej iść nie szło" :D - zreszta mój ulubiony cytat:D

Anonymous - Pią 12 Lut, 2010

Yeah, mój też :rotfl: to chyba Abram popełnił
Anonymous - Pią 12 Lut, 2010

speed555 napisał/a:
"szedłem po krzakach bo inaczej iść nie szło"

:rotfl:

CHRZANEK - Pią 12 Lut, 2010

speed555 napisał/a:
"szedłem po krzakach bo inaczej iść nie szło"

Nie no...
Wg mnie to był "wczesny Hołek" 1994 rok i Ngrupowa Toyota Celica - ale moge się mylic...

Misiek_lbn - Pią 12 Lut, 2010

chyba bad-i miał to w podpisie właśnie jako Hołek :)
ade - Nie 14 Lut, 2010

dzisiaj odwiedzilismy krzyszkowice:]

niestety troche za duzo sniegu:D

bylem z subarakiem i bmw, po drodze spotkalismy zioma w a4q i troche nas wyleczyl:D:P

quattro + kolec robi robote:D z gory jeszcze bylem w stanie sie wmiare zblizyc:d a pod gore mnie wyprzedzal miedzy zakretami jak jechalem z przodu, a jak gonilem to wystarczylo 30m prostej zeby znikal z pola widzenia:D:P

no i nie moge jakos sie wstrzelic w zakret z przeciwkontry.. zazwyczaj wychodzi, ze sie skladam za wczesniej w zakret :/

vojt3k - Nie 14 Lut, 2010

Misiek_lbn napisał/a:
chyba bad-i miał to w podpisie właśnie jako Hołek :)

tak tak to Hołek :)

Loko - Nie 14 Lut, 2010

ade napisał/a:

bylem z subarakiem i bmw, po drodze spotkalismy zioma w a4q i troche nas wyleczyl:D:P

quattro + kolec robi robote:D z gory jeszcze bylem w stanie sie wmiare zblizyc:d a pod gore mnie wyprzedzal miedzy zakretami jak jechalem z przodu, a jak gonilem to wystarczylo 30m prostej zeby znikal z pola widzenia:D:P

no i nie moge jakos sie wstrzelic w zakret z przeciwkontry.. zazwyczaj wychodzi, ze sie skladam za wczesniej w zakret :/

Eee fak, ja wczoraj zapijałem i płakałem pół nocy, ze tak fajnie sypie śniegiem :D , może dziś coś, gdzieś jakoś zamierza pojeździć ?, ja robi jakąś małą rundkę ok 24.

ade - Nie 14 Lut, 2010

Loko napisał/a:
ade napisał/a:

Eee fak, ja wczoraj zapijałem i płakałem pół nocy, ze tak fajnie sypie śniegiem :D , może dziś coś, gdzieś jakoś zamierza pojeździć ?, ja robi jakąś małą rundkę ok 24.

mi zamyslona pani troche furacza zaatakowala:d musze go jutro troche potyrytytkowac zebym dalej walczyc:d mam na dzieje, ze warunku sie nie pogorsza do jutra;]