Olej mój zwrot o kontrze pożegnalnej i zapamietaj inny:
"Kto gra grubo wygrac musi"fydi - Pią 12 Lut, 2010 "i o to chodzi i o to chodzi"
M - Pią 12 Lut, 2010
fydi napisał/a:
"i o to chodzi i o to chodzi"
A zauwazyles ze fiatura nie ma wycieraczek? fydi - Pią 12 Lut, 2010
eM napisał/a:
A zauwazyles ze fiatura nie ma wycieraczek?
kurcze, nie zauważyłem bizon - Pią 12 Lut, 2010 bo to wersja limitowana, odelzana, i ma nakladki brembo na hample, to slychac qbus - Pią 12 Lut, 2010 hydrozagadka to jest mistrzowski film... "to alkohol jesteś usprawiedliwiony" speed555 - Pią 12 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
Brawo Jasiu
Olej mój zwrot o kontrze pożegnalnej i zapamietaj inny:
"Kto gra grubo wygrac musi"
Tu mozna też zapodać cytat już nie pamietam kogo z tego forum:
"szedłem po krzakach bo inaczej iść nie szło" - zreszta mój ulubiony cytat:DAnonymous - Pią 12 Lut, 2010 Yeah, mój też to chyba Abram popełniłAnonymous - Pią 12 Lut, 2010
speed555 napisał/a:
"szedłem po krzakach bo inaczej iść nie szło"
CHRZANEK - Pią 12 Lut, 2010
speed555 napisał/a:
"szedłem po krzakach bo inaczej iść nie szło"
Nie no...
Wg mnie to był "wczesny Hołek" 1994 rok i Ngrupowa Toyota Celica - ale moge się mylic...Misiek_lbn - Pią 12 Lut, 2010 chyba bad-i miał to w podpisie właśnie jako Hołek ade - Nie 14 Lut, 2010 dzisiaj odwiedzilismy krzyszkowice:]
niestety troche za duzo sniegu:D
bylem z subarakiem i bmw, po drodze spotkalismy zioma w a4q i troche nas wyleczyl:D:P
quattro + kolec robi robote:D z gory jeszcze bylem w stanie sie wmiare zblizyc:d a pod gore mnie wyprzedzal miedzy zakretami jak jechalem z przodu, a jak gonilem to wystarczylo 30m prostej zeby znikal z pola widzenia:D:P
no i nie moge jakos sie wstrzelic w zakret z przeciwkontry.. zazwyczaj wychodzi, ze sie skladam za wczesniej w zakret vojt3k - Nie 14 Lut, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
chyba bad-i miał to w podpisie właśnie jako Hołek
tak tak to Hołek Loko - Nie 14 Lut, 2010
ade napisał/a:
dzisiaj odwiedzilismy krzyszkowice:]
bylem z subarakiem i bmw, po drodze spotkalismy zioma w a4q i troche nas wyleczyl:D:P
quattro + kolec robi robote:D z gory jeszcze bylem w stanie sie wmiare zblizyc:d a pod gore mnie wyprzedzal miedzy zakretami jak jechalem z przodu, a jak gonilem to wystarczylo 30m prostej zeby znikal z pola widzenia:D:P
no i nie moge jakos sie wstrzelic w zakret z przeciwkontry.. zazwyczaj wychodzi, ze sie skladam za wczesniej w zakret
Eee fak, ja wczoraj zapijałem i płakałem pół nocy, ze tak fajnie sypie śniegiem , może dziś coś, gdzieś jakoś zamierza pojeździć ?, ja robi jakąś małą rundkę ok 24.ade - Nie 14 Lut, 2010
Loko napisał/a:
ade napisał/a:
dzisiaj odwiedzilismy krzyszkowice:]
no i nie moge jakos sie wstrzelic w zakret z przeciwkontry.. zazwyczaj wychodzi, ze sie skladam za wczesniej w zakret
Eee fak, ja wczoraj zapijałem i płakałem pół nocy, ze tak fajnie sypie śniegiem , może dziś coś, gdzieś jakoś zamierza pojeździć ?, ja robi jakąś małą rundkę ok 24.
mi zamyslona pani troche furacza zaatakowala:d musze go jutro troche potyrytytkowac zebym dalej walczyc:d mam na dzieje, ze warunku sie nie pogorsza do jutra;]