leon - Czw 13 Sty, 2011 no mistrz mistrz ale bylo 2 razy Bonczek - Czw 13 Sty, 2011 Faaaaaaaaaaken.zefir - Pon 31 Sty, 2011 rozkminialem: Motorola Milestone, Samsung Galaxy S, HTC HD2, iphone 4g, htc desire Z.
na szczescie w Lodzi, wszystkie mieli je w jednym salonie
generalnie w finale zostalo HTC Desire Z i iphone 4g, ale cena pomiedzy nimi jest zbyt drastyczna, a roznica ekran, funkcjonalnosc, soft niewielka i do tego HTC ma klawie wysuwana i to jest miszcz wyscig do pisania mejli i na forum.
Poki co jestem zadowolony mega po 30h uzytkowania troche mnie martwi bateria bo kolos to ona nie jest, ale to wyjdzie w praniu PiTT - Pon 31 Sty, 2011 fajny telefon
ja bym osobiście pewnie teraz brał ajfona, ale ten htc tez fajnie wyglada
Konrad - Pon 31 Sty, 2011 Koleżanka kupiła motorole flipout miesiąc temu, już 2 razy oddawała na gwarancję, bo ciągle się resetuje, w środę będę miał ją to sie pobawię, ale zastanawia mnie co jest trafem skoro nawet serwis motoroli nie potrafi poprawić, żeby się nie resetował. Ktoś tutaj pracował w serwisie gsm z tego co wiem i czy android tak ma z resetowaniem czy ta motorolka jest po prostu z funkcją TTTM ?Bad-i - Wto 01 Lut, 2011
zefir napisał/a:
generalnie w finale zostalo HTC Desire Z i iphone 4g, ale cena pomiedzy nimi jest zbyt drastyczna, a roznica ekran, funkcjonalnosc, soft niewielka i do tego HTC ma klawie wysuwana i to jest miszcz wyscig do pisania mejli i na forum.
Poki co jestem zadowolony mega po 30h uzytkowania troche mnie martwi bateria bo kolos to ona nie jest, ale to wyjdzie w praniu
Tego porownania jestem wlasnie bardzo ciekawy, powiedz mi na ile starcza ci bateria w tym HTC. Ja ostatnio duzo sie bawie młodego Iphonem i przeraza mnie jedna rzecz. Ten telefon trzeba ladowac codziennie (na noc) a mysle ze przy duzej ilosci rozmow baterii nie wystarczy na 8 godzin pracy zefir - Wto 01 Lut, 2011 Bad-i zrobie mini recenzje po paru dniach bo narazie mija druga doba uzytkowania
narazie jestem przemega zadowolony i market android spokojnie dorownuje appstorowi jesli chodzi o mnogosc softu.
klawiatura wygodna, slider chodzi lekko, ekran zajebisty.Bad-i - Wto 01 Lut, 2011 no dobra, ale przy tak intensywnej formie uzytkowania telefonu jak czesto go teraz ladujesz?rasta - Wto 01 Lut, 2011 Cały czas jest na kabli Bonczek - Wto 01 Lut, 2011 Bad-i, moja mama używała mojego iPhone`a i spokojnie styka na cały, pracowity dzień.Bad-i - Wto 01 Lut, 2011
Bonczek napisał/a:
Bad-i, moja mama używała mojego iPhone`a i spokojnie styka na cały, pracowity dzień.
hmm ok dzieki. Chociaz w porownaniu do Nokii nie jest to optymistyczna informacja.
W takim razie pytanie do uzytkownikow innych HTC, Samsungow itd... Czy wszystkie te dotykowe telefony maja tak slabe baterie. Bo rozumiem ze taki Iphone nie ma szans wytrzymac 3 dni npBonczek - Wto 01 Lut, 2011 Z takich jeszcze rzeczy, które strasznie zżerają baterię to cały czas włączona opcja WiFi i wyświetlacz ustawiony na najjaśniejszy. Myślę, że da się coś urwać na tym zefir - Wto 01 Lut, 2011 Badii , tak naprawde dopiero wczoraj ladowalem kolo 16 do pelna, wczoraj uzywalem cale popoludnie go pod aplikacje,40 min rozmowy, caly czas w sieci, glownie mejl i android market, w nocy wylaczylem kolo 1 wifi, dzis rano baterii 60%, wiec dramatu nie ma , dzis od rana znow w blueconnect caly dzien, bo w pracy nie mam wifi, dam znac czy dzis padnie rasta - Wto 01 Lut, 2011 Ja swoją N97 Mini ładuję codziennie, bo jak zapomnę to w połowie następnego dnia jestem w dupie no chyba, że mam weekend wtedy styka bateria bo mało się gada.Janusz - Wto 01 Lut, 2011